Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Mart 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal olarak bazı gerilimler yaşayabileceğiniz bir gündesiniz ve bazı kararsızlıklar yaşayabilirsiniz. Ancak bu gerilimlerin sizin için motive edici bir yönü de olacaktır ve isteklerinize ulaşmak için sabırsızlanacaksınız. İç dünyanızda ise duygularınızı çok yoğun yaşayacaksınız ve bazı endişeler hissedebilirsiniz. Duygularınız işinizi ve gündelik yaşamınızı olumsuz etkileyebileceğinden kararlarınızda duygusal olmamalısınız. Sevdiğiniz insana karşı baskıcı tutumlar göstermekten kaçınmalısınız.

İş yaşamınızda yoğun bir gün geçirmeye hazır olun. Her zamankinden daha fazla sorumluluk üstlenebilirsiniz yada düşüncelerinizin önemli bir kısmı işinizle ilgili olacaktır. Bir konuya konsantre olmakta zorluk çekebilirsiniz ancak çevrenizi iyi gözlemlemeniz sizin için faydalı sonuçlar doğuracaktır. Başarılı olma isteğinizde artış olacaktır ve rekabet sizin için önemli olacaktır. Önünüzde bir çok alternatif olacaktır ve önemli olan sizin bunları fark edebilmeniz. İşinizle ilgili konularda temkinli hareket etmelisiniz.

Maddi konularda bazı ortak kazançlar elde edebileceğiniz bir gündesiniz ancak bu konuda yapacağınız her türlü girişimde bon derece dikkatli olmalısınız.

Kendinizi güçlü hissediyorsunuz ve enerjinizi kullanmak arzusundasınız. Bir risk göze alabilirsiniz ve çeşitli ruhsal heyecanlar yaşayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genel olarak keyifsiz ve karamsar bir gün geçireceksiniz. Kökenini geçmişten alan bazı konular yeniden gündeme gelecek ve sizi sıkacaktır. Duygularınızla düşüncelerinizi dengelemeyi başarabilirseniz küçük bazı sorunlarınızdan kurtulabileceksiniz. Dikkatinizi çevrenizdeki olaylara ve insanlara yöneltmelisiniz. Bugün küçük bazı ayrıntılar sizin için çok önemli olacaktır ve bunları gözden kaçırmamanız gerekiyor. İçsel anlamda çeşitli sıkıntılar ve huzursuzluklar duyabilirsiniz. Yeni alacağınız kararlarda dikkatli olmalısınız.

21 Mart 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar 21 Mart saat 00:45-20 Nisan saat 12:42 tarihleri arasında Koç burcunda ilerleyecek Güneş size hem girişimde bulunma gücü sağlıyor hem de kendinizi güçlü bir şekilde ifade edebilmenizde yardımcı oluyor.  Devam eden ilişkinizde ipleri elinizde tutmanızı sağlıyor.   Bu zaman dilimi içinde kimsenin etkisi altında kalmadan, kararlarınızı uygulamak isteyeceksiniz. Genç ruhlu veya genç yaşta kişilerle daha iyi anlaşabilirsiniz.  Enerjinizin yüksek olduğu bu devrede, oldukça hevesli ve coşkunsunuz. Kovalar için özgürlük kavramı ve hızlılık son derece önemlidir. Bu süreç yeni ilişkiler, yeni girişimler değişimler anlamında gayet önemli.  Bu geçişin yöneticisi Mars şu aralar Koç burcunda ilerlediği için, kardeşleriniz, çevrenizdeki kişiler, yolculuklar, kendinizi ifade etmek, haksızlıklar olduğunda öne çıkmak dürtünüz bir hayli yüksek. 31 Mart tarihinde Mars-Boğa burcuna geçiş yaptığında ailevi olgular, ailenizin güvenliği, huzur, maddi ve manevi anlamda sizin için önemli olan her ne varsa etkili hale gelecektir. Saat 09:22 Ay-Jüpiter görünümü, eşimiz veya başka kişilerle önemli konularda anlaşabilmek için, ortaklaşa kararlar vermekte yarar var. Zaten büyük bir sorun çıkmadan bunu halledebilirsiniz. Saat 12:57 Ay-Pluto görünümü, özel hayatımızla ilgili sırları, yaşadıklarımızı kimsenin bilmesini istemediğimizi işaret ediyor. Her ne kadar dışarıyla haşır neşir olsak da, nasıl konuşmamız gerektiğini iyi bilelim. Saat 13:14  Ay-Uranüs kavuşum etkisi altında günü kendi istediğiniz şekilde geçirmekten yanasınız. Yeniliklere açıksınız.  Farklı bir şeyler yaşamak arzumuz yoğun olacak. Cumartesi gününüzün  keyifli, mutlu, eğlenceli ve arzu ettiğiniz şekilde geçmesi dileğimle,

21 Mart 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Düşüncelerinizin sınırı çok uçuk. Yaşam mücadelenizde kendi değer yargılarınızdan yola çıkıp da, hatalarına sizin kadar sahiplenen çok az kişi vardır. Bugün zaman kavramını unutturacak bir çok aktiviteler içinde olabilirsiniz. Öfkelerinizin hiç kimseye yararının olmadığını bildiğiniz için, aldırmamayı öğrendiniz.

21 Mart 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Diğerlerinin neler söylediği üzerine daha fazla düşünmeniz durumunda gerilimi engellemeniz ve sonuç almanız daha kolay olacaktır. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerinde Aslan burcundaki Jüpiter'in Ay'la olumlu açısı, güne heyecanla ve yeni olanaklara açık başlamamızı sağlıyor. Koç burcundaki Ay'ın Pluton'la olumsuz açısı ve Uranüs'le kavuşumu ise, ani tepkilere açık, ama oldukça hareketli ve enerjik bir günde olduğumuzu gösteriyor. Ani tepkilerden ve hareketlerden, öfkeli kişilerden kaçınmalı, ufak tefek sakarlıklara veya kazalara karşı tedbirli olmalıyız. Gerilimi doğru yönetebilirsek, ilkbahar geçişini temsil eden bugün de, bahara taze bir geçiş yapabilir ve kendimizi yenilenmiş hissedebiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

21 Mart 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Oldukça karışık etkiler söz konusu. Terazi burcundaki Güneş'in desteği özellikle eğitim, yabancılar ve yurtdışına ait konularda size yeni açılımlar getirmekte. Yabancılarla ilgili ortaklıklar ya da düşünsel açıdan kendinizi geliştirebileceğiniz fırsatlar mümkün. Bu aradaortamında daha yorucu koşullar gündeme gelebilir. Bu dönemde fiziksel açıdan kendinizi daha gergin bulabilir ve eldeki işlere konsantre olmakta zorlanabilirsiniz. Düşüncelerinizi dengede tutmaya bakın. Bazı fikir ayrılıkları yüzünden çatışabilirsiniz.

21 Mart 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Enerjiniz ve şansınız yardımıyla bir zorluğun üstesinden geleceksiniz. Kötü anlarınızda yanınızda bulunan insanları da asla unutmayın.

21 Mart 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aile büyükleriniz, patronlarınız, sizden yaşça büyük kişiler, resmi işler ve kurumlarla ilgili engellenmeler yaşayabilirsiniz. 17.40 sonrasında sosyal etkinliklerde yer alabilir, arkadaş çevrenizle eğlenceli vakit geçirebilir ve yeni insanlarla tanışabilir, flört anlamında tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Akşam saatlerinde iletişim konusunda problemli bir zamandan geçeceğiniz için, söyleyeceklerinizi iki kere düşünmeli ve insanlara onları daha iyi tanıyabilmek, anlayabilmek için fırsat vermeyi tercih etmelisiniz.

21 Mart 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni şeyler öğrenerek bakış açınızı genişletmek, düşünce şeklinize yeni bir biçim vermek istemeniz mümkündür. Yeni bir eğitim programına kaydolabilir, araştırma yapmaya girişebilir veya yerinde inceleme yapmak için seyahate çıkabilirsiniz.

21 Mart 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 38' 49" R
Ay
Balık
11° 49' 45"
Merkür
Koç
18° 32' 07"
Venüs
Boğa
05° 05' 23"
Mars
Koç
02° 16' 57"
Jüpiter
Boğa
24° 44' 00"
Satürn
Balık
16° 51' 44"
Uranüs
Boğa
22° 32' 15"
Neptün
Balık
29° 00' 23"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 41"
Lilith
Başak
23° 42' 21"
True Node
Koç
15° 22' 29"
Son Güncelleme : 03/05/2024 17:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>