Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Kasım 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk bu günlerde sizden bazı yeni hamleler isteyebilir. İnsanın kendini kolayca kaptırdığı ve aynı kolaylıkla da gözden çıkartılan ilişkiler size fazla anlamlı gelmiyor.

Önümüzdeki günlerde bir girişiminizde bazı tereddütler geçireceksiniz. İş yaşamınızda serüvenci bir karakter sergiliyorsunuz. Risk taşıyan düşünceleriniz olabiliyor.

Paranın kıymetini biliyor ve bu kıymeti kavrayamayanlarla çatışmalar yaşıyorsunuz. Tutumlu biri olduğunuz için kendi dışınızdaki harcamalardan oldukça dertlisiniz

Kırıcı olma korkusu, bazı durumlarda size zarar verici olabiliyor. Etrafınızda gezinen dar bakışlı, küçük hesapçı biri bu tavrınızdan cesaretleniyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazen anlaşılmaz şekilde kendinizle yabancılaşıyorsunuz. Bu da bir çok konuda çok ısrarcı davranmanıza ve bu yüzden de problem olmanıza yol açabiliyor. Sadakatsizlik sizi çok etkiliyor, sadakat duygusuna önem veriyorsunuz. Bu anlamda yeni yaşadığınız bir olay sizi epeyce sarsmış görünüyor. Bugün yapacağınız bir ziyaret çok anlamlı.

30 Kasım 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar, Saat 02:53 Ay-Pluto görünümü, özel hayatımızla ilgili sırları, yaşadıklarımızı kimsenin bilmesini istemediğimizi işaret ediyor. Her ne kadar dışarıyla haşır neşir olsak da, nasıl konuşmamız gerektiğini iyi bilelim. Saat 04:17 Ay-Kuzey düğüm görünümü, açık ve net bir şekilde fikrimizi söylemenin işaretçisidir. Hangi konuda olursa olsun kişisel gelişimimize katkıda bulunmayan kişi ve durumlardan uzak dururuz. Bu görünüm etkisinde ilişkimiz hakkında ilerisi adına doğru bir karar verebiliriz. Saat 14:13 Ay-Mars karşıt görünüm altında, kimseyi idare etmek, anlayış göstermek istemezsiniz. Günü gönlünüzce geçirmekten yanasınızdır. Sadece olumsuz yönde ele almayalım. Böyle bir görünüm, bazı Kovalar için yeni bir tanışmanın, buluşmanın, bir kısa gezinin veya arkadaşlarınızla bir araya gelmenin işaretçisi de olabilir. Saat 15:16 Ay-Uranüs kavuşumu, eğlenceli, farklı, özel ve keyifli olan paylaşımlara önem vermenizi sağlıyor. Çevrenizde bulunan aktivitelere katılabilir, yeteneklerinizi sergileyebilirsiniz. Son moda trendleri takip edersiniz ve kendinizde uygulayabilirsiniz. Saat 19:50 Ay-Satürn görünümü, hem yakın çevrenizden hem de yaşça deneyimli kişilerden gelebilecek destekleri, toplumsal alanda güçlü kişilerle bağlantınızı, hedeflerinizi gerçekleştirme sabır ve kararlılığınızın işaretçisidir. Gayet güçlüsünüz ve kendinizden eminsiniz. Saat 21:37-23:38 arasında Ay boşluk etkisinde, ortam gerginse elinizden geldiğince sakin olmakta yarar var. Ortam şartları bazen elimizde olmadan bizi farklı düşüncede olan kişilerle karşı karşıya bırakıyor. Bir Kova böyle bir durumda bilgisi, görgüsü ve bireysel duruşuyla ne yapacağını mutlaka bilecektir. Saat 23:38 Ay-Boğa burcu seyir etkinliğinde, dışarıdan gelebilecek herhangi bir tersliğe karşı duyarlıyız. Huzurumuzu hiçbir şeye değişmeyeceğiz. Dışa karşı güçlü görünmeye çalışacağız. Toplum içindeki konumumuz, insanların bizi takdir edip etmediği, ailemizle olan ilişkimiz tümüyle baş planda yer alabilir. Ancak, hiç kimsenin keyfimizi kaçırmasından hoşlanmayız.

30 Kasım 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün kendini ifade ediş şeklinde mükemmellik var. Özellikle yazı işleri, sosyal medya gibi konularda uzmansın.

30 Kasım 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Şikâyet ettiğiniz farklı konular olabilir. Unutulmamalı ki sizin şikâyet ettiğiniz konu bir başkası için lüks olabilir.

30 Kasım 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde iletişimin arttığı zamanlar olabilir. Hareketlilikten dolayı işlerinizi yetiştirmekte zorlandığınızı hissedebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki değişiklikler sizin de gündeminizi etkileyebilir. Ticari konular gündeme gelebilir. Bazı işlerinizde dağıldığınızı hissedebilirsiniz. Eğitim almak istediğiniz konularda araştırmalar yapabilirsiniz.

30 Kasım 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün katılacağınız toplantılarda kalabalık ortamlar sizi sıkabilir. Mutsuz olduğunuz zaman bulun-duğunuz yerden uzaklaşmalısınız. Yalnızlık size iyi gelecektir.

30 Kasım 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal konulardaki işlerinizi tamamlayabilir, aileniz ve sevdiklerinizle ev ortamında huzurlu zaman geçirebilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminde motivasyonunuzu yüksek tutmalı, zihninizde düşüncelerin birikmesine izin vermemeli, kendinizi rahatlatmalısınız.

30 Kasım 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın çevre konularına ilgi göstereceksiniz. Anlık duygusal değişimleriniz çevrenizdeki insanları şaşırtabilir. Gerginliklerinizi yakın çevrenize veortamlarınıza taşımamaya çalışın.

30 Kasım 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kararsızlık çekeceğiniz bir gündesiniz. Kariyerinizde sizi zorlayan bir toplantı yapabilirsiniz. Kendinize duyduğunuz sonsuz güven her şeyin üstesinden gelebileceğinizi gösterir. Hayat bazen zorlu koşullar sunsa da her batan güneşi ardından yeni bir gün doğar.

30 Kasım 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Özellikle öğle sonrasında kendinizi yeterince ifade edememenin veya başkalarına anlatamamanın eksikliğini daha çok hissedebilirsiniz. Neyse ki bu geçici bir transit, akşam saatlerinde eski kararlılığınızı yakalayabilirsiniz.

30 Kasım 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 00' 08" R
Ay
Terazi
00° 23' 29"
Merkür
Boğa
03° 34' 45"
Venüs
Boğa
23° 22' 26"
Mars
Koç
13° 39' 04"
Jüpiter
Boğa
28° 13' 55"
Satürn
Balık
17° 58' 59"
Uranüs
Boğa
23° 23' 55"
Neptün
Balık
29° 23' 44"
Plüton
Kova
02° 02' 48"
Chiron
Koç
21° 37' 52"
Lilith
Başak
25° 21' 11"
True Node
Koç
14° 55' 52"
Son Güncelleme : 18/05/2024 14:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>