Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Eylül 2014, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkiniz konusunda çevrenizdeki insanların çok etkisi altında kalıyorsunuz ve sevgiliniz bu konudan rahatsızlık duyuyor. İlişkiniz ile ilgili kararları kendiniz vermelisiniz.

İş yerinizdeki çalışmalarla çevrenizdeki insanlara güven veriyorsunuz. Yakında amirinizden bir terfi haberi alabilirsiniz fakat bunun için daha çok çalışmanız gerekecek.

Bugün para konusunda alacağınız bir haber sizi çok üzebilir. Soğukkanlı davranmaya çalışın ve olayı çözümleme yoluna gidin. Mantığınıza ihtiyacınız olacak.

Bugün insanlarla ilişkinizde sorunlar çıkabilir. Bazı sözleriniz yanlış anlaşılabilir. Bu duruma dikkat etmeye çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sorunlu ve sıkıntılı bir gün sizi bekliyor. Gün içinde duygularınız çok inişli çıkışı olacak. Öfkenizi kontrol etmekte zorlanacaksınız. Hayatınızla ilgili çok güzel gelişmeler olmasının yanında olumsuz gelişmeler de oluyor. Bu olumsuzluklar yaşadığınız olumlu şeyleri gölgeliyor.

22 Eylül 2014, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 06:05 Ay-Mars arasındaki mücadeleci görünümle yeni haftamız başlayacak. İş-sağlık-maddi meseleler üzerinde daha dikkatli bir şekilde durabilir ve yapılması gerekenleri titiz bir biçimde gözden geçirebilirsiniz. Dış dünyada aktif bir şekilde hareket etmek zorundasınız. Bir yandan bürokratik engellerle mücadele ederken diğer yandan halletmeniz gerekenler için bir takım kişilerle bağlantıya geçmeniz gerekir. Saat 06:07 Ay-Neptün karşıtlığında, bilinçli davranan, aklı başında düşünmeye çalışan kişiler huzur bulurlar. Yoksa uğraş dur. Kimseyi değiştiremeyiz. Saat 06:39 Mars-Neptün zorlayıcı görünümünde, dönüp dolaşıp aynı konuya geliyoruz. Parasal konularda hassasız ve ister istemez dış etkenler yüzünden bin dokun bin ah işit modundayız. Kafamızın içindeki yenilikleri tabii ki uygulamaktan yanayız. Ancak doğru yolda ilerliyor muyuz, neye yatırım yapıyoruz bu çok önemli. Değişim güzeldir. Fakat değişimin güçlü bir temele oturması gerekir. Karmaşık, belirsiz olana değil, net olan tercih edilmelidir. Birileri size bir takım tüyolar verir. Şugelir getirir, şuradan para kazanabilirsin gibi. Ancak biz yine de incelemeliyiz. Gelir-gider dengemizi iyi kurmalıyız. Dereyi görmeden paçaları sıvamak yanlış olabilir. Saat 17:03 Ay-Pluto görünümü, ideallerimiz anlamında  titiz düşünmemizi sağlarken  kendimizden emin bir şekilde  ilerlememiz gerektiğini işaret ediyor.  Bu enerji, hayatın içinde yol alırken her bir detayı gözden geçirmeniz için size destek veriyor. Yeni haftanın sizlere bol şans, huzur ve mutluluklar getirmesi dileğimle,  

22 Eylül 2014, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aşk konusunda engellerden hoşlanmıyorsunuz. Bugün, sosyal ilişkilerinizle duygusal konuları başarıyla pekiştireceksiniz. Çocukları olan Kovalar için ilginç bir gün. Onları daha sosyal ve yardım sever yapma çabası içindeler. Paylaşım duygusunu hissettirmek isteyecekler. Çevresel aktivitelerin gündemde olması yaşamlarına renk katacak.

22 Eylül 2014, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İsteklerinizi doğru şekilde ve kibarca dile getirebilirseniz istediğinizi elde edebileceksiniz. Ancak, büyük vuruş için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Tüm burçlar için gün geneli: Bu hafta sonu, bazı girişimlerinizin, sağlığınızla ilgili konuların, ilişkilerinizin veya sizin ön plana aldığınız başlıklar her ne ise onların olumsuz taraflarına odaklanarak zaman kaybedebilirsiniz. Aslında her konunun olumlu tarafını görmek veya size her anlamda iyi hissettiren konulara odaklanmak enerjinizi yükseltmekle kalmayıp sizi motivede edebilir.

21 Eylül 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sabırlı olmanız oldukça önem kazanıyor. Değişim ve dönüşüm gerektiren bir süreç içine giriyorsunuz. Daha esnek ve açık fikirli olmak size çok şey kazandırabilir. Ortaklı çalışmalarınıza dair olumlu gelişmeler gözüküyor. İşe dair kararlarınızda duygusal yaklaşımlar içine girme eğilimindesiniz. Zorluk çekebilirsiniz.

22 Eylül 2014, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

YAŞAM felsefenizi destekleyici derin düşüncelere sahipsiniz. Bugün yaşadıklarınızı ileri zaman dilimlerinde anımsayabilirsiniz.

22 Eylül 2014, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Özel hayatınızla ilgili aldığınız kararları gözden geçirmeniz gerekiyor. Stresli olduğunuz için hatalar yapabilirsiniz, bu gayet normal. Hal böyleyken; sevdiğiniz insanı anlayıp dinlemeden, peşin hükümler vermeyin... Borçlarınızı neredeyse tamamen bitirdiniz. Yine de, müsriflikten bir müddet daha kaçınmalısınız.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün evinizle ilgileneceksiniz. Evle ilgili değişiklik yapmanın zamanı geldi. Yaratma gücünüz sayesinde işte büyük başarı elde edebilirsiniz. Size güçlü biri destek olabilir. Para konusuna diyecek yok. Bolluk sürüyor. Sevdiğinizle aranızda ailevi sorunlar olabilir.

22 Eylül 2014, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 35' 32" R
Ay
İkizler
10° 59' 27" R
Merkür
Koç
23° 24' 06"
Venüs
Boğa
12° 38' 59"
Mars
Koç
06° 59' 49"
Jüpiter
Boğa
26° 10' 34"
Satürn
Balık
17° 21' 31"
Uranüs
Boğa
22° 53' 33"
Neptün
Balık
29° 10' 41"
Plüton
Kova
02° 05' 33"
Chiron
Koç
21° 10' 46"
Lilith
Başak
24° 23' 12"
True Node
Koç
15° 13' 51"
Son Güncelleme : 09/05/2024 21:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>