Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Şubat 2012, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duyguları tekrar tekrar dile getirmek, bağlılığı kanıtlama çabalarına girişmek yararlı olabilir. Partneriniz, çok kararlı kuşkular içinde. Kendinizdeki değişiklikleri yadsıyarak yapıcı olamayacaksınız.

Yerinde ve yetkin etütler, ihtiyacınız olan cesareti kazandırabilir. Yeni açılımlara tereddütlü adımlarla ulaşamayabilirsiniz. Birkaç gün içinde yeni açılımlar söz konusu.

Yüklü harcamaları dondurma yoluna gideceksiniz. Geleceğinize yatırdığınızı düşündüğünüz yüksek miktardaki para, bugünkü koşullar içinde başka kanallara gerekebilir.

Bazı yükümlüklerinizin bugünlerde gecikmemesi gerekiyor. Herhangi bir gecikme çok önemsediğiniz ilişkilerde bile güvensizliklere yol açabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde pek hazır olmadığınız yükümlülükler alabilirsiniz. Yine de erteleme ya da kaçış gibi niyetler taşımayacaksınız. Sorunların esas olarak belli zaafların sonucu olduğuna inanıyorsunuz. Bu bakışla, kendinizle hesaplaştığınız birçok problemde rastlantı, şans gibi unsurları göz ardı edebiliyorsunuz. Sorun kaynaklarını daha kapsamlı irdelemeniz gerekiyor.

8 Şubat 2012, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar, 8 Şubat-5 Mart tarihileri arasında Koç burcunda ilerlemesini sürdürecek iç dünya ve iletişim evinizin yöneticisi Venüs gayet aktif bir dönemin işaretidir. Yapınız gereği aşk yaşamaktan, aşkla coşmaktan ve macera duygusuyla hareket etmekten hoşlanan bir kişiyseniz, bu seyir işe yarayabilir.  Koç burcunda içgüdüsel arzuları yoğunlaştıran bir titreşim yaratan Venüs aşk konusunda sorumluluk almak yerine arzularınızın tatminini daha fazla ön planda tutmanızı sağlayıcı olabilir. Bu yüzden de cinsel ağırlıklı kurulabilecek ilişkileri de gösterebilir. Daha önce de belirttiğim gibi bu süreçte yaşanan ilişkilerin temelinde tutkular ön planda olduğundan, beraberliğin uzun süreli olmasından ziyade, doyuma çabucak ulaşan istekler daha fazla önemsenebilir. Bu yüzden de, herhangi bir problemde sabır gösterilmesi mümkün olmayabilir.

8 Şubat 2012, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sizin için önemli bir muhasebe dönemi. Ektiklerinizi biçebileceğiniz aynı zamanda yeni önerilerle harekete geçebileceğiniz görünüyor. Tek başına karar vermeniz zor olsa da, kazançlı çıkabileceğiniz sonuçlar alınabilir. Objektif olmanız gereken her tür ilişkiniz olumlu yönde ilerleyebilir. Yakın arkadaşlıkların getirdiği paylaşımlar size güven verecek.

8 Şubat 2012, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün sağlığınız son derece iyi. Uzun zamandır yapmak istemediğiniz işlerinizin başına geçmek sizi mutlu edecek. Aşk konusunda biraz daha tutarlı davranmaya bakın. Partnerinizi üzüyorsunuz.

31 Aralık 2008, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Özel hayatınızla ilgili aldığınız kararları gözden geçirmeniz gerekiyor. Stresli olduğunuz için hatalar yapabilirsiniz, bu gayet normal. Hal böyleyken; sevdiğiniz insanı anlayıp dinlemeden, peşin hükümler vermeyin... Borçlarınızı neredeyse tamamen bitirdiniz. Yine de, müsriflikten bir müddet daha kaçınmalısınız.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İlişkinizdeki çelişki ve stres sona erecek.. Çelişkilerinizi çözmek için bulduğunuz yol en doğrusu. Eğer partnerinizle bu dönemde birbirinizi desteklerseniz ilişkinizde büyük ilerlemeler olacak. Her teşebbüsün karşıdan gelmesini beklerseniz boşuna zaman kaybedersiniz.

18 Eylül 2010, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 06' 54" R
Ay
Balık
03° 56' 58"
Merkür
Koç
18° 12' 42"
Venüs
Boğa
04° 24' 50"
Mars
Koç
01° 51' 37"
Jüpiter
Boğa
24° 36' 18"
Satürn
Balık
16° 48' 56"
Uranüs
Boğa
22° 30' 21"
Neptün
Balık
28° 59' 26"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 51"
Lilith
Başak
23° 38' 42"
True Node
Koç
15° 21' 43"
Son Güncelleme : 03/05/2024 04:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>