Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Eylül 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partnerinize karşı kuşkularınız var. Ama bunu neredeyse kendinizden bile gizlemeye çalışıyorsunuz. Bu gizlilik kuşkularınızı devamlı büyütecek. Yanlış yoldasınız.

Birisi sizinle hiç sakınmadan alenen uğraşıyor. Nasıl bir tavır izlemeniz gerektiğini bilemiyorsunuz. Sağduyulu bir çalışma arkadaşınızın öğüdünü tutacak ve işin üzerine gideceksiniz.

Çevrenizde iyi dostlarınız var. Sıkıntılarınızı atmanızda size yardımcı olacak. Bugünlerde bir satış işiniz olabilir. Bir iki gün içinde bunun haberini alacaksınız, bu sizi rahatlatacak.

Aşk ilişkinizdeki düğümü hiç zaman kaybetmeden bir an evvel çözmeniz gerekiyor. Bu kadar yoğun duygularla sevdiğiniz birinden yarın nefret edebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Zor bir haftayı problemli bitirdiniz. Aşk hayatınız,ilişkileriniz, aile ilişkileriniz ; bunların hiçbirinden hafta boyunca yüzünüz gülmedi. İyi bir tatil geçireceğinizi de düşünmüyorsunuz. Aile bağlarınız insanı bunaltacak kadar güçlü. Bu ilişkileri daha sorunsuz yaşayabilmeniz için, karşılıklı olarak birbirinizden daha az beklentili olabilmeniz gerekiyor.

22 Eylül 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar, Ay-Oğlak burcu geçişiyle Salı günümüz başlıyor. İç dünyanızın derinliklerinde belli bir mesafe duygusu hakim olabilir. Kendinizle yalnız kaldığınızda bir hayli ciddileşirsiniz. Başkalarıyla konuşarak, bağlantılarda bulunarak rahatlayabilirsiniz. Saat 05:50 Ay-Neptün olumlu görünümü, maddi konularda gerçekçi ve  doğru karar vermenizi sağlayıcıdır. Paranın öneminin farkında olacağınız bugün ilişkilerinizi tekrar bir gözden geçiriniz. Saat 07:57 Ay-Jüpiter görünümü,hayatımız veya özel yaşantımızı ilgilendiren konuları ciddiyetle ele almamızı sağlıyor. Aslında bazı şeyler kafamızı karıştırıyor. Nasıl yapmalı, halletmeli diye düşünürken aşırı titizlenebiliriz. Saat 15:04 Ay-Pluto kavuşum etkisi, sınırlarınızı  korumaktan yana olduğunuzu gösteriyor. Sezgilerinizi güçlendiriyor. Ancak ilişkilerde tarafsız bir şekilde hareket etmekte fayda vardır. Saat 17:56 Ay-Merkür görünümü, bilinçaltınızda birikmiş bugün veya geçmişe ait meseleleri çözümlemek arzunuzu işaret ediyor. Bunları halletmeden kendi isteklerinize yönelmeniz, planlarınızı uygulamanız pek kolay değil. Düzenlemek, kestirip atmak, temizlemek, ayıklamak Merkür geri hareket döneminde biraz zor olabilir. Sakin, bilinçli, sabırlı bir şekilde meseleleri ele almak lazım. Günün güzellikleri sizi taçlandırsın. Sevgi dolu paylaşımlarda bulunmanız dileğimle,

22 Eylül 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eski olan her şey sizi sıkmış olabilir. Yeni şeyler denemek, yeni şeyler yapmak istiyorsunuz. Bulunduğunuz yeri, yaptığınız işleri sorgulayabilir ve hayatınızda yeni bir döneme geçiş yapmak isteyebilirsiniz.

22 Eylül 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ekonomik, duygusal veya yaratıcılık gerektiren işlerinizde yeni irşimlerde bulunmak veya yeni ilişkiler kurmak eğilimindeyseniz, yakında, bu kararınızın ne kadar yerinde olduğunu anlamanızı sağlayacak işaretler yüzünü gösterebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Gündem yavaş yavaş farklılaşmaya başlıyor veya farklı olaylar meydana geliyor. Bazı planlarda değişiklikler yapılması gerekebilir. Bilmek istemeyeceğimiz şeyleri öğrenebilir veya duyabiliriz. Bu hafta, öğrendiğimiz şeylere vereceğimiz tepkiler ve bu bilgilerle nasıl ilerleyeceğimiz önem taşıyor. Bilgilerin doğruluğundan emin olmamız ve gerçekçi planlar yapmamız gerek. Günün genel hatlarıyla, gergin veya tartışmaları, kavgaları, ani hareketlere bağlı ufak tefek sakarlıkları ya da kazaları desteleyen atmosferine rağmen, sevgi temalı ilişkilerimiz veya aşk hayatımız açısından olumlu gelişmelere açık günlerdeyiz. Yeni aşklar, bayram dolayısıyla artan sevgi paylaşımları veya ilişkilerde sürprizler ön plana çıkmaya başlıyor. Maddi anlamda da bazı başlıklar daha fazla ilgi çekebilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

22 Eylül 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün elinizde olmayan nedenlerden dolayı bazı sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Kendi iç dünyanızla ilgili kararlar alabilirsiniz. Sizi hapseden kontrol dışı olaylarla karşı karşıya gelebilirsiniz. Kayıplar yaşamamaya özen göstermelisiniz. Kabullenme içinde olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda dikkatli olmanızda fayda var.

22 Eylül 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Uzun süredir aklınıza taktığınız konular var. Partnerinizden bu konuda destek bekliyorsunuz. Ortak çalışmalarda iyi niyetli yaklaşımlardasınız.

22 Eylül 2015, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün finansal durumunuzu ilgilendiren konularda şanslı olduğunuz, elinize para geçebilecek, alım satım işlerinizde başarı vaad eden bir enerji sözkonusu iken ilişkilerinizde son derece romantik ve ruhsal etkiler alarak, partnerinizle mutluluk veren bir zaman geçirebilirsiniz.

22 Eylül 2015, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aktif başlayacağınız gününüz, öğleden sonra yerini sakin ortamlara bırakabilir. Yaptığınız planlarda aksamalara dikkat. Herkesin sizinle aynı noktadan bakmasını beklemeyin.

22 Eylül 2015, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sosyal ortamlardan ve işinizi yönettiğiniz kısımlardan karşınıza çıkabilecek fikirler ve destekler sayesinde özel ilişkinizi veya ortaklığınızı daha başarılı bir zemine oturtabileceksiniz. Bugün yöneticilerinizi, patronlarınızı memnun etmek sizin için daha zor olabilir. Bugün yeni işlere başlamak için pekte uygun bir gün değil açıkçası.

22 Eylül 2015, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün evinizle ilgileneceksiniz. Evle ilgili değişiklik yapmanın zamanı geldi. Yaratma gücünüz sayesinde işte büyük başarı elde edebilirsiniz. Size güçlü biri destek olabilir. Para konusuna diyecek yok. Bolluk sürüyor. Sevdiğinizle aranızda ailevi sorunlar olabilir.

22 Eylül 2015, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 40' 58" R
Ay
Aslan
19° 27' 39" R
Merkür
Koç
29° 09' 08"
Venüs
Boğa
19° 08' 13"
Mars
Koç
11° 01' 38"
Jüpiter
Boğa
27° 25' 09"
Satürn
Balık
17° 44' 53"
Uranüs
Boğa
23° 11' 55"
Neptün
Balık
29° 18' 49"
Plüton
Kova
02° 04' 08"
Chiron
Koç
21° 27' 24"
Lilith
Başak
24° 58' 17"
True Node
Koç
14° 52' 34"
Son Güncelleme : 15/05/2024 03:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>