Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Kasım 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk dünyanızda yapay mutsuzluğunuzun arkasında, göremediğiniz umutlar var. Onu hala unutamamış olmanız, sıradan ilişkilerin ötesinde daha etkili bir şeyler yaşamanıza meydan vermiyor.

Hemen her hafta sonu kent dışına kaçma isteğiniz, kışın bastırmasıyla sizi yeni arayışlara sokabilir. İş hayatınızın üzerinizde oluşturduğu ağır baskıyı tatil günlerinde yok etmek istiyorsunuz.

Yoğun çalışma hayatınızın, ekonomik olarak emeğinizi karşılamadığına dair inancınız sizi günden güne isteksizleştiriyor. Önümüzdeki günler içinde çok belirgin biçimde düze çıkabilirsiniz.

Hiç alakalı olmadığınız üzüntüler yaşayabiliyorsunuz. Aşırı duyarlı oluşunuz, kendi sorunlarınız dışında birçok sorunu derinden hissetmenize neden olabiliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir tanışma yaşayacaksınız. Kısa zamanda çok anlamlı hale gelecek olan bu tanışma, ilk başta taraflara pek haz vermeyecek gibi görünüyor. Detaylara takılabiliyor, onları sorunun parçaları değil, esası gibi görebiliyorsunuz. Sorunlarınızın çözümündeki zamanlama problemlerinizin altındaki nedenlerden birinin bu olabileceğini düşünmelisiniz.

25 Kasım 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Çarşamba günümüz, saat 03:26-19:16 arasındaki Ay-Boşluk etkisi altında başlarken, ani karar değişikliklerinde bulunmak ne kadar yanlışsa, baskılar  altında aceleyle  kararlar alıp uygulamaya kalkışmak da o denli yanlıştır. Evimiz sınırları içinde ve gönül dünyamızda huzuru önemseyelim. Hiç kimsenin ve hiç bir şeyin kafamıza takılıp bizi rahatsız etmesine elden geldiğince izin vermelim. Saat 06:57 Merkür-Satürn kavuşumu gerçekleşecek. Gerçekçi bir şekilde projelerimiz, işlerimiz, başkalarıyla bağlantımızı güçlü tutmamız gerektiğini işaret ediyor. Bilgimizi ve tecrübelerimizi insanlara göstermek amaçlı sunumlar yapabiliriz. Daha ciddi ve sorumluluk bilinci içinde çalışmamızda yarar var. İletişime dikkat edeceğiz. Ne gereğinden fazla abartacağız ne de kendimizi hafife alacağız. yaptığımız işe veya uğraştığımız konuya odaklanırsak, başarılı girişimlerde bulunuruz. Saat 09:15 Merkür-Neptün arasındaki zorlu görünüm, gayet aktif bir şekilde insanlarla bağlantı kurabiliyor, bir çok kişiye bilgi ve deneyimlerinizle yol gösteriyorsunuz. Fakat para konusunda hesabınızı bilemediğiniz için, zorlanabilirsiniz. Saat 18:31 Merkür-Mars görünümü, yeni hedefler belirlemek, bilgilenmek, dış dünyadaki gelişmeleri takip ederek bunları uygulamaya dökmek amaçlı hareketliliğin işaretçisidir. hedefimize varmak için, iyice odaklanmalıyız. Yolculuklar, kısa görüşmeler, gidiş-gelişler, öğretmek, öğrenmek gibi aktivitelerde bulunabiliriz. Saat 19:16 itibariyle etkili olacak Ay-İkizler burcu seyri sırasında, Yüreğinizin sesi  kimi zaman kulağınıza  sıra dışı hatta bazen  isyankar cümleler fısıldasa da, bütün bunların nedeni  yenilik hevesliliğinizdir. Günlük hayatın kısıtlayıcı atmosferinden,  elden geldiğince soyutlanmak ihtiyacı duyacağınız akşam saatlerinde, kendinizi özgürce ifade edecek, zekanızla her problemin üstesinden gelebileceksiniz. Günün tüm güzellikleri sizden yana olsun. Huzurlu, aktif, başarılı bir gün geçirmeniz dileğimle,  

25 Kasım 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bazı konularla ilgili kafanızda soru işaretleri olabilir ya da kapalı kapılar ardındaki olaylar ilginizi çekebilir. Ancak, şimdilik olayları zamana yaymanızda ve beklemenizde fayda var.

25 Kasım 2015, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Başkalarını etkilemeye çalışan ya da diğerlerini manipüle ederek kendi çıkarları doğrultusunda ilerleme sağlayan kişilerin işlerine karışmamalı ve bir an önce bu tür ortamlardan uzaklaşmalısınız. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Karmakarışık durumlar, fikir değişiklikleri, yanıltıcı bilgiler, yanıltıcı kişiler, yanlış haberler(medya ve sosyal medyadakiler dahil) ve sürekli değişen bilgi ortamı kafamızı karıştırabilir. İşin en kötüsü ortaya atılan bir haberin veya bilginin hızla yayılması olacaktır ki, bu da ne yapılacağına karar vermeyi iyice zorlaştırır. Ya da kendi fikirlerimiz sıklıkla değişebilir veya belirsizliklere bağlı endişelere kapılabiliriz ya da kendi kendimizi ve inandıklarımızı veya hayat görüşümüzü sorgulayabiliriz. En güzeli birkaç gün için düşük profil çizmek ve fikirler netleşene ya da bilgiler kesinlik kazanana kadar harekete geçmemek olacaktır. Uluslar arası konular, inançlar veya ideolojilerle ilgili başlıklar da yine gündemde sıklıkla yer alabilir bugünlerde. Ani tepkiler vermekten, sert açıklamalardan ve sözel tartışmalardan kaçınmakta fayda var bugünlerde.

24 Kasım 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailevi konular gündeminize daha sık gelebilir. Sabah saatlerinde evdeki uğraşlara yönelmek gerekebilir. Gün içinde kendinizi doğru ifade etmeye özen gösterin. Tartışmaları fazla uzatmamakta fayda var. Akşam saatleri daha sakin geçebilir. Sevdiklerinizle birlikte program yapmak size iyi gelecek. Daha eğlenceli saatler var.

25 Kasım 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Adınız bir takım skandallara karışabilir bunun için özel yaşamınıza dikkat etmelisiniz. Aksi halde hem aileniz hem de kendiniz üzülebilirsiniz... 

25 Kasım 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca artan motivasyonunuz ve enerjinizle elinizi attığınız her işi kolayca halledebilir, ilişkilerinizde sevgi dolu yaklaşımlarınızla dengeleyici bir rol üstlenebilirsiniz. Kişisel gelişim, eğitim öğretim, danışmanlık, yabancı ülkeler ve yolculuklardan fayda sağlayabilirsiniz.

25 Kasım 2015, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal çevrenizin sorumlulukları sizi bunaltabilir. Uzun vadeli işlerin devrede olacağı ve grupsal bağlantıların ön plana çıkacağı bugünlerde her işinizi iyi planlamanız gerekiyor.

25 Kasım 2015, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs/Uranüs   kontağı ile, ilişkisel anlamda zorlanmaya, sağlıkla ilgili genital bölge problemlerine, gizli saklı ilişkilere, ilişkilerde hak etmediğiniz davranışlara, aldatmalara, aldtılmalara işaret etmekte.  Gizli saklı yürüttüğünüz işleriniz varsa bu hafta ortaya çıkabilirler.

25 Kasım 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün beklemediğiniz yerden bir para gelecek. Böylece önceki borçlarınızı da kapatacaksınız. İşte dikkatli olun ve kimseyle tartışmayın. Akılcı olmalı ve hakkınızı korumalısınız. Bunun için gerekli zeka ve yetenek sizde mevcut. Sevdiğinizle uzun bir yola çıkabilirsiniz.

25 Kasım 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 41' 60" R
Ay
Koç
12° 43' 44"
Merkür
Koç
19° 57' 54"
Venüs
Boğa
07° 41' 54"
Mars
Koç
03° 54' 41"
Jüpiter
Boğa
25° 13' 49"
Satürn
Balık
17° 02' 18"
Uranüs
Boğa
22° 39' 34"
Neptün
Balık
29° 04' 02"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 42"
Lilith
Başak
23° 56' 27"
True Node
Koç
15° 24' 47"
Son Güncelleme : 05/05/2024 20:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>