Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Nisan 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Hayatın birçok alanında kolay, kolay uzlaşmayan karakterinizin, beraberliğinizdeki yumuşaklığı aşkın gücünü gösteriyor. Sevgilinizin gözünde bulunmaz birisiniz.

Şu andaki işinize engel olmayacak ilave birarayışınız var. Koşulları oluşturma çabalarınızda bugünlerde netice alabileceksiniz. Girişimci bir arkadaşınız sizi işle alakalı bir konuda cesaretlendirmeye çalışacak.

İleriki günler içinde toplu paraya ihtiyaç duyabileceğiniz bir satın alma işiniz olabilir. Daha hesaplı yaşamaya çalışabilir, bugünlerde birikiminizi arttırma uğraşı içine girebilirsiniz.

Bugünlerde kalabalık bir konuk ağırlama işiniz olabilir. Bu, pek mutlu bir kalabalık değil gibi. Sınandığınızı hissedeceğiniz tartışmalar söz konusu.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınızın genelinde gözlemleyip sıkıntı duyduğunuz düzensizlik, belli konularda eleştiriye açık olmanıza ve cesaretli adımlar atabilmenize bağlı. Daha planlı, programlı yaşama yollarını aramalısınız. Sorun haline getirdiğiniz küçük problemlerden kurtulma dönemi. Bugün sizi etkisi altına alan iyimserlikten, bu anlamda yararlanabilirsiniz.

21 Nisan 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Perşembe gününe, saat 01:52  Ay-Pluto görünümüyle adım atacağız. Bu enerji, zorluklara rağmen,  kendinizi mutlaka bir hedefe odaklamanın önemini işaret ediyor. Gelişimin sırrı, zaman ve sabırlı olmamıza bağlı. Fakat bazen öyle durumlarla karşılaşıyoruz ki, kim olsa dayanamaz. Ancak her karanlığın doğacak yeni bir sabahın işaretçisi olduğunu unutmayalım. Saat 04:54 Ay-Venüs karşı karşıya geliyorlar. Çevrenizdeki insanlarla ilişkinizin gayet ön planda olduğu bugün, düşüncelerinizi sunuş biçiminiz veya kendinizi lanse edişiniz gayet hoş etkiler altında olabilir.  Duygularınızı gayet romantik jest ve mimiklerle süsleyebilirsiniz. Belki asıl doğanıza aykırı olan bu durum sizi tanıyan kişilerce kimi zaman garip karşılansa da, aslında keyifli olduğunuzda sizin kadar ortamı neşelendiren başka kişi olmadığını siz herkesten iyi bilirsiniz. Saat 09:13-22 Nisan saat 03:17 arasında Ay-Boşluk etkisi altında olacağız. Bu süreçte planlarınızı mantık süzgecinden geçirmekte yarar var. Sorumluluklar önemli.  Acil kararlardan kaçınınız. Siz hayatınızı düzene sokmak istiyorsanız, önce buna kendinizden başlamalısınız. Yetersiz olduğunuz konular üzerinde düşünmekte yarar var. Sevginin kıymetinin bilindiği bir gün olması dileğimle,

21 Nisan 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bu süreçte sizin yardımlarınız ile öne geçen kişiler hiçbir zaman sizin yaptığınız iyilikleri unutmayacak ve ellerine geçen ilk fırsat da sizin de iyi yerlere gelebilmeniz için egolarından uzak yardımlarda bulunacaklardır. Özelliklekonularında ilerleme ve terfi görülebilir.

21 Nisan 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Size sunulan planları, stratejileri veya yeni bakış açılarını gözden geçirebilir, ortaya koyacağınız işlerin benzersiz olması için elinizden gelenden fazlasını ortaya koyabilirsiniz. Pişmanlık duymayacak şekilde ilerlemeniz çok daha iyi şeylerin ortaya çıkmasını sağlayabilir. Aşk hayatınız veya sevgi temalı ilişkileriniz ruhunuzu besliyor, enerjinizi daha da arttırıyor. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bazılarımız için gece saatleri huzursuz, endişeli veya uykusuz geçmiş olabilir. İnişli çıkışlı ruh hallerine belli belirsiz gerilimlere açık bir gündeyiz. Duygusal anlamda stres hali söz konusu olabilir. Aşırı sahiplenici, ani tepkiler veren, kıskanç, kaba, aşırı sevgisini kötüye kullanan ya da takıntılı kişilerle uğraşabileceğimiz günlerdeyiz veya böyle birisine dönüşmemek için gayret göstermemiz gerekebilir. Özellikle maddi başlıklı konularda ya da ikili ilişkilerde veyabirliklerinde sabit fikirli, inatçı, aşırı talepkar ya da ısrarcı kimseler gündemde olabilir. Günün ikinci yarısı bazı konularda ilerlemek zor olabilir, isteksizlik, belirsizlik, kararsızlık veya halsizlik türünde başlıklar ön planda.Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

21 Nisan 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentilerinizle ilgili belirsiz durumlarla karşılaşabilirsiniz. Gün içinde sosyalleşerek rahatlamayı seçebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları tamamlamak isteyebilirsiniz. İşlerinizi toparlayabilmek için yardım alabilirsiniz. Arkadaşlarınızla program yapabilirsiniz. Fikir çatışmalarından kaynaklanan sıkıntılar olabilir.

21 Nisan 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşlerinizdeki ilerlemenizin sebebi çok çaba sarf etmeniz ve kıvrak zekanız. Sizi kıskananlar da var ama alışmalısınız. Kendi işinizle ilgilenin yeter.

21 Nisan 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Genel olarak pozitif etkili bir günde olsanız da, alım satım işlerinizi, maddi girişimlerinizi bugün gerçekleştirmemeniz sizin için faydalı olacaktır. Özellikle uzun taksitli ve yüklü borçların altına girmemeniz gereken, para konusunda kandırılmaya açık bir gündesiniz. Özel hayatınızda bazı belirsizlikler varsa bunları eşinizle bugün paylaşmak yerine enerjisi uygun bir başka günü tercih etmenizi önermekteyim.

21 Nisan 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Güne düşüncelerinizdeki yoğunluklarla başlayacaksınız. Uzaktaki akrabalarınızdan veya dostlarınızdan haber alabilirsiniz. Anlık kararlar bu aralar fazlasıyla devrede olacak.

21 Nisan 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yurt dışı bağlantılı işlerle ilgili şanslı bir gökyüzü konumuna sahipsiniz. Bu durum hukuki alanda da size özel fırsatlar verebilecektir. Ancak gün boyu ruhsal olarak içinize dönük bir formda olmanız mümkündür. Keyifli bir yolculuğun hazırlıkları size itici güç olabilir. Akşam saatlerinden itibaren bu tasarınızı gerçeğe dönüştürme şansına sahip olacaksınız. Genel olarak ise; bugün Ay 08:14‘de boşluğa girecek. Boşluk zamanını elinizdeki işleri tamamlamakla geçiriniz. Ciddi kararları Ay boşluktan çıkınca almaya gayret ediniz. Bu süreçte alınan kararlar genellikle sürüncemede kalır. Eyleme geçmekte geç kalınır.

21 Nisan 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yakın ilişkilerinizde bazı gelişmeler olabilir ve bunlar, bir belirsizlik sürecini başlatabilirler. İnsanlara duyduğunuz güvenin sarsılmasına izin vermeyin ve bu dönemin geçmesini bekleyin. Yakında, bazı şeylerin düşündüğünüz gibi olmadığını görebilirsiniz.

21 Nisan 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 34' 25" R
Ay
Başak
00° 33' 34"
Merkür
Boğa
00° 17' 24"
Venüs
Boğa
20° 16' 23"
Mars
Koç
11° 43' 54"
Jüpiter
Boğa
27° 38' 14"
Satürn
Balık
17° 48' 46"
Uranüs
Boğa
23° 15' 08"
Neptün
Balık
29° 20' 10"
Plüton
Kova
02° 03' 49"
Chiron
Koç
21° 30' 14"
Lilith
Başak
25° 04' 25"
True Node
Koç
14° 52' 33"
Son Güncelleme : 16/05/2024 01:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>