Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Ağustos 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün sonunda ilgiyi çektiniz. Bu sefer kimselere danışıp hesaplar vermeye niyetiniz yok gibi görünüyor. Eş dostla çok pay edilen gönül sırlarının ilişkilere zarar verdiği gibi bir inanç edindiniz. Buna rağmen akşama kadar, size neler olduğunu soranlarınız olacak.

Bugün bir hazırlık içindesiniz.Taşınma gibi görünüyor. Geçen günlerdeki yoğun temponuz sizi biraz hırpaladı, ama bu haftayı daha dingin geçirmenizi sağlıyor. İşyerinizde başlangıç tarihini unuttuğunuz bir kırgınlığın artık üzerine gitme düşüncenize kırgınlar dışında herkes taraftar olacak.

Sorumluluğunuzda olan sizin için epeyce yüklü olan bir para sizi geriyor. Aldığınız çok doğru bir kararı bugün bozdunuz. Koşulların sıkıştırması sonucu birikiminize el attınız. Bir satış işinden sevindirici haberiniz var.

Çok sevdiğiniz birinin sizin yönlendirmenize ihtiyacı var. Sizin yeterince donanımlı olduğunuz bir konuda bocalıyor. Bugün ona vakit ayırmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugüne büyük bir özgüvenle başladınız. Çünkü üstesinden gelemeyeceğinize inanılan bir sorunu hallettiniz. Bir arkadaşınızla ilgili alacağınız bir haber size biraz üzüntü yaşatacak. Yakında bununla ilgili kısa bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Günün ortasında çoktan beklediğiniz bir gelişmeyi yaşayacak ve bununla mutlu olacaksınız.

25 Ağustos 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Saat 06:41 itibariyle, İkizler burcunda ilerleyen Ay ile Başak burcundaki Güneş arasında sondördün oluşacak Bir yandan aşk hayatınız, çocuklarınız, diğer yandan yaşanan bazıve özel sorunlar üzerinde mantıklı bir şekilde gözden geçirmelerde bulunmak yararlıdır. Çıkarlarınız,hayatınızla ilgili konulardaki sıkıntılarınız cinsel yaşamınız, bazı sağlık şikayetlerinizin nedeni stres yüzünden olabilir. Belki bir çok durumu fazla endişeli bir şekilde ele alıyor olabilirsiniz. Siz problemlerden kaçtıkça, kendini kendinize baskı uyguluyor olabilirsiniz. Hayatın güzelliklerinin keyfine varmak, her yeni günü aktif ve gayet neşeli bir şekilde karşılamak isteyen gönlünüz, henüz yerli yerine oturtulmamış meseleler nedeniyle sıkılsa da, akıllı ve gerçekçi bir şekilde durumunuzu ele aldığınızda endişe etmenize gerek yoktur. İletişim kurmakta zorlandığınız kişiler veya durumlar, aslında birer uyarı olarak görülürse, eksiklerinizi tespit etmeniz daha kolay olacaktır. Günü olumlu geçirmenin yolu kendinize iyi davranmakla mümkündür. Saat 19:29 Ay-Satürn karşıtlığı, ilerisi adına düşünmek ve sorumluluklarımızın farkında olarak aşk hayatımızı ve toplumsal ilişkilerimizi gözden geçirmemiz lazım. Plan ve projelerimizin alt yapısını sağlamlaştırmamız, seçeneklerimizi artı ve eksi yönleri hesaba katarak ele almamız faydalıdır. Hayalci olmamak lazım. Farkındalık önemli. Sorunlar, engeller, bazı kişilerle görüş farklılıkları yaşanabilir. Bu durumlarda dinlemeyi bilmek, konuştuğumuza dikkat etmek gerekir. Saat 20:34 Ay-Mars karşıtlığı, gayet olumlu buluyorum. Aşk hayatınız, çocuklar, sosyal ilişkiler, yolculuklar anlamında kararlar alınabilir. Saat 21:06 Ay-Neptün zorlu görünümü, aşkta ne kadar açık, değişime ne kadar hazırlıklı biri olsanız da, değerlendirmelerde bulunmadan kararlar vermeyiniz. Sosyal ve iletişime dönük Kovalar için akşam saatlerinde biraz huzursuzluk, gergin konuşmalar söz konusu olabilir. İşlerinizde başarı, özel hayatınızda huzur dolu bir gün geçirmeniz dileğimle,

25 Ağustos 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, sorguladığınız konuların cevapları sizi tatmin etmeyebilir. Son günlerde dostlarınızın size aşırı bir şekilde yüklenmelerine izin vermemeli ve olaylara hakim olmalısınız. Bulunduğunuz ortamlarda aktif çalışmalarınızla dikkat çekeceksiniz. Fikirlerinizin doruluğuna inanıyor ve yaptığınız her şeyi inanarak savunuyorsunuz.

25 Ağustos 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızı veya sevgi temalı ilişkilerinizi ilgilendiren alanlarda fazla cesur olmak için başka bir gün seçmeniz daha doğru olabilir. Uyumsuzlukları ve huzursuzlukları doğru yöneterek ortadan kaldırma amacında olmalısınız. Kızgın kişilere politik yaklaşmak daha doğru olur. Bugün olumlu kişilerle görüşmeli. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Hafta başında uzun uzun yazdığım zorlu açılar bugün kendisini gösterebilir. Gizli tehlikeler ortaya çıkabilir(örneğin ben, Pazartesi günü oldukça büyük simsiyah bir Akreple karşılaştım evde, ben onu bulmadan o beni bulmaz umarım diye endişeliyim), riskli durumlarla karşı karşıya kalabiliriz, rekabetçi, meydan okuyan, liderliği elinde tutmak isteyen veya saldırgan kişiler, acele veya yanlış adımlar atmamıza neden olabilirler. Karşı tarafı da dinleyerek ilerlemenin faydası olacaktır. Hızlı hareketler ufak tefek kazalara neden olabilir. Kemikler ve dişlerle ilgili sorunlara, maddi zorluklara açığız. İhmal, önemsememe veya tembellik edilen konular büyük problemlere neden olabilir. Örn: Gecikecekseniz haber vermelisiniz veya ben mutlaka o akrebi bulmalıyım v.b. (Detaylar önemliydi ve Pazartesi makalemizde mevcuttu, okumanızı öneririm Niobe'ce). Aynı zamanda, yanıltıcı kişilere ve yanılsamalara bağlı büyük adımlar atmamaya çok dikkat edelim. Altından kalkamayacağımız işlere girişme ihtimalimiz yüksek. Boyumuza aşan işlere kalkışmayalım. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

25 Ağustos 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni konulara yönlenebilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler hakkında araştırmak yapmak isteyeceğiniz zamanlar olabilir. Sevdiklerinizle birlikte olacağınız tatil planları yapabilirsiniz. Uluslararası konular gündeminizi meşgul edebilir. Gün içindehayatında ilişkiler ön plana çıkabilir. Geleceğiniz ile ilgili sorumluluklar gündeme gelebilir.

25 Ağustos 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Huy değiştirdiniz sanki. Ani çıkışlar yapmaya başladınız. Bunun sebebi mali sıkıntılarınız ve işlerinizin de yolunda gitmediği aşikar. Bunu aile yaşamınıza yansıtmayın.

25 Ağustos 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca artan motivasyonunuz ve enerjinizle elinizi attığınız her işi kolayca halledebilir, ilişkilerinizde sevgi dolu yaklaşımlarınızla dengeleyici bir rol üstlenebilirsiniz. Kişisel gelişim, eğitim öğretim, danışmanlık, yabancı ülkeler ve yolculuklardan fayda sağlayabilirsiniz.

25 Ağustos 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çevrenizde olup bitenler eğlenceli bir gün geçirmenize engel olabilir. Harcamalarınızı kontrol etmeniz gereken bir zaman dilimindesiniz. İstediklerinizi yapmak kolay değil.

25 Ağustos 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Köklerinize dayalı bakış açınız daha merhametli, daha uzlaşmacı ve daha kabullenici olabilir. Bugün de gayrimenkul yatırımı, ev dekorasyonu gibi konulara eğilebileceksiniz.Doğa içerisinde bedeninizi topraklayabileceğiniz ortamlar yaratmanız gerekmektedir. Köklerinize ve değerlerinize odaklanabilirsiniz. Kontrolünüz dışında gerçekleşecek olaylara karşı hazırlıklısınız. İçe kapanmanız ve gecenizi bu şekilde sürdürmeniz olasıdır. Akışta kalıp sahip olduğunuz ruhani enerjilerin keyfini çıkarmalısınız. Burç burç yorumları günlük burç yorumları

25 Ağustos 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızdaki ani değişiklikler sizi derinden etkiledi. Herşey birdenbire olmuş gibi geliyor. Oysa uzun zamandır bunu içten içe hazırlıyordunuz. Önümüzdeki günlerde çok daha keyifli olayların gerçekleştiğine tanık olabilirsiniz. Aşkta da bir karar arifesindesiniz.

25 Ağustos 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 00' 50" R
Ay
Balık
02° 27' 39"
Merkür
Koç
18° 09' 09"
Venüs
Boğa
04° 17' 08"
Mars
Koç
01° 46' 48"
Jüpiter
Boğa
24° 34' 50"
Satürn
Balık
16° 48' 24"
Uranüs
Boğa
22° 29' 60"
Neptün
Balık
28° 59' 15"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 30"
Lilith
Başak
23° 38' 01"
True Node
Koç
15° 21' 35"
Son Güncelleme : 03/05/2024 02:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>