Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Nisan 2014, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kendinizi yalnız hissedebileceğiniz bir gün. Partnerinizin sevgisiyle ilgili endişelere kapılabilirsiniz. Onunla iletişiminizi güçlendirin. Yeni ortamlar ve paylaşımlar ilişkinize taze bir soluk getirebilir.

Burcunuzda bulunan gezegenler yaşamınızda değişiklik yapmak için girişimlerde bulunabileceğinize dikkat çekiyor. Enerjinizi doğru yönlendirmeyi başarırsanız her istediğinizi gerçekleştirebileceğiniz söylenebilir.

Gezegen birikimi sizi ev ve aileyle ilgili konularda etkilemeye devam ediyor. Parasal konularda olumlu gelişmeler bekleyebileceğiniz bir gün. Günün ilk yarısında hareket ve heves ön planda olmakla birlikte öğleden sonra saatlerinde parasal konularda daha akılcı davranmamız gerekmekte.

Yoğun bir hareketliliğin yaşandığı bir gündesiniz. Çok sayıda uğraş ve kısa yolculuk mümkün. Bununla birlikte engellerle de karşılaşabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşlarınızla birlikte hoş bir gün geçirebilir, birlikte eğlenceli çalışmalar yapabilirsiniz. Çevresel faktörlerin çalışmalarınız üzerinde belirlenemez etkiler yapabileceği söylenebilir. Ay, arkadaşlıklarınız ve grup çalışmalarınızda geleneksel olmayan duygular yaratabilir. İlişkilerinizde yenilikçi ve idealist tutumlar içine girebilirsiniz. Bugün çevreyle iletişiminiz çok güçlü olabilir ve gittiğiniz yerlerde sürpriz rastlantılar yaşayabilirsiniz. Beklenmedik akisliklerin sizi sıkıntıya sokabileceği görülüyor.

8 Nisan 2014, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 12:50 olana dek Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu süre içinde eğer çevrenizdeki insanlar pozitif yaklaşımlı olurlarsa kendinizi huzurlu hissedersiniz. Sevgi dolu yaklaşıma sahip kişilerle bir arada olmak istersiniz. Ailevi meseleler üzerinde hassasiyet gösterebilirsiniz. Hayatınızdaki tüm gerekli, gereksizleri ayırmak ve boşu boşuna zaman kaybetmek istemezsiniz. Saat 11:02 Ay-Kuzey düğüm görünümü, iki alanda  sizi kıskaç altına alır. Bir yandan  ilişkinizle alakalı problemler diğer yandan dış dünyada kendinizi güçlü hissetme arzunuz. İş hayatında otoriteler, ilişkide partnerin baskın tavırlarıyla uğraşmak pek kolay değildir. Bazen geleceğinizden şüphe bile duyarsınız. Sanki boşa kürek sallıyormuşsunuz gibi gelir. Ancak bu görünüm aslında ne kadar güçlü biri olduğunuzun göstergesidir. Çünkü yılmayıp, hayatla mücadele edenler ayakta kalmayı bilenler eninde sonunda başarılı olurlar. Saat 12:50 itibariyle  Ay-Aslan geçişi,  ilişki meselelerinde partnerinizin size, sizin de ona olan bakış açınıza göre şekilleniyor. Bekar bir Kova, kendini ifade edebilen, güçlü, cömert yaradılışta olan bir kişiye ihtiyaç duyabilir. Evli Kovalar, eşlerinin ilgili davranmasını beklerler. Yalnız Kovalar sosyal ilişkilere önem vererek,   kafalarına uygun bir kişiyle tanışma fırsatı bulabilirler.  Kendisini gizleyen, sürekli bencil davranan bir kişiyle anlaşmanız bugün pek kolay olmaz. Ay-Aslan geçiş günlerinde hiçbir şey için zorlanmaya gelemeyiz. Karşıt burcumuzda ilerlediği için, toplumsal konularda bir hayli hassas oluruz. Saat 15:55 Ay-Merkür olumlu görünümü,  ilişkinizin  ve partnerinizin hayatınızdaki önemini, beraberliğinizde sorun çıkaran meseleleri, birbirinizden beklentilerinizi  ve hepsinden önemlisi ilişkinin ortak sorumlulukları üzerinde her iki tarafın da bilinçli bir şekilde kendisini gözden geçirmesi anlamı taşımaktadır. Bunu düşünürken sen ve ben demek yerine biz diyebiliyorsanız, siz ilişkinize sahip çıkıyor, kaybetmek istemiyorsunuz demektir. Eğer karşı taraf her konuda â€'illa ben diyorsa o zaman ılımlı bir şekilde uyarıda bulunmakta fayda var. Gün boyunca işlerinizin olumlu yönde ilerlemesi dileğimle,

8 Nisan 2014, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün kendinizi farklı bir statü alanı içinde çalışırken bulabilirsiniz. Becerikli ve akıllıca davranmalı ve şartlarınızı karşı tarafın istekleri doğrultusunda değerlendirmelisiniz.Çalışma sisteminizi değiştirme konusunda yeniliklere ihtiyacınız var. İşinizle ilgili pozitif gelişmeler var ve işinize olan bağlılığınız, önemli noktaların oluşmasına neden oluyor.

8 Nisan 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yapmaktan hoşlandığınız şeylere ve ilgi alanlarınıza konsantre olmanız stresi azaltabilir ve bu yollarla gelebilecek ekstra kazançlara neden olabilir. Tüm burçlar için gün geneli: İş, aşk, sağlık, ticaret v.b her tür konuya alışılmadık açılarda yaklaşmanın faydasını görebileceğimiz bir gün. Biz kendi yolumuzda giderken meydana gelebilecek olaylara karışmamanın faydasını görebiliriz. Olayların dışında kalmayı başarabilirsek olaylar yararımıza sonuçlanabilir. Soğukkanlı olmalı.

8 Nisan 2014, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünkü çalışma temponuz oldukça yoğun gözüküyor. İş yerinizdeki ani gelişmeler size ek görevler çıkarabilir. Tek başınıza bütün işlerin üstesinden gelmeye kalkmayın. Görev dağılımı konusunda üstlerinizle konuşmanız gerekebilir. Gün içinde tüm konuşmalarınızda sakin olmaya özellikle gayret edin. Ayrıca vitamin takviyesi alabilirsiniz.

8 Nisan 2014, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

ETKİLİ konuşmalarınızla herkesi etkileyecek ve istediğiniz sonuca yaklaşacaksınız. Gezegeniniz size dayanıklılık ve sabır veriyor.

8 Nisan 2014, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Özel hayatınızla ilgili aldığınız kararları gözden geçirmeniz gerekiyor. Stresli olduğunuz için hatalar yapabilirsiniz, bu gayet normal. Hal böyleyken; sevdiğiniz insanı anlayıp dinlemeden, peşin hükümler vermeyin... Borçlarınızı neredeyse tamamen bitirdiniz. Yine de, müsriflikten bir müddet daha kaçınmalısınız.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yoğun birtemposuna gireceksiniz. Emeğinizin meyvelerini toplamaya başlayacaksınız. Ekip çalışmaları gündemde. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bu da size maddi açıdan başarı getirecek. Uzun zamandır almayı planladığınız bir eşyayı bu sayede alma şansı doğacak.

8 Nisan 2014, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 59' 32" R
Ay
Başak
18° 00' 41"
Merkür
Boğa
02° 10' 44"
Venüs
Boğa
22° 05' 03"
Mars
Koç
12° 51' 12"
Jüpiter
Boğa
27° 59' 05"
Satürn
Balık
17° 54' 48"
Uranüs
Boğa
23° 20' 16"
Neptün
Balık
29° 22' 16"
Plüton
Kova
02° 03' 15"
Chiron
Koç
21° 34' 43"
Lilith
Başak
25° 14' 13"
True Node
Koç
14° 54' 17"
Son Güncelleme : 17/05/2024 13:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>