Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Nisan 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Romantik ve bol sürprizli buluşmalara hazırlıklı olun. İlişkiniz her şeyin üstünde geliyor. Bugünkü dinamizminiz ilişkinizi de hareketlendirecek. Yoğun bir beraberlikler içine girebilirsiniz.

Tek sorununuz,yerinde kollamak zorunda olduğunuza inandığınız arkadaşınızmış gibi davranıyorsunuz. Becerikli ve yeteneklisiniz. Kariyerinizi geciktirecek duygusallıklardan kaçınmalısınız.

Kenara para koyacak durumda olmanıza rağmen bir birikiminiz yok. Yakınlarınızın uyarılarına kulak verirseniz, parayla ilgili tartışmaların yok olduğunu göreceksiniz.

Bazı uyarılar için atik davranmanız yerinde olacak. Size ait sırların, bilginiz dışında başkasıyla paylaşılması hoş değil.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun süredir barındırdığınız bazı duygusal karmaşalar, sizi yanlış yönlendirmeyi çok elverişli görünüyor. Aciliyet içerdiğine çok inandığınız bazı kararlarınız bile, bu sıralar ertelenebilir. Aşırılıklardan uzak durmanız gereken bir gün. Kendinizi birçok konuda yenileme arzunuz, mantıklı zaman ve imkan değerlendirmelerini gerektiriyor.

20 Nisan 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar, 20 Nisan-20 Mayıs tarihleri arasında Güneş-Boğa burcunda ilerleyecek. Merkür geri hareketini göz önüne alırsak, bu süreç, aile bağlılığı, birbirinizin değerlerine önem verme, geleceğin garantisi önemsenir. Yarınlarımız garantide olsun isteriz. Aile dayanışması önemlidir. Birbirinizin düşüncelerin önem verme, huzuru önemseme, konfor, kalite, mal sahibi olmak, toprakla haşır neşir olmak, sağlıklı yaşam kıymetlidir. Pratik düzenlemeler ev veya ofis hayatında çalışanlar için uygundur. Aileden kalan bir mülkün satışı gibi meseleler üzerinde düşünebilirsiniz. Çocuklarınızın geleceği, çocuk sahibi olmak ve finansal açıdan rahata kavuşmak gibi konular da yine bu dönemin içeriğinde yer alır. 20 Nisan (Saat 20:37)-3 Mayıs (Saat 19:33) Merkür-Koç burcuna geriliyor. Yeni bir karar vermek ve uygulamak tabii ki pek kolay değildir. Eğitim hayatında olanların özellikle dersleriyle alakalı konularda düzgün notlar almalarında yarar var. Çünkü öğrenmek ve öğrendiğini hemen uygulamaya koyma isteği, aceleci hareket etmek, sabırsız davranmak sorun yaratıcı olabilir. Sözcüklerinizi çok iyi tartmak lazımdır. Karşınıza bir fırsat veya yeni bir karar vermenizi gerektiren bir teklif çıktığında lütfen iyi düşününüz. Yakın çevrenizdeki insanlarla olan iletişiminize dikkat ediniz. Yolculuklara çıkmadan önce güvenliğiniz konusunda önlemci olunuz. Güzel bir gün dileğimle,

20 Nisan 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İç sesin, artık bazı şeyleri değiştirme vaktinin gelip geçtiğini söylüyor. Gel, sen kalbinden gelen bu sese kulak ver.

20 Nisan 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Harcamalarınız da ki dengesizlik sizi yorabilir. İlişkilerinizde ki agresyona ve duyusal gerilimlere dikkat.

20 Nisan 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel açıdan önem verdiğiniz konuların üzerine zaman harcayabilirsiniz. İşlerinizle ilgili yeni niyetleriniz olabilir. Teknik konularla ilgilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuda en iyisini yapmak için çaba gösterebilirsiniz. Alternatif yollar bulmak için çaba gösterebilirsiniz. Ev hayatınızla ilgili konular gündeminizi daha fazla etkilemeye başlayabilir.

20 Nisan 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çok istediğiniz kısa gezileri gerçekleştirme için fırsat yakaladınız. Yeni keşifler hoşunuza gidecek. Çevrenizle tam bir uyum içindesiniz. Elinizi attığınız her işte başarılısınız.

20 Nisan 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aile büyükleriniz, patronlarınız, sizden yaşça büyük kişiler, resmi işler ve kurumlarla ilgili engellenmeler yaşayabilirsiniz. 17.40 sonrasında sosyal etkinliklerde yer alabilir, arkadaş çevrenizle eğlenceli vakit geçirebilir ve yeni insanlarla tanışabilir, flört anlamında tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Akşam saatlerinde iletişim konusunda problemli bir zamandan geçeceğiniz için, söyleyeceklerinizi iki kere düşünmeli ve insanlara onları daha iyi tanıyabilmek, anlayabilmek için fırsat vermeyi tercih etmelisiniz.

20 Nisan 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İletişim alanlarınızda dikkatli olmalısınız. Elektronik eşyalarınız size aksilik yaşatabilir. Sinirlerinize hâkim olmalı ve kendinizi doğru ifade etmeye özen göstermelisiniz.

20 Nisan 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bireysel ve özgür hissetmek isteyebileceğiniz bir gün olmasına karşın topluluklar arasında bireysel zenginliğinizi ortaya koyabileceğiniz bir aşamadasınız. Hayatınızın krizlerini fırsata çevirebilirsiniz. İletişimi bol ve hareketli bir gündesiniz. Sevdiklerinizle, arkadaşlarınızla, sosyal gruplarınızla bağlantıda olarak, sohbet ederek, entelektüel, kültürel ve zihinsel ilgi alanlarınıza yönelik bir gün geçirebilirsiniz. Plüton Retrosu bilinçaltı ve sezgisel alanınızda öngördüğünüz değişim ve dönüşüm hareketlerinizi uygulamak için sizi zorlayacaktır.

20 Nisan 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Buhafta içerisinde, aile ilişkilerinizle ilgili bazı hoş sürprizler yaşayabilirsiniz. Uzun zamandır görüşmediğiniz aile bireylerinin ziyaretinize gelmesi olasıdır. Eşinizin ailesiyle de yakın bir iletişime geçebilir, ilişkilerinizde, eskisine oranla daha samimi bir hava yakalayabilirsiniz. Tüm bunların yanında, çok eski bir dostun da birdenbire karşınızda belirivermesi sizi şaşırtmamalıdır. EĞİTİMLE ilgili olarak da olumlu etkiler alacaksınız. Lisans eğitimi, mesleki eğitim veya hobilere ya da çeşitli el becerilerine yönelik kurslara başvurabilirsiniz. Daha önceden bazı başvurular yaptıysanız, bu başvuruların olumlu cevaplarını da yine bu günler içerisinde almanız mümkündür.

20 Nisan 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 32' 21" R
Ay
Balık
10° 13' 41"
Merkür
Koç
18° 28' 05"
Venüs
Boğa
04° 57' 10"
Mars
Koç
02° 11' 49"
Jüpiter
Boğa
24° 42' 26"
Satürn
Balık
16° 51' 10"
Uranüs
Boğa
22° 31' 52"
Neptün
Balık
29° 00' 12"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 19"
Lilith
Başak
23° 41' 37"
True Node
Koç
15° 22' 19"
Son Güncelleme : 03/05/2024 15:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>