Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Ağustos 2014, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bu günlerde yeniden görüşme isteği gelecek. Çevrenize artık geri dönmez, imajı verdiniz. Ama buna rağmen pek sıkı durmuyorsunuz. Bu yüzden bu isteği, yan cebime koy şeklinde karşılamanız çok mümkün.

Bağlantılı olduğunuz bir yerin tutarsızlıkları sizi biraz bıktırdı. Arayışa girdiniz. Beri yanda gereksiz bir şekilde de vicdan yapıyorsunuz. Bağlantıyı kesmemeniz halinde çok kısa zamanda bunun zararlarını görebileceksiniz.

Yoluna giriyor. Herkesin dertli olduğu ödemeler sizin de handikapınız. Şu günlerde miktarı netleşecek bir gelir artışı söz konusu. Parayı tutma becerisi geliştirmeniz gerekiyor.

Önünüzdeki ilk ödemenin tedbirini şimdiden almaya çalışmalısınız. Bir öncekindeki gecikme paniğinizi unutmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınızdaki genel hareketliliğin bugün de devam ettiğini görüyoruz. Ancak bugün daha soğukkanlı ve sakin kalmayı başaracaksınız. İç dünyanızda bazı tedirginlikler yaşayabilirsiniz. Hayatınızdaki bazı şeyler olumsuz gidiyor gibi görünmesine rağmen sorunlarınızın çözümü sizin için zor olmayacaktır. Zihinsel aktivitelerinizde her zamankinden canlı olacaksınız. Bugün bireysel çalışmaları tercih etmelisiniz, ortak yapacağınız işlerde çeşitli sorunlar yaşayabilirsiniz.

29 Ağustos 2014, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 08:30 Ay-Uranüs karşıtlık etkisi altında Cuma günümüz başlayacak. Bu da gösteriyor ki, hayallerimizi gerçekleştirmemize fırsat taşıyacak değişimlere açık şekilde güne uyanıyoruz. Farklı yerler görmek, farklı insanlar tanımaktan yanayız. Hem şu an bulunduğumuz çevremizde değişimler istiyoruz hem de bazı kişilerle bağlantılar kurarak dışarıya açılmaktan yanayız. Kanımız kanıyor dersek daha doğru olur. Saat 17:33 Güneş-Neptün karşıtlık etkisi bütün burçlar için dikkate değer bir görünümdür. Bu görünüm, hesabını bilmenin, önünü göremediğiniz işlere kalkışmamanın gerektiğini gösteriyor. Hangi konularda? İş hayatınız, mali durumunuz, sağlığınız, ortaklarınız, ilişkinizle alakalı meseleler üzerinde. Ruhsal ve fiziksel anlamda yenilenmek ve değişimde bulunmak için sağlıklı kararlar vermeliyiz. Durumumuzu ne fazla endişeli ne de çok rahat bir şekilde değerlendirmemeli, cinsel tercihlerimize dikkat etmeliyiz. Saat 18:59-30 Ağustos saat 11:52 arasında Ay-boşluk süresince, bir mesele üzerinde düşünmek, neler eksik veya tamam diye tespitlerde bulunmak anlamında yararlıdır. Ancak ciddiyet içeren bir karar verilmesi gerekiyorsa bu süre içinde yanıtlamak, uygulamak yanlış olur. Aşk evinizde etkili olacak boşluk hali, ilk kez buluşacak olan çiftler açısından etkili zaman dilimi değildir. Saat 23:07 Venüs-Kuzey düğüm görünümü özellikle ikili ilişkilerde,ortaklıklarında ve karşımıza çıkan yeni biri veya eskisiyle alakalı konularda gerçekçi hareket etmenin önemini gösteriyor. Gelecek var mı, verilen karar sonrasında pişmanlık yaratır mı diye bakalım. Madem Ay-Boşlukta gerçekleşiyor. Oturup üzerinde düşünmek yönünde gayet olumludur. Hangi gecenin koynunda uyursan uyu, Güneş her gün yeniden doğar unutma bunu…. Güneşin ışıkları altında, mutlu bir güne uyanmamız dileğimle,

29 Ağustos 2014, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Ay'ın verdiği etkilerle, ikili ilişkilerinizde yaşadığınız çelişkiler sizi zor durumda bırakacaktır. Düşüncelerinizi açıklarken, karamsar davranmayı bırakın ve her zamanki akılcı bir yaklaşımı seçin. Fikrilerinizde aşırılık görülebilir. Farklı konuları savunarak, onunla birbirinize ters düşebilirsiniz. Enerjinizi bozmamalısınız.

29 Ağustos 2014, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş hayatınızı veya maddi konuları ilgilendiren teklifleri doğru değerlendirmeniz gerekiyor. İçlerinde bulunan boşluklar veya eksikler ileride sorun yaratabilir. Tüm burçlar için gün geneli: İlginç olaylar, beklenmedik gelişmeler veya ani açıklamalar gündeme gelebilir. Öğle saatlerinde gezegen etkileri keyifli olsa da ve sevgi temalı ilişkileri olumlu etkilese de, bugün, genelde yanlış yorum yapan veya bazı kişiler tarafından yanlışları yakalanan eleştiri odaklı kişilerin belli bir gün veya beli bir konu hakkında ne tür tepkiler verebileceği üzerine daha sık düşünüyor olabiliriz. Bu durumun üzerinde dururken üzerinde yoğunlaştığımız konuların zorluğu, karışıklığı ve mantığı üzerine de düşünmemizde fayda var.

29 Ağustos 2014, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Özgürleşme ve sizi sınırlayan kuralları aşma yönündeki arzunuz kuvvetleniyor. Yeni fikirler, farklı yaşam tarzlarına karşı daha meraklı olacaksınız. Akademik uğraşlarınızda yenilikçi yaklaşımlar sergileyebilirsiniz. Ancak isteklerinizi hayata geçirirken çevrenizdekilerle fikir ayrılığı yaşayabileceğinizi aklınızdan çıkarmayın.

29 Ağustos 2014, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

SİZİ motive edecek hatta hayaller kurdurtacak kadar iyi bir habere hazır olun. Ama gerçekleşene kadar herkesle paylaşmamalısınız.

29 Ağustos 2014, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Özel hayatınızla ilgili aldığınız kararları gözden geçirmeniz gerekiyor. Stresli olduğunuz için hatalar yapabilirsiniz, bu gayet normal. Hal böyleyken; sevdiğiniz insanı anlayıp dinlemeden, peşin hükümler vermeyin... Borçlarınızı neredeyse tamamen bitirdiniz. Yine de, müsriflikten bir müddet daha kaçınmalısınız.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İstediğiniz başarı geliyor. Hiç ummadığınız birinden destek göreceksiniz. Bu kişiyerinizden ve sizi kıskandığını sandığınız biri. Aranızda güzel bir dostluk başlayacak. Evle ilgili bazı sorunlar olabilir. Bunu daha fazla büyütmemelisiniz. Herşeyin çaresi var.

29 Ağustos 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 55' 19" R
Ay
Koç
16° 05' 54" R
Merkür
Koç
20° 08' 10"
Venüs
Boğa
07° 58' 50"
Mars
Koç
04° 05' 15"
Jüpiter
Boğa
25° 17' 02"
Satürn
Balık
17° 03' 26"
Uranüs
Boğa
22° 40' 22"
Neptün
Balık
29° 04' 25"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 58' 27"
Lilith
Başak
23° 57' 58"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 06/05/2024 02:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>