Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Nisan 2015, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Önümüzdeki günler sessiz sorgulamalara açık görünüyor. Geçmişteki hırçın ilişkilerden sonra huzurlu bir ilişki size iyi gelecek. Ama zaman, zaman heyecanı özlediğinizi fark edebilirsiniz.

Kendinizi başka sorumlulukların altındaki birtakım işlerin başında bulabilirsiniz. Çabuk ve girişken oluşunuz doğrudan sorumlu olmadığınız işlerin üzerinize yıkılmasına neden olabiliyor.

Bazı hak, hukuk tespitlerinizi bir kez daha gözden geçirmelisiniz. Tokgözlü davranmaya çalıştığınız bir menkul değerle ilgili tavır değiştirmeniz yararlı olacak.

Biraz da menfaatlerinizi ön plana çıkartmalısınız. Önemli bir konuda sergilediğiniz özverinin muhatapları fırsatçı bir bakış içinde görünüyorlar.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İçine dahil edilmek isteneceğiniz çok değişik yaşam projeleri sizi etkileyebilir. Bugünlerde yeni fikirlere açık olmanız size yarar sağlayacak. Dışa açık, dışarıyla çok ilgilisiniz. Bu çevrenizi zenginleştiriyor. Fakat ufak, tefek görülen istismarları sineye çekmenize de neden olabiliyor. Eski tanıdıklarla sevindirici rastlantılar olabilir.

27 Nisan 2015, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar yeni haftamızı gayet olumlu bir enerjinin eşliğinde karşılıyoruz. Saat 00:31 itibariyle etkili olacak Venüs-Uranüs görünümü, hem aşk hayatınızı yenileştirici hem de sosyal yaşamınızı aktif hale getirici özelliğiyle olumlu buluyorum. Ailenin bir arada tatil planları yapması veya aile içinde iletişimin güçlenmesi anlamında canlandırıcı olan bu enerji, sürpriz bir aşkın da göstergesi olabilir. Yeni ve farklı özelliklere sahip biriyle tanışmanızı sağlayabilir. Yolculuklar bir hayli verimli geçebilir. Popülerliğinizi güçlendirir. Farklı bir yere gitmek, görmek, tanımak, eğlenmek anlamında renklilik getirir. Beklenen haberlerin gelişini hızlandırır. Yeni kararlar alınmasında cesaret verir. Okumak, bilgilenmek, bildiklerinizi başkalarına yazarak, konuşarak iletmenizde rol oynar. Saat 03:06 Ay-Uranüs olumlu görünümünde, yenilikçi düşünürsünüz. Farklı olana yönelirsiniz. Yolculuklar, yeni insanlarla tanışmak, farklı projelere yönelmek mümkündür.Saat 03:22 Ay-Venüs faydalı görünümü, birileriyle ortak hareket etmeniz gerekiyorsa, ister istemez yarar-zarar hesabınızı yapınız.  Yorucu, sıkıcı ve hoşunuza gitmeyen her şeyi bugün bir yana koyarak günün  güzelliklerini kucaklamaya hazır olunuz.Saat 06:34 Ay-Mars görünüm etkisi altında, kişi cebindeki parasını, mal varlığını daha fazla önemsemeye başlar. Ayrıca ailesini  her şeyin üstünde görür ve onların iyiliğini olacak şekilde planlar yapmak ister. Ancak gerek siz gerekse birlikte yaşadığınız kişi veya kişiler biraz sabit fikirli davranmaya yatkındırlar. İşte bu durum bir Kova için rahatsız edici boyuta geldiğinde olmayacak kararlar verebilir. Yapılması gereken tabii ki o meşhur soğukkanlılığınızı önde tutmak.Saat 17:12-28 Nisan saat 04:07 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Eğer bir meseleyi kabul ettirmek istiyoruz, boşluk etkisi altında bu kolay olmayabilir. İnatçı davranılmamalıdır. Aşk adına söylenen sözler ılımlı ve karşı tarafı da gözetir tarzda olmalıdır.

27 Nisan 2015, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, Ay'ın konumu, ince ve kaliteli duygularınızı ortaya çıkarıyor. Fakat, aynı zamanda sizi hassas ve eleştirici yapıyor. Kırılmaya müsait yapınız, sağlığınızı olumsuz etkiliyor. Partnerinizin sizinle ilgili düşünceleri pozitif yönde ilerliyor. Hissettiğiniz duygular sizi doğru yola götürüyor ve haklı çıkıyorsunuz.

27 Nisan 2015, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde, bazı konularda elini bile kıpırdatmayan kişiler, yardımcı olmaktan uzak tanıdıklar veya asistanlar sizi şaşırtabilir, ama aslında, herkesin bildik ve alışıldık yollardan gitmek istediği günlerde olmamız insanların farklı şeyler denemesini enge Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Aslan burcundaki Ay'ın Boğadaki Mars ve Merkür'le olumsuz açıları gece saatlerinden itibaren öğle saatlerine kadar fikir çatışmalarına, içsel huzursuzluklara veya aceleciliğe bağlı hatalara(sütlü çay denerseniz şaşmayın!), sakarlıklara veya ufak tefek kazalara neden olabilir. Belli belirsiz bir huzursuzluk hissedilebilir. Ancak, çalışanlar öğle tatilinden döndüğünde(en geç 15.00 gibi) kendilerini daha rahat koşullar bekliyor olacaktır. Akşam saatlerinde ise, boşlukta olan ay kararsızlıkları, konsantrasyon eksikliklerini ve belirsizlikleri gündeme taşıyabilir. Neyse ki, Venüs ve Uranüs arasındaki etkileşim ilişkilere ve yaratıcı alanlardaki çalışmalara ufak tefek sürprizler veya hoşluklar ekleyebilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

27 Nisan 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Genel olarak ortaklıkların ve ilişkilerin öne çıkacağı şartlar altına giriyorsunuz. Sizin kontrolünüz dışında gelişen olaylara hazır olmalı ve sabırlı davranmalısınız. Şimdiye kadar zorluk kaynağı olan ilişkilerin artık maddi yanı ile ilgilenmeniz ve size kazanç getirebilecek gelişmeler yaşamanız çok olası. Ortaklaşa yeni konularda sorumluluklarınızı göz ardı etmemelisiniz.

27 Nisan 2015, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Pişmanlık... Bugün bazı olumsuzluklar yaşasanız da partnerinize karşı her şeye rağmen sadık birisiniz. Bu konumda dikkati üzerinizde toplayacaksınız.

27 Nisan 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca yakın çevre, kardeşler, akrabalar, seyahatler, görüşmeler, yazılı ve sözlü iletişim, evraklar ve haberleşme alanlarında ani gerilimlere açık bir zamandan geçtiğiniz için, zihninizi rahatlatan ortamlarda bulunmayı tercih ederek, iletişimde öfke ve bencillikten uzak bir tavır benimsemelisiniz.

27 Nisan 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, gizlilik içerisinde yalnız başınıza çalışmaktan bzı önemli faydalar sağlayabilirisiniz. Palnalarınızı gizliden gizliye hazırlamay çalışın ve ilgili hamleleri de yaparken, kimsenin ne yaptığınızı takip etmediğinden emin olun.

26 Nisan 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 17' 23" R
Ay
Terazi
03° 55' 28"
Merkür
Boğa
03° 59' 10"
Venüs
Boğa
23° 44' 28"
Mars
Koç
13° 52' 42"
Jüpiter
Boğa
28° 18' 09"
Satürn
Balık
18° 00' 10"
Uranüs
Boğa
23° 24' 57"
Neptün
Balık
29° 24' 09"
Plüton
Kova
02° 02' 40"
Chiron
Koç
21° 38' 46"
Lilith
Başak
25° 23' 11"
True Node
Koç
14° 56' 14"
Son Güncelleme : 18/05/2024 21:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>