Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Dilinin Kemiği Yok! Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Nisan 2024, Cumartesi

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, birlikte olduğunuz kişiyle hoş zamanlar geçirme şansınız var. İlişkinizi dilediğiniz gibi yönlendirmeyi başaracaksınız. Aldığınız ve alacak olduğunuz kararların arkasında durabildiğiniz takdirde herhangi bir sorun da yaşanmayacak.

Çabalarınızın karşılığını almak için güzel fırsatlarla karşılaşacaksınız. Dikkatinizi çekebilecek her türlü gelişmeyle karşı karşıya kalabileceğiniz bu süreçten en iyi şekilde yararlanmanız gerekiyor. Sorunların ve sıkıntıların son bulabileceği bir gündesiniz.

Maddi durumunuzu zorlayabilecek herhangi bir harcama yapmadığınız sürece sorun yaşanmayacaktır. Etkin yaklaşımlar ortaya koyabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Kontrollü olabildiğiniz sürece her şey daha iyiye gidebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı gerçeklerin yüzünüze vurulmasından rahatsızlık duyabilirsiniz. Ancak farkında olmadığınız her şey hayattan bir şeyleri kaçırmanıza neden olabilir. Bu bilinçle ilerlemeyi bir alışkanlık edinin, detayları önemseyin ve en önemli detayın sorunsuz değil sorunlara rağmen yaşayabilme dürtüsü olduğunu unutmayın.

20 Nisan 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Kova burcunu bekleyen bir sürprize hazır olun. Fırsatlarla dolu bir gün geçirebilirsiniz. Karşınıza çıkan yeni fırsatları değerlendirmek için cesaretli adımlar atabilirsiniz. İletişim becerileriniz bugün ön plana çıkacak, çevrenizle olan ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise keyifli bir etkinlik planlayarak stres atabilirsiniz.

20 Nisan 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş hayatında kendine güvenerek daha cesur adımlar atmaya başlıyorsun. Başarının tesadüf olmadığına inananlardansın. Kendini geliştirdikçe daha da özgüvenli oluyorsun. Evli Kova burcuysan, ağzından çıkan sözler eşini kırabilir. Dilinin kemiği olmadığı günlerden geçiyorsun. Eşinin gönlünü almak isteyeceksin.

20 Nisan 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşamsal konularda daha şanslı hissedeceksiniz. Arayışlarınız konusunda istediklerinize ulaşma şansınız da bir hayli fazla. Kendiniz için doğru olduğuna inandığınız adımlar atma şansınız da var. Yoğun süreçten geçiyorsunuz ve bundan da dilediğiniz gibi yararlanacaksınız. İstenmeyen ne kadar sorun ya da sıkıntı varsa çözüme kavuşturma şansınız var.

20 Nisan 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Düşüncelerinizi toparlamaya çalışın. Kimi zaman endişe veren durumlar yüzünden stres yaşayabilirsiniz.

20 Nisan 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk ve tutkular anlamında güzel ve verimli bir zamandasınız. Ayrıca spor gibi estetik görünmenize vesile olacak etkinliklere başlamak için de uygun bir gün.

20 Nisan 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yeni şeyler denemek seni daha iyi hissettirecek. Her zamankinden farklı konulara odaklanman hem parasal anlamda hem de sosyal hayatında güzel değişimler getirebilir hayatına. O yüzden farklı düşünmen gerekecek.

20 Nisan 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Kova, bugün ailenizle veya ev yaşamınızla ilgili büyük fırsatlar olabilir. Konforunuza, evinize ve güvenliğinize yatırım yapmanın zamanı gelebilir. Para veya evle ilgili konuları ele almak için harika fikirleriniz olabilir. Gün oldukça teşvik edici ve ilginç olacağa benziyor. Çok olumlu bir ruh halindesiniz ve bugün diğerleri de sizinle birlikte olmaktan keyif alacak. Evle ilgili veya yaşam koşulları ve düzenlemelerle ilgili eski bir soruna yeni bir yaklaşım gelebilir ve bu umut vericidir. Yükseltme ve iyileştirme odak noktasındadır ve olumludur. İş hayatında veya para konusunda daha cesursunuz ve uzun süredir devam eden bir konu hakkında harekete geçmeye hazırsınız.

20 Nisan 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Düşündüğünüz konuların kabul görmesi sizin için bir mutluluk kaynağı olacak. Hırslarınız konusunda kendinize söz geçiremiyorsunuz. Aşırıya kaçmadan yaşamınızı yönlendirmek sizi çok şey kazandıracaktır. Şartlar sizden yana.

20 Nisan 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu anda çıkmaz sokaktasınız. Hiçbir işiniz ilerlemiyor ve kendinizi yenilgiyi kabul etmeye hazır hissediyorsunuz. Bu gibi dönemleri bir irade sınavı gibi görün; planlarınızdan sağmamanızın ne kadar önemli olduğunu yakında anlayacaksınız. Böylece engeller ne olursa olsun ilerlemek için gereken enerjiyi kendinizde bulacaksınız. Aksi takdirde planınızdan vazgeçip, bambaşka bir açıyla yine baştan başlamanız gerekecek.

20 Nisan 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün finans, sağlık veya özel hayatınızla ilgili sürpriz gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

20 Nisan 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kırıcı olduğunuz için sevgilinizi incittiniz. Onunla yaşadığınız küçük bir sorunun büyüme olasılığı var. Duygu yönünüzü göstermenin zamanıdır. İş ortamında kendinizi yalnız hissediyorsunuz. Sizi kimse dışlamıyor ama siz kendinizi en yakın ilişkilerden bile uzak tutuyorsunuz. Daha girişken olmanız şart. Para beklentileriniz var, ama biraz gecikme söz konusu. Sizi korkutan bir sağlık şikayetinizin çok önemli olmadığını öğrenecek ve sevineceksiniz.

20 Nisan 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 06' 02" R
Ay
Boğa
19° 01' 21" R
Merkür
Koç
21° 58' 43"
Venüs
Boğa
10° 45' 05"
Mars
Koç
05° 48' 54"
Jüpiter
Boğa
25° 48' 47"
Satürn
Balık
17° 14' 17"
Uranüs
Boğa
22° 48' 11"
Neptün
Balık
29° 08' 10"
Plüton
Kova
02° 05' 49"
Chiron
Koç
21° 05' 48"
Lilith
Başak
24° 12' 57"
True Node
Koç
15° 20' 49"
Son Güncelleme : 08/05/2024 08:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>