Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Haziran 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

İkili ilişkileriniz konusunda zorluk yaşayabileceğinize dikkat çekiyor. Sevdiklerinizle bir arada olma isteği duyabilir ama zaman zaman duygusal çıkışlarda bulunabilirsiniz. Yoğun bir gündeminiz var ve yapıcı olmak durumundasınız.

Bugünkonularında akılcı bir tutum izlemeli ve duygularınızı geri plana bırakmalısınız. Zaman zaman karamsar bir tutum içine girebilirsiniz. Özellikle mesleğiniz konusunda çevrenizle çatışabileceğiniz bir gün. Biraz daha esnek davranmanızda fayda var.

Çatışmalar yaşasanız da meslek yaşantınızda ön planda olabileceğiniz ve yaratıcı fikirlerinizle göz doldurabileceğiniz bir gün. Çalışmalarınızın sonucunu maddi olarak görebilir, ortaklık teklifleri alabilirsiniz.

Yerine getirmeniz gereken birçok sorumluluk var. Dayanıklı yapınız var, ama kendinize özen göstermelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ticari girişimler ve yurt dışı bağlantılarının gündeme gelebileceği bir gün. Eğitim konularında ilerleme kaydetmeniz mümkün. Yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz konularla ilgilenmek size büyük zevk verebilir. Sanatsal ve kültürel faaliyetlerde yer almak istemeniz mümkün. Girişimci çabalarınızın karşılığını alabilirsiniz.

21 Haziran 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar, 21 Haziran-22 Temmuz tarihleri arasında Yengeç burcunda seyredecek Güneş ciddi ilişkiniz veya çoktan bitmiş beraberliğiniz bu dönemde kafanızın içinde zincirleme düşüncelere sebebiyet verebilir. İçinde bulunduğunuz hayatın sorumluluk dolu rutini içinde, saygınlığınızı sağlamak, yeniden hayatınızı kurgulamak ve bir düzen kurabilmek için tek gücünüz yine azimli olmanız ve sabırla yol almanızdan geçecektir. Değişen koşullara uyum sağlamak için bir yandan geçmişin izlerini silmeye çalışırken, diğer yandan geleceğin bilinmeyenleri arasında tercih yapmakta zorlanırsanız bilin ki çok bunalırsınız. Çalışma hayatınız ve birlikteyaptığınız insanlarla olan ilişkinizden tutun da, sosyal güvenceniz,geliştirme becerinize kadar olan bu geniş yelpazede aileniz, eski dostlarınız, eski ilişkiniz ve geçmişe ait ne varsa, hiçbir şeyin sizi yenileştirmekten alıkoymasına izin vermeyiniz. Eğer bir şey sürmüyorsa, hüzün ve mutsuzluk yaşatıyorsa buolsun özel ilişki olsun öncelikle kendinizi düşününüz. Eğer sizin yanlışlarınız dolayısıyla bu noktaya gelindiyse gerekirse düzeltmek adına büyüklük siz gösterin, karşınızdaki kişi neden olmuşsa o zaman önünüze bakın. Size artık dert tasayla uğraşmak değil, mutluluk yakışır bunu lütfen unutmayın. 21 Haziran saat 12:57-6 Temmuz saat 03:20 tarihleri arasında, Yengeç burcunda ilerleyecek Merkür, aşk hayatınız, ortaklaşa gelirler, çalışma ve sağlıkla alakalı meseleler bir hayli hassas ele alınır. Kişi hem kendi hem de değer verdiği insanların ihtiyaçlarına öncelik tanımak hem de kendisiyle alakalı meselelere eğilmek durumundadır. Ancak duygular, mantığımızın önüne geçmemelidir. Tamam yardımcı olacağız, başkalarına destek çıkacağız ama kendimize dikkat edeceğiz. Eğerhayatı, aşk yaşamı, maddi konularda belirsizlik yaşıyorsak, bunları gerçekçi bir şekilde ele alacağız. Geçmişte yaşanmış problemlerin etkisi altında kalmayacağız ve bunların bilinçaltımızda yarattığı baskılarla hareket etmeyeceğiz. Önümüzdeki duruma bakacağız. Nasıl çalışıyoruz, nasıl ilişki yaşıyoruz, kimlerden destek görüyoruz ve kimlere hizmet ediyoruz. Bunları ele alacağız. Mübarek Kadir gün ve gecemiz kutlu olsun. Tüm insanlık için huzur, barış, sevgi ve kardeşliğe vesile olması dileğimle,

21 Haziran 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kazanmak için rekabet arzunun arttığı bir gün. Aşk hayatında ve ilişkilerinde atağa geçmek için doğru zaman geldi.

21 Haziran 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Zihinsel kontrolünüzü ve konsantrasyonunuzu sağlamak sizi zorlayabilir. Gerginlik, sinirlilik ve stres sizin için bir problem haline gelmesin. Hürriyet Aile /

21 Haziran 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailevi konularda kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Kendinizi daha güvende hissedeceğiniz kişilerle görüşmek isteyebilirsiniz. Parasal konularda dalgalanmalar olabilir. Duygusal yönden sizi zorlayıcı durumlar oluşabilir. Mücadele ettiğiniz konularda zorlanabilirsiniz. İş hayatınızda sorumluluklarınız artabilir.

21 Haziran 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

fikir alışverişi yapıyor ancak yine de kendi bildiğiniz gibi davranıyorsunuz. Bu sizi dikbaşlı olarak gösteriyor. Akıl danışıyorsanız uygulamaya da açık olmalısınız.

21 Haziran 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca keyifli ve eğlenceli etkinliklerde yer alabilir, eğitim ve öğretimle ilgili işlere yönelebilir, seyahat edebilir ve yakın çevrenize zaman ayırabilirsiniz. Bu süreçte iletişim konusunda abartılı duygular devrede olabileceği için, özel hayatınızdaki paylaşımlarınızda sakin, yapıcı ve olgun tavırlarla hareket etmeniz faydalı olacaktır.

21 Haziran 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu dönem,ve hizmet alanlarınızda kendinizi göstereceksiniz. Sağlığınızla ilgili konulara ilginiz artacak. Çalışmak ve kendinizi yararlı hissetmek kimliğinizin bir parçası olabilir.

21 Haziran 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bir ay boyunca Yengeç burcuna yerleşen Güneş, sağlık ve çalışma koşullarınızı ön plana çıkaracak. Doktor kontrolünden geçebilir, tahlillerinizi yaptırabilirsiniz. Mesai arkadaşlarınızla duygusal paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

21 Haziran 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir. Onunla aranızda bir yakınlaşma olacak.

21 Haziran 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 30' 42" R
Ay
Koç
09° 52' 18"
Merkür
Koç
19° 49' 19"
Venüs
Boğa
07° 27' 32"
Mars
Koç
03° 45' 43"
Jüpiter
Boğa
25° 11' 04"
Satürn
Balık
17° 01' 21"
Uranüs
Boğa
22° 38' 54"
Neptün
Balık
29° 03' 42"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 57' 03"
Lilith
Başak
23° 55' 09"
True Node
Koç
15° 24' 43"
Son Güncelleme : 05/05/2024 15:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>