Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Kasım 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Zaman zaman düşünseniz de ondan kopmanız çok zor. Birbirinize olan duygularınızda aşkın yanı sıra başka şeyler de var. Siz bunun zaaf olduğunu düşünüyorsunuz. Bugünlerde yine birbirinize çok bağlısınız.

İşleriniz yavaş ama istikrarlı bir şekilde düzeliyor. Siz de yeni bir olumsuzluk yaşamamak için bir hayli çalışıyorsunuz. Çok yakında karşılığını alacaksınız.

Para durumunuzdaki olumlu gelişme sizi oldukça rahatlattı. Yine de bazı borçlarınız için endişeleniyorsunuz. Uygun bir program yaparak altından kalkmanız mümkün.

Geleceğe umutla bakacağınız bir döneme giriyorsunuz. Bunu sizi düşünen yakınlarınızla paylaşmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok yakınınızda olan birisinin iç dünyasına girmek için çok çabalayabilirsiniz. Onun bugünlerde kendisini kimseye açmaya niyeti yok. Size bile. Biraz sabırlı olursanız, bir süre sonra sizden yardım isteyebilir. Akşam bir grup arkadaşınızla bir program yapabilirsiniz. Hafta içi uykusuz kalmama kararınızı yine hayata geçiremeyebilirsiniz.

26 Kasım 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar güzel dünyanın sıra dışı insanları, günün ilk etkili enerjisi saat 11:01 Ay-Akrep burcu seyri. Dış dünyadan size yönelen her türlü tepkiyi, aklınızla devre dışı bırakabilecek gücünüz var. Siz ektiklerinizi biçeceğinizi ve yakında her şeyin yerli yerine oturacağını biliniz. Saat 11:22 Merkür-Chiron zorlu görünümü, eğer başkalarına endeksli yaşıyorsak, borçlarımız varsa, bir de üstüne üstlük destek göremeyeceksek o zaman maddi kaygıların bize yanlış tercihler yaptırmasına izin vermemeliyiz dostlarım. Saat 16:38 Merkür-Uranüs olumlu görünüm etkisi altında, hedefimizi gerçekleştirmek, hızlıca yürürlüğe koymak anlamında hem iletişim hem eylem olarak bizi itekleyicidir. Ancak her şeyin enine boyuna düşünülmesinde yarar vardır. Ne de olsa Merkür-Yay burcunda astrolojik olarak sonradan pişmanlığa yol açabilir. Her kararımızı tartalım. Yüzünüzü gülümseten, yüreğinizi ferahlandıran güzelliklerle karşılaşmanız dileğimle,

26 Kasım 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygularınızı dışarıda yaşamaktan ve herkese göstermekten çekinmeyebilirsiniz. Görev ve sorumluluklarınızın bilincinde duyarlı hareket edebilir, organizasyon becerilerinizi ortaya koyabilirsiniz.

26 Kasım 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bu aralar istek ya da hedeflerinize ulaşmak için daha etkili yöntemler ve yeni yollar keşfedebilirsiniz. Ne kadar cesaretli ve ne kadar yenilikçi olursanız o kadar başarılı olacaksınız.Günün Atmosferi:Sırlar gün yüzüne çıkabilir. Yaratıcı yönümüz harekete geçebilir. Yolculuklar, geziler ya da görüşmeler bu hafta sonunun keyifli başlıkları olabilir. Sosyal yönü dopdolu bir hafta sonu olacağı için enerjimiz de yüksek olacaktır. Yeni olanaklarla karşılaşabiliriz. Öğle saatlerinde diyaloglarımıza dikkat etmeye çalışalım. Parasal konularda da kontrollü hareket etmeye özen gösterelim. Gerekirse harcamaları kısalım. Sırlar gün yüzüne çıkabilir. Dedikodulara mahal vermeyelim. Özellikle işle ilgili konularda ketum davranalım. Yeni ve kritik bilgilere erişebiliriz. Çalışmalarımız herkes tarafından beğenilebilir ve bir anda aranan kişi olabiliriz.

26 Kasım 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizi aktif kılan ve harekete geçiren çok şey var. Akıl ve sezgiler arasında bir denge kurmaya bakmalısınız.

26 Kasım 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Şansınıza pek güvenmiyor, işlerinizin yolunda gitmesi için çok çalışıyorsunuz. Sevdiklerinizden destek almak size iyi gelecektir. Aşık olduğunuz kişi biraz sizi üzdü.

26 Kasım 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün 2014 saat 01.43'de Aslan burcunda gerçekleşen ve etkisini üç gün önce ve üç gün sonra yoğun olarak hissettirecek olan yeni ay ile birlikte ortaklıklar, ikili ilişkiler ve evlilik alanınız canlanırken, birçoğunuz hafta genelinde yeni bir ilişkiye başlayacak, bir çoğunuz da bu süreçte evlenmeye karar vereceksiniz. İkili ilişkilerinize hız ve yenilik katacak bu yeni ay, ilişkisi problemli devam edenler için, mars'ın yapacağı kare ile bir ayrılık kararını doğurabilir. İlişkisi problemsiz devam edenler ise bu yeni ay ile birlikte ilişkilerini tazeliyor olacaklar. Yeni ay zamanı Mars'ın karesi eğitim alanları, yurtdışı bağlantılı işler ve iletişim alanında güç mücadeleleri doğurabilirken, haftanın en şanslı görünümü Satürn'ün Venüs ve Merkür'e kuracağı uyumlu görünüm ile çok keyifli bir taşınma yaşayabilir, ev ve ofisle le ilgili işlerinizi düzenleyebilir, aile ilişkilerinizi geliştirebilir, sağlık problemlerinizi aşabilir vehayatınızda mükemmel yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Bu süreçtehayatınızda başarılı görüşmeler ve yeni başlangıçlarda şans vurgulanmakta.

26 Kasım 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Seyahat halindeyseniz kolay para harcamaya meyilli olacaksınız. Tutkularınız devreye girecek. Hayatı fazla düşünmeden yaşayacaksınız.

26 Kasım 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mesleki farkındalık bilincinizin yoğunlaşacağı, kariyer alanınızda olarak gizli kalmış bazı konuları açığa çıkarmanın size manevi tatmin getireceği bir etki altındasınız.İş arkadaşlarınızın dertlerine maddi ve manevi derman olabilmeyi arzu edeceğiniz bir gündesiniz. Yeni bir işe başvurabilir, daha önce başvurup belki de umudunuzu kestiğiniz bir işten cevap alabilirsiniz. Arkadaş ortamlarınızdan gelebilecek beklenmedik bir haber sayesinde entelektüel durumunuzu yükseltecek bir etkinliğe dahil olabilirsiniz.

26 Kasım 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş ve aşk. İşte bugün kalbiniz bu ikisi için atacak. İş hayatınızda dev adımlarla ilerliyor ve hayranlık topluyorsunuz. Ancak sizin isteğiniz hep takdir değil; hep daha yukarılara sıçramak. Bunu da başaracaksınız. Hanenize yazılan artılara bakmak yeterli.

26 Kasım 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 16' 60" R
Ay
Balık
06° 26' 10"
Merkür
Koç
18° 18' 43"
Venüs
Boğa
04° 37' 40"
Mars
Koç
01° 59' 38"
Jüpiter
Boğa
24° 38' 44"
Satürn
Balık
16° 49' 49"
Uranüs
Boğa
22° 30' 57"
Neptün
Balık
28° 59' 44"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 49' 26"
Lilith
Başak
23° 39' 52"
True Node
Koç
15° 21' 57"
Son Güncelleme : 03/05/2024 08:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>