Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Ekim 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bir ilgileneniniz size yaklaşmak istiyor. Bunun çoktandır farkındasınız. O, sizin şu günlerdeki ruh durumunuzu bilmediğinden, kendinizi kastığınızı düşünüyor. Ya ilgilenecek ya da psikolojinizi anlatmak durumunda kalacaksınız.

Belinizi büken bazı işlerden yakında kurtulacaksınız. Sizi işe boğanlar her şeyin farkında. İşinizde uzman olmanız, fazla yorulmanıza neden oluyor. Bir yardımcı talebinizi yeniden dile getireceksiniz.

Para sıkıntılarını soğukkanlılıkla aşıyorsunuz. Biraz rahat bir insan olmanızın da bunda payı büyük. Yan geliriniz yoksa da, hiç tükenmeyecek para destekleriniz var.

Çok yakın bir arkadaşınızla ilişkinizi bağımlılık derecesinde sürdürüyorsunuz. Bu, sizin dışınızdaki arkadaşlarınızın biraz uzaklaşmasına neden oluyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sanki içinizde sizi bastıran ikinci bir kişilik var gibi. Oldukça cesaretli biri olmanıza rağmen yapmak istediğiniz birçok şeyi yapamıyorsunuz. Vaktiyle göze alabildiğiniz şeylere bugünlerde cesaret gösteremiyorsunuz. İki arkadaşınızın birgirişimini yanlış bulacak, engellemeye çalışacaksınız. Aile içinde sizi çok mutlu eden biri var.

8 Ekim 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Saat 01:40 Ay-Merkür görünümü, bilinçaltınızda birikmiş bugün veya geçmişe ait meseleleri çözümlemek arzunuzu işaret ediyor. Bunları halletmeden kendi isteklerinize yönelmeniz, planlarınızı uygulamanız pek kolay değil. Düzenlemek, kestirip atmak, temizlemek, ayıklamak için bu enerji size destektir. Saat 11:55 Ay-Jüpiter görünümü, sorumluluklar ve yapılacaklar bu saatlerde sizi biraz sıkabilir. Kimse bilmez ancak arka planda o kadar işle uğraşırsınız ki, kendinize ayıracak zamanı yaratmak için mücadele verirsiniz. Benim tavsiyem mutlaka o zamanı yaratmanızdır. Beden ve ruh sağlığınız için bu gayet faydalıdır. Saat 14:17 Ay-Mars kavuşum etkisi altında, hedeflerinizi tespit etme, çevresel konularda düşünme, amacınıza uygun şekilde nasıl hareket edeceğinizi belirleme anlamında etkilidir.  Sabır, kararlılık, direnç kazandırıcıdır. Sizler özgür yapıda insanlarsınız. Bu kavuşum bazı Kovalarda karamsarlık ve  enerji düşüklüğüne yol açabilir. Ancak sorumluluklarınızdan kaçamayacağımızı biliyoruz değil mi? Saat 18:45 Ay-Neptün görünümü, maddi konularda gerçekçi ve doğru karar vermenizi sağlayıcıdır. Paranın öneminin farkında olacağınız bugün ilişkilerinizi tekrar bir gözden geçiriniz. Yenilik yapmak istiyorsanız öncelikle yeteneklerinizin ne olduğunu saptayınız. Sistemli yaşamanın size hakikaten faydası olacağını biliniz. Keyif dolu geçecek bir Cumartesi dileğimle,

8 Ekim 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Atılımlarınız için uygun bir gün. Güçlü bir şekilde ele alacağınız konuların küçük detayları canınızı sıkmasın. Olayların ayrıntıları üzerinde dururken, yapacağınız ön çalışmalar için belli bir strateji uygulamalısınız. Görüşeceğiniz kişilerin farklı yönlerini değerlendirme konusunda oldukça beceri sahibi olduğunuzu unutmayın.

8 Ekim 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maceralara atılma hissinizle başa çıkamayabileceğiniz günler. Ancak, risk almamanız gerekiyor. Dikkatli plan yapar, maddi manevi veya fiziksel risklere doğru hesaplarsanız farklı şeyler de deneyebilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Günün ilk yarısında kafalar karışık, dikkat dağınık, yanlış değerlendirmelere ve yanılmaya açığız ve ilerlemek kolay olmayabilir. Sert ifadeler kullanmamaya da dikkat edelim. Öğle üzeri saatlerinde kasvetli duygular ve ruhen baskı altında, engellenmiş hissetme olasılığı ön plana çıkıyor. Öğle sonrası saatler ve akşam ise, hafta başında yazdığımız olumlu etkiler devrede. Yüksek motivasyonla hedeflerimize ilerleyebilir, kalıcı veya gelecek vaat eden işlerle uğraşabiliriz. Hayatımızı değiştirebilecek olumlu ilişkiler kurabileceğimiz, önemli pozisyondaki kişileri etkileyebileceğimiz zamanlar. Ev veya aileyle ilgili görevler de zaman alabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

7 Ekim 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün biraz dikkatli davranmak, duygusal açıdan olgunluk göstermek gerekebilir. Geçmişten kaynaklanan durumlar yeniden tekrar edebilir.

8 Ekim 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Başarısızlık sizi depresif ya da hırçın yapabilir. Bunun yaşamanız gereken bir tecrübe olduğunu düşünün. Biraz yalnız kalmak size iyi gelecektir. Şansınız açılıyor.

8 Ekim 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca hem özel hayatınızda hem dehayatınızda muazzam olumlu destekler alırken, bulunduğunuz her ortamda enerjiniz, yetenekleriniz ve ışığınızla parlayan isim olacaksınız. Özel yaşamınızda keyifli ve romantik bir gün geçirecek,hayatınızdaki olası görüşmelerinizde ise keyifli sonuçlar elde edebileceksiniz.

8 Ekim 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Önünüzdeki dönem kendinizi öne çıkaracaksınız. Tanımadığınız yer ve ortamlarda bulunabilirsiniz. Seyahat, yabancı ortaklı işler, hukuk, eğitim, ticaret hayatınız renklenebilir.

8 Ekim 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kendi içinize dönebilir, kendinize karşı bir nebze acımasız davranabilirsiniz. Gerçekliğe kendinizi kaptırmanız dış dünya ile olan ilişkinizi zorlayabilir.Diğer taraftan sevgi aktarımında güçlükler meydana gelebilir. Kendinizi suçlamanız ve huzursuz edecek analizler yapmanız olasıdır. Kendi kendinizi dönüştürmek amaçlı bir baskıdan kaçınmanız gerekmektedir. Somut ve duygulardan arınmış bir halde, bilinçaltınızın ve içsel gereksinimlerinizin farkındalığına varabilme fırsatına sahipsiniz. Beklenmedik çıkışlara karşı hazırlıklı olmalısınız.

8 Ekim 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatta herşey herzaman kolay olmuyor. Fakat siz azimli kişiliğiniz sayesinde bu zorlukların altından kalkmayı başarabilirsiniz. Bu yönünüz sevdiğiniz insanı da etkiliyor. Onu kendinize daha fazla bağlıyorsunuz. Eğer sevdiğiniz biri yoksa etraftaki insanların da dikkatini çekeceksiniz.

8 Ekim 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 07' 55" R
Ay
Terazi
14° 19' 29"
Merkür
Boğa
05° 11' 58"
Venüs
Boğa
24° 49' 02"
Mars
Koç
14° 32' 36"
Jüpiter
Boğa
28° 30' 31"
Satürn
Balık
18° 03' 34"
Uranüs
Boğa
23° 27' 59"
Neptün
Balık
29° 25' 20"
Plüton
Kova
02° 02' 17"
Chiron
Koç
21° 41' 22"
Lilith
Başak
25° 28' 60"
True Node
Koç
14° 56' 47"
Son Güncelleme : 19/05/2024 18:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>