Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Ekim 2012, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizdeki problemleri baş başa çok daha iyi çözeceğiniz görüşündesiniz. Beraberliğinizde çok müdahaleci başka biri var. Onun üçüncü bir kişi olarak, ilişkinizdeki yeri, sizleri rahatsız etmiyor.

Bir tanıdığınızın kendi işini oluşturma çabasını ilgiyle izliyorsunuz. El üstünde tutuluyor, çok değer veriliyor olmanıza rağmen sizde bir tatminsizlik gözleniyor. Bugün de bu doyumsuzluğunuz ileri boyutlarda..

Alabileceğiniz bir destek hayatınızı hiç olmazsa geçici olarak biraz rahatlatabilecek. Biraz sıkışıklığınız var, ama yine de bir yakınınızdan destek isteyip istememekte kararsızlık çekiyorsunuz.

Bazı ilişkilerinizde inisiyatifi elden kaçırma endişenizi bir fobi gibi yaşıyorsunuz. Daha yaşlıca biriyle böyle bir kişilik savaşınız var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınızı yeniden şekillendirmeniz için doğan bir fırsatı tutucu davranıp göz ardı ediyorsunuz. Bu fırsatı değerlendirmeniz için size yapılan baskılar var. Onlara da aldırmıyorsunuz. Geçmişte yaşadığınız böyle bir denemenin üzerinizdeki olumsuz etkileri sizi cesaretsizleştiriyor. Çok sıkı aile bağlarınız var. Bu ilişkileri biraz daha verici olarak götürmek istiyorsunuz.

31 Ekim 2012, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 20:40 olana dek Ay boşluk etkisi altındayız. Ruhsal anlamda ev ve ailevi konular yine gündem maddenizde yer alıyor. İşlerinizi sağlamlaştırmak, huzur bulmanız için şart. Ancak duygusal yönden de yüreğinizdeki baskıların hafiflemesi gerekiyor. Belki bugün biraz baskı altında kalabilirsiniz. Ancak Perşembe ve Cuma günleriniz bir hayli aktif geçeceği için, ben derim ki, sakin bir gün geçiriyorsanız bunu dert etmeyiniz. Hayata karşı kabullenici bir şekilde yanaşarak, günü geçirmekte yarar var.

31 Ekim 2012, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Evde daha fazla huzur arayışınız var. Bitmesi gereken işler üzerinde durmalısınız. Ancak özel hayatınıza yeteri kadar vakit bulmakta zorlanacaksınız. İşle ilgili grup çalışmalarının bu dönem aksatılmadan ilerletilmesi gerekecek. Aynı zamanda yolculuklarda yaşanan deneyimler dikkat çekmekte. Uzaklarla ilgili konular ve ilişkiler bu günlerde sizi meşgul edebilir.

31 Ekim 2012, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Şeytan... Suça ve sinsiliğe yatkın olan kişilerden aman uzak kalın. Bugün mutluluğunuzu bozacak hiç kimsenin yanında bulunmayın. Kıskanılıyorsunuz.

31 Ekim 2012, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Özel hayatınızla ilgili aldığınız kararları gözden geçirmeniz gerekiyor. Stresli olduğunuz için hatalar yapabilirsiniz, bu gayet normal. Hal böyleyken; sevdiğiniz insanı anlayıp dinlemeden, peşin hükümler vermeyin... Borçlarınızı neredeyse tamamen bitirdiniz. Yine de, müsriflikten bir müddet daha kaçınmalısınız.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınıza çok önemli biri girebilir. Yalnız bu insan sizin kadar bağımsızlığına düşkün ve yine sizin gibi otoriter. Yani anlaşabilmeniz için taraflardan birinin biraz özveride bulunması gerekecek. Bu insan sayesinde yaşamınız fevkalade olabilir. Kararınızı bunu düşünerek vermelisiniz.

31 Ekim 2012, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 00' 20" R
Ay
Başak
18° 10' 31"
Merkür
Boğa
02° 11' 50"
Venüs
Boğa
22° 06' 04"
Mars
Koç
12° 51' 50"
Jüpiter
Boğa
27° 59' 16"
Satürn
Balık
17° 54' 51"
Uranüs
Boğa
23° 20' 19"
Neptün
Balık
29° 22' 17"
Plüton
Kova
02° 03' 14"
Chiron
Koç
21° 34' 45"
Lilith
Başak
25° 14' 18"
True Node
Koç
14° 54' 19"
Son Güncelleme : 17/05/2024 13:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>