Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Ocak 2012, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Herkese geriye dönüşün imkansız olduğunu söylüyorsunuz, ama kafanız karışık. Ondan gelecek görüşme isteği kafanızı daha da karıştırabilir. Bu yüzden bu isteğe çok kısa bir süre de olsa kayıtsız görünebilirsiniz.

Sizinle görüşülmek istenilen önemli bir gelişme var, yakında aranacaksınız. İş yerinizde yaşanacak sarsıntının sizi etkilemeyeceği çok açık görünüyor. Yine de arkadaşlarınızın tedirginliğinden etkileniyorsunuz.

Şu günlerde miktarı netleşecek, bir gelir artışınız söz konusu. Paylaşma duygunuza sınırlar koymanız yararlı olacak. Parayı dikkatli kullanma becerisi geliştirmeniz gerekiyor.

Hassas bir konu yakında gündeminize oturabilir. Bu konuyu birçok insanla konuşmanız, iyi araştırmalarla ele almanız gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok hareketli, hızlı, temposu yüksek bir döneme giriyorsunuz. Önümüzdeki günlerde irili ufaklı birçok yeni kararlar alacaksınız. Bu kararların sizin için yaşamsal önemi olanlarını iyi ayıklamanız gerekiyor. Onlar üzerinde daha çok düşünmelisiniz, ileriye erteleme şansınız olmayacak. Yapmayı düşündüğünüz bazı ikili görüşmeleri bu sıralar yapabilir, bir şeyleri düzeltme fırsatı yakalayabilirsiniz.

31 Ocak 2012, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar, burcunuzda ilerleyen Güneş ile Boğa burcunda seyrini sürdüren Ay arasında oluşacak ilkdördün etkisi altında güne uyanmaktasınız. Saat 06:09 itibariyle ilişkinizle alakalı konularda kendi bildiğiniz şekilde hareket etmek, fikirlerinizi inatçı bir şekilde ortaya sürmek ve çevrenizdeki insanlara kabul ettirmek niyetinde olabilirsiniz. Örneğin ailenizle yaşayan bir genç iseniz, özgürce yaşamak, kimsenin baskısı altında kalmadan dilediğiniz gibi hayatınızı sürdürmek isteyebilirsiniz.  Fakat büyükleriniz ve içinde bulunduğunuz durum nedeniyle susmak ve boyun eğmek durumunda kalırsınız.

31 Ocak 2012, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Pek çok konuda kararlı bir tutum içindesiniz. Aileyi yakından ilgilendiren konularda sorumluluk almaktan kaçınmayacaksınız. Belki bu dönem toprağa ait yatırım planlarınız öncelikli hale gelecektir. Zira babadan alacağınız destekle kalıcı değerler yaratma şansınız olacak. Fakat aşırı giderlerin arttığı bu günlerde daha tutumlu davranmalısınız.

31 Ocak 2012, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün sağlığınız son derece iyi. Uzun zamandır yapmak istemediğiniz işlerinizin başına geçmek sizi mutlu edecek. Aşk konusunda biraz daha tutarlı davranmaya bakın. Partnerinizi üzüyorsunuz.

31 Aralık 2008, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Özel hayatınızla ilgili aldığınız kararları gözden geçirmeniz gerekiyor. Stresli olduğunuz için hatalar yapabilirsiniz, bu gayet normal. Hal böyleyken; sevdiğiniz insanı anlayıp dinlemeden, peşin hükümler vermeyin... Borçlarınızı neredeyse tamamen bitirdiniz. Yine de, müsriflikten bir müddet daha kaçınmalısınız.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İlişkinizdeki çelişki ve stres sona erecek.. Çelişkilerinizi çözmek için bulduğunuz yol en doğrusu. Eğer partnerinizle bu dönemde birbirinizi desteklerseniz ilişkinizde büyük ilerlemeler olacak. Her teşebbüsün karşıdan gelmesini beklerseniz boşuna zaman kaybedersiniz.

18 Eylül 2010, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 46' 16" R
Ay
Terazi
09° 51' 25"
Merkür
Boğa
04° 40' 33"
Venüs
Boğa
24° 21' 22"
Mars
Koç
14° 15' 30"
Jüpiter
Boğa
28° 25' 13"
Satürn
Balık
18° 02' 07"
Uranüs
Boğa
23° 26' 41"
Neptün
Balık
29° 24' 50"
Plüton
Kova
02° 02' 27"
Chiron
Koç
21° 40' 15"
Lilith
Başak
25° 26' 30"
True Node
Koç
14° 56' 39"
Son Güncelleme : 19/05/2024 09:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>