Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Nisan 2015, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sizinle ilgilenenleri göremiyorsunuz. Aşk, yaşamınızdaki önemini yitirmiş gibi. Halbuki birçok kişi için ilgi odağısınız. Bugünlerde duygularınızı köreltmiş görüntünüzü terk etmeniz gerekiyor.

Elinizdeki müthiş bir fırsatı kaçırmak üzeresiniz. Bunu yakında anlayacaksınız. Yeteneklerinizi en iyi değerlendiren yetkilinizle, onun aksi biri olması nedeniyle takışmanız gerekmiyor.

Çok sıkıntılı bir süreçten geçiyorsunuz. Büyük ödemelerinizi daha ileri tarihlere erteleme girişimleriniz olacak. Para durumunuzyaşamınızda daha sağduyulu bir tavra girmenizi öngörüyor.

Sizinle ancakve para konuları dışında dostluk kurulabileceğini düşünenler var. Bu imajı değiştirmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sağlığınız açısından hassas etkiler almışsınız ve bugün kendinize dikkat etmelisiniz. Duygusal olarak bir güvence arayışı içine girebilirsiniz ve bazı uyumsuzluklar yaşama ihtimaliniz olacaktır. İş ortamınızda ve çalışma arkadaşlarınızla çeşitli sorunlar yaşayabilirsiniz. Başkalarını yönetme isteği ve abartma gibi tutumlar sizin için zarar verici olacaktır. Duygularınız işinizi ve gündelik yaşamınızı olumsuz etkileyebileceğinden kararlarınızda duygusal olmamalısınız. İşinizle ilgili yoğunluk artıyor ve idealleriniz bugün sizin için daha önemli olacaktır.

6 Nisan 2015, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 05:58 Ay-Mars karşıtlık etkisi altında yeni haftaya uyanıyoruz. Kariyer hayatınız, eviniz, ailenizle ilgili konularda mutlaka iyi bir analizde bulunmanın önemi büyüktür. Güven vermeyen, kafanızın içinde soru işaretleri uyandıran meseleler olursa, tekrar bir gözden geçirmede bulunmak gayet faydalı olur. Saat 16:26 Merkür-Jüpiter görünümü, iletişim, yolculuk, girişimlerimiz anlamında enerjimiz bir hayli yüksek. Ancak tabii ki tedbirli olmayı da bileyim. Attığımız adımın, sarfettiğimiz sözlerin ne kadar doğru veya yanlış olacağı hususunda iyice düşünelim. O zaman enerjimizi daha düzgün ve verimli kullanabiliriz. Saat 17:08 Güneş-Uranüs kavuşumu, birilerine uymak yerine, kendinize  göre hayatınızı  şekillendirmenizi,  iletişim gücünüzden yararlanarak hızlı bağlantılarda bulunmanızı sağlayacak.  Özel bir eğitim görmenizi, teknolojinin tüm nimetlerinden yararlanmanızda size destek olacak. Yenilik ve gelişim  kapınızı çalarak, ne bekliyorsun hadi bakalım tüm becerilerini ortaya koy diyerek sizi yüreklendirecek. Hızlı düşünüp, hızlı öğrenmeyi, öğrendiklerinizi hızlıca iletmeyi deneyimlediğinizde ne  kadar özel bir insan olduğunuzu hissedeceksiniz.  Çevrenizdeki olaylara bakış açınız değişime uğradığı gibi,  bilgiyi yerinde ve deneyerek öğrenmeniz, hiçbir baskıya artık gelememeniz mümkün. Masa başında, dokuz altıyerine  hareketli ve özgür bir çevrede ekmeğinizi kazanabilirsiniz. Bir de size tavsiyelerim olacak. Bu kavuşumu yöneten Mars-Boğa burcunda ilerliyor. Bu da gösteriyor ki, ailemizin güvenliği, iç huzurumuz çok önemli. Attığımız veya atacağımız adımın uzun vadeli olmasına özen gösterelim. Bizim kendimizi iyi hissetmemiz önemli. Bunları gözetirsek, hakikaten doğru seçimlerde bulunmamız mümkün olur. Saat 22:43 Ay-Jüpiter görünümü, dış baskıların, aşırı ihtirasların, bazen gereğinden fazla olan her şeyin bizi rahatsız etmesine yol açabilir. Dilediğimiz gibi davranmaktan yanayız. Sınırlar çizilmesinden hoşlanmıyoruz. Yeni haftanın her birimiz için olumlu yöndeki gelişmelere işaret olması dileğimle,  

6 Nisan 2015, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Girişimci ruhunuzun uzun vadelere yayılacağı başlangıçların temelini kuracaksınız. Egolarınızın yüksek olduğu bu dönemde çevredeki kişilerin fikirleri ikinci planda kalacak, kişisel inisiyatifiniz her konuda hakim olacak. Karşınıza çıkacak şartlarla mücadele edecek, taviz vermeyeceksiniz. Artık enerjinizi doğru alanlarda kullanmayı öğrenmelisiniz.

6 Nisan 2015, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bir an da eski arkadaşlarınız, ortaklarınız, müşterileriniz veya akrabalarınızla görüşmek isteyebilirsiniz. Bu tür bir eğilim içerisine girerseniz, mutlaka bu kişilerle iletişime geçin. Bakarsınız duygusal ya da finansal geri dönüşleri olur. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

6 Nisan 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Genel olarak ortaklıkların ve ilişkilerin öne çıkacağı şartlar altına giriyorsunuz. Sizin kontrolünüz dışında gelişen olaylara hazır olmalı ve sabırlı davranmalısınız. Şimdiye kadar zorluk kaynağı olan ilişkilerin artık maddi yanı ile ilgilenmeniz ve size kazanç getirebilecek gelişmeler yaşamanız çok olası. Ortaklaşa yeni konularda sorumluluklarınızı göz ardı etmemelisiniz.

6 Nisan 2015, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün hayal kırıklığına uğrayıp, kendinizi kullanılmış hissedeceksiniz. İçinizden geldiği gibi hareket etmekten çekiniyorsunuz. En yakın dostlarınıza güvenmelisiniz. Rahat hareket edin.

6 Nisan 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gününüzü ailenize vakit ayırıp, keyifli etkinliklere katılarak geçirebilir, hoşgörünüz ve sevginiz sayesinde ilişkilerinizdeki problemleri giderebilir, çalışma hayatınızla ilgili herhangi bir beklentiniz varsa,görüşmeleri, finansal konular ve ev alım satımı işlerinde başarı elde edebilirsiniz.

6 Nisan 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aldığınız sorumluğu yerine getirmek için büyük bir adım atacaksınız. Bu da sizin geleceğiniz için çok önemli... Yoğunluğunuz yüzünden ailenize zaman ayıramıyorsunuz ama en kısa zamanda gönüllerini almalısınız. Size ihtiyaçları var...

5 Nisan 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 50' 16" R
Ay
Terazi
10° 40' 59"
Merkür
Boğa
04° 46' 20"
Venüs
Boğa
24° 26' 29"
Mars
Koç
14° 18' 40"
Jüpiter
Boğa
28° 26' 12"
Satürn
Balık
18° 02' 23"
Uranüs
Boğa
23° 26' 56"
Neptün
Balık
29° 24' 55"
Plüton
Kova
02° 02' 25"
Chiron
Koç
21° 40' 28"
Lilith
Başak
25° 26' 58"
True Node
Koç
14° 56' 41"
Son Güncelleme : 19/05/2024 11:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>