Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Şubat 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin şikayetlerini asla küçümsememelisiniz. Ani çıkışlarınız oluyor. Böyle durumlarda önyargılı biri gibi davranıyorsunuz. Önünüzde duygularınızı sergileyeceğiniz fırsatlarınız olacak, bunlardan yararlanmalısınız.

İş hayatınızın önü çok açık. Başarılı mesleki geçmişiniz, size yeni, yeni fırsatlar hazırlıyor. Biriyle ilgili düşüncelerinizde kafa karışıklığı içindesiniz. Konuyla ilgili yeni bilgilere, güvenilir tanıklıklara ihtiyacınız var.

Para konularında atak ve cesaretlisiniz. Ama bu cesareti hakkedecek bilgi birikiminiz ve kıvraklığınız yok. Sizi mutlu eden şeyler, düşündüğünüz kadar paraya endeksli değil.

Gezme merakınız bugünlerde sizi hareketlendirebilir. İş yaşamınız şu sıralar ihmale uygun değil.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir süreden beri bazı olumsuz etkiler altındasınız ve sizi üzen bazı olaylar yaşadınız. Bugün ise daha çok iç dünyanıza dönecek ve yaşamınızdaki gelişmeleri değerlendireceksiniz. Çevrenizden gizleyeceğiniz bazı planlar yapabilir ve içsel konular üzerine yoğunlaşabilirsiniz. Duygusal olarak çelişkiler yaşamaya müsait olacağınızdan bu konularda yeni kararlar almamalısınız. Düşüncelerinizi bir noktaya toplamakta ve konsantre olmakta zorlanabilirsiniz.

22 Şubat 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Pazar gününe, saat 00:04 Ay-Uranüs kavuşum etkisiyle adım atıyoruz. Aktif olmak isteyeceğiz, yeniliklere açığız. Saat 01:13 Ay-Pluto görünüm etkisi altında,  özel hayatımızla ilgili sırları, yaşadıklarımızı kimsenin bilmesini istemeyiz. Her ne kadar dışarıyla haşır neşir olsak da, nasıl konuşmamız gerektiğini iyi biliriz. Baskı kurmaya çalışanlara pek pabuç bırakmayız. Saat 02:36-23 Şubat saat 02:28 arasında Ay-boşlukta ilerleyecek. Bu süre içinde bildik işlerimizi yapabilir, sorun yaratan meseleleri gözlem altına alabilir, hayatı genel olarak kendi akışı içinde değerlendirebiliriz. Karşımıza bir fırsat çıktığında olur yanıtı vermeyeceğiz  veya yeni bir plan yapıp uygulamaya dökmeyeceğiz.  Çok önemli ve hayati anlam taşıyan konular üzerinde iyice düşüneceğiz. İşte bunlara özen gösterirsek, boşluk sürecini olumlu yönde değerlendiririz. Saat 07:13 Venüs-Mars kavuşumu,  yeni bir yere yerleşim anlamındaki işlerin hızlı bir şekilde uygulanmasını sağlar.  Ne zamandır arzu ettiğiniz bir yolculuğun, girişimin, aktivitenin, karşılaşmanın belirtecidir.  Eğitim,veya farklı bir sebeple yapılacak değişimler, yerinde gidip görülmeli, ortam şartlarına bir bakılmalıdır. Yurtdışından ülkenize gelişinizin işaretçisi olabilecek bu kavuşum, eskiye oranla biraz daha aktif bir alanda görev alışınız anlamına da gelebilir. İşinizi bir başka yere taşıyabilir,kovalayabilir, kazanmak adına girişimlerde bulunabilirsiniz. Bu kavuşum ailenizle olan irtibatları aktif hale getirir. Monoton yaşamanıza enerji getiren bu kavuşum, sizi çevrenizde lider kişi haline getirir. İnsanlarla kolayca kaynaşırsınız. Suya atılan taş misali, halka halka büyürsünüz. Ancak bu etki kısa sürelidir. Onun için uzun vadeli olur mu derseniz, eğer alt yapısı güçlü ise, gerçekten iyice düşünülmüş ise, neden olmasın. Bu kavuşum bilginizi, iletişim araçları yoluyla  başkalarına öğretmeniz, ifade etmeniz anlamında  gayet etkilidir. Kısa süreliğine yapılan sunumlar, rakiplerinizi aşma anlamında size faydalar getirebilir. Akademik eğitiminizin bitimi ve bir yerde göreve başlamanızı sağlayabilir. Yabancı  biriyle yaşanan ilişkiyi işaret edebilir. Bu kişi sizi görmeye gelebilir. İş teklifi alabilirsiniz. Ticari bir girişimde bulunabilirsiniz. Öyle birbulursunuz ki, hafta arası çalışırsınız. Hafta sonları yine evinize dönersiniz. Evde değişimlerde bulunabilirsiniz. Daha özgür yaşayabileceğiniz, aktif olabileceğiniz bir çevre edinebilirsiniz. Aktif, girişimci, yenilikçi bir bakış açısıyla hareket edebileceğiniz güzel bir gün olsun. Can-ı yürekten sevgilerimle,  

22 Şubat 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Olayları doğal akışı içinde düşünüyor ve dengenizi bozmak istemiyorsunuz.Yaşantınızla ilgili yeni başlangıçlar yapmak üzeresiniz.Yarım kalan işleriniz bir an önce tamamlamalısınız. Arkadaşlarınızın size önereceği fikirler ilginizi çekebilir. Onların sizden beklediği verim, aslında sizin istediğiniz konum olarak değerlendirmelisiniz.

22 Şubat 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sınırsız sayıda yaratıcı ve yeni fikriniz var. Aralarından birisini seçip üzerine gitmeniz durumunda oldukça tatminkar sonuçlar elde edebilirsiniz. Özel bir kişi yeteneklerinizi veya ortaya koyduklarınızı takdir edebilir ya da size bazı önerilerde bulunabilir. Maddi kazançlar söz konusu olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sevme ve sevilme ihtiyacımızın arttığı günlerdeyiz. İlişkilerimizi renklendirebilecek programlar yapabiliriz. Aşk hayatımızda veya sosyal yaşamımızda yeni kararlarımızı devreye sokabiliriz. Bu hafta sonu, cinsel çekim, kıskançlık, rekabet hepsi birarada! Geceye doğru saatlerde ise, gerilim ve asabiyet içeren enerjiler söz konusu. Mücadeleci ortamlara girebiliriz. Ani gelişmeler veya beklenmedik yöne ilerleyen durumlar ya da ilişkiler söz konusu olabilir. Ay Uranüs kavuşumu ve Ay'ın Pluton'la yapacağı olumsuz görünüm akşam saatlerinden itibaren ortamı gererken, Pazar gecesi 02.30 civarı Jüpiter' in şans getiren duruşu gece hayatı olan veya gecenin bu saatlerinde yatmamış olan okuyucularımıza hoş dakikalar da yaşatabilir. Manevi çalışmalar yapmak için de uygun saatlerde olacağız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

21 Şubat 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Oldukça karışık etkiler söz konusu. Terazi burcundaki Güneş'in desteği özellikle eğitim, yabancılar ve yurtdışına ait konularda size yeni açılımlar getirmekte. Yabancılarla ilgili ortaklıklar ya da düşünsel açıdan kendinizi geliştirebileceğiniz fırsatlar mümkün. Bu aradaortamında daha yorucu koşullar gündeme gelebilir. Bu dönemde fiziksel açıdan kendinizi daha gergin bulabilir ve eldeki işlere konsantre olmakta zorlanabilirsiniz. Düşüncelerinizi dengede tutmaya bakın. Bazı fikir ayrılıkları yüzünden çatışabilirsiniz.

22 Şubat 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi ve manevi sıkıntılarınız için sevdiğiniz insanlardan yardım almak size hiç bir şey kaybettirmez. Yeter ki tutabileceğiniz sözler verin.

22 Şubat 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca toplum içinde kendinizi ifade ederken fevri ve sinirli yaklaşmadan, sorun olan konuların üzerine gitmemeniz, aile büyükleriniz, patronlarınız ve sevdiklerinizle olan ilişkilerinizde daha sabırlı olmaya çalışmanız yararlı olacaktır. Akşam saatlerinde ise iyileştirici bir enerji ile sorun olan konuları çözümleyebilir, zekanız ve iletişim yeteneklerinizi en iyi şekilde kullanarak etkili görüşmeler yapabilirsiniz.

22 Şubat 2015, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görüşmelerin, toplantıların ve çeşitli evrak işlerinin son derece olumlu ilerleyeceği bir gün geçireceksiniz. Önemli imzalar atabileceğiniz gibi, yüksek beklentilerinizin olacağı yeni işlere veya projelere de başlayabilirsiniz.

22 Şubat 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 46' 51"
Ay
Kova
14° 30' 34"
Merkür
Koç
17° 29' 24"
Venüs
Boğa
02° 43' 12"
Mars
Koç
00° 48' 05"
Jüpiter
Boğa
24° 16' 60"
Satürn
Balık
16° 41' 51"
Uranüs
Boğa
22° 25' 37"
Neptün
Balık
28° 56' 60"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 44' 15"
Lilith
Başak
23° 29' 33"
True Node
Koç
15° 20' 34"
Son Güncelleme : 01/05/2024 19:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>