Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ağustos 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşantınızda sıkıntılı bir gün geçireceksiniz. Sevgilinizin bazı davranışlarını yanlış anlayacak ve gereksiz yere kendinizi sıkıntıya sokacaksınız.

İş hayatınızda güzel bir günü sizi bekliyor. Özellikle amirlerinizden birinin övgü dolu sözleri sizi oldukça duygulandıracak ve sevindirecek.

Parasal konularda çok sıkışıksınız fakat yine de harcamalarınızı kısıtlamıyorsunuz. Kredi kartı ve taksit borçlarınızı yakında ödeyemeyecek hale geleceksiniz.

Bugün aldığınız bir haber canınızı sıkabilir. Dostlarınızı iyi seçmeli ve herkese güvenmemelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün verdiğiniz bir sözü tutmayacak ve sevdiğiniz bir insanı kıracaksınız. Daha sonra onun gönlünü almayı başaracaksınız fakatiten geçmiş olacak. Gün ortasında bazı planlar yapabilir daha sonra bu planları erteleyebilirsiniz. Zamanınızın çoğunu yakın bir arkadaşınızla beraber geçireceksiniz.

11 Ağustos 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar, 11 Ağustos saat 12:47 Aslan Burcunda oluşacak Kısmi Güneş Tutulması, finansal meseleleri halletmede, arzu ettiğiniz hamleleri yapmakta bir hayli tutkulu olduğunuzu gösteriyor. Ödemeler veya alacaklarla ilgili meseleler bir hayli önem taşıyor. Kişisel olarak gayet hırslı, azimli ve başarılı olmak için gayret gösteriyorsunuz. Ancak size daha önce belirttiğim gibi, Merkür ve Mars gezegenleri geri hareket sürecindeler. Beklediğimiz bir haberi almak, finansal açıdan rahatlamak, düşünülen bir hedefe ulaşmak kolay olmuyor. Doğal olarak bazen egomuza yenik düşüyoruz bazen de hayatın bizi sınava çektiğini düşünüyoruz. Oysaki geri hareket zamanlarında endişe yerine, duruma odaklanarak tekrar bir gözden geçirmek, yeni bir bakış açısıyla ele almak gayet faydalıdır. Hatta daha sonra bunun yararlı olduğunu anlarız. Onun için harcamalarımıza dikkat edelim. Kredi kartı kullanırken, kredi çekerken, birisine söz verirken çok iyi düşünmeliyiz. Oldubittiye getirmemeliyiz. Ayağımızı yorgana göre uzatmalıyız. Bu sıkıntılar, durgunluklar ay sonuna doğru düzelmeye, netlik kazanmaya başlar. Ona gere kararımızı veririz. Gönülden sevgilerimle,

11 Ağustos 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Güneş tutulması gerçekleşiyor. Uzaktan gelen eski bir tanıdığı görmek için yollara düşebilirsin ancak trafik bugün seni oldukça zorlayacak. Aşk konusunda her ne kadar şansız olduğunu düşünsen de bu konuda kendine dürüst olmadığını biliyorsun. İlişkinde dış etkenlerden kaynaklı olan problemleri daha hızlı algılaman mümkün. Bu da olayları kontrol altına almanı sağlayacak. Evde ailene karşı, işte arkadaşlarına karşı yardımcı ve sonuç odaklı olman, huzurlu bir gün geçirmeni sağlayacak. Kilo problemi yaşıyorsan, beslenme alışkanlıklarını düzene koyabilirsin. Ailen ve sevdiklerin zaman geçirmek senin için önemli olacak.

11 Ağustos 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Güneş tutulması etkisiyle artık ekonomik koşullarınızda güven arayışı içerisine ilerleyebilir ve sizi aşağıya çeken bir işbirliğinin sonuna gelebilirsiniz. Duygusal bir toparlanma dönemi başlıyor. Hemve hem aşk hayatınızda renkli bir dönem sizi bekliyor.

11 Ağustos 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Aslan burcunda gerçekleşen tutulma ortaklaşa konulara, parasal işlere ve bu konulardaki değişikliklere işaret etmekte. Kendinize güvenmek konusunda stres yaşayabilirsiniz.

11 Ağustos 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerdekonusunda istikrarsız oluşunuz ve sık sık fikir değiştirmeniz bazı çevrelerde hiç hoş karşılanmayacak. Sevdiğiniz kişi ile aranız bozuk.

11 Ağustos 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün gerçekleşen Güneş tutulması dönüştürücü bir sürece işaret ederken psikolojik olarak etkili olabilir. Derin düşünceler içinde kaybolmamaya çalışmalı, karmaşık görünen sorunların çok basit bir cevabı olabileceğini unutmamalısınız.

11 Ağustos 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Parçalı Güneş Tutulması ortak parasal konularda önemli ve beklenmedik gelişmeleri karşınıza getirebilir. Partnerinizin veya ortağınızın parasal durumunda da önemli gelişmeler oluşacak. Bu tarihten sonra vergi konuları, borç altına girmek, kredi çekmek, miras, nafafa gibi konular hızlanıyor ama Merkür gerilediği için dikkatli adımlar atmayı unutmayın. Yine bu dönemde aşırı iyimserlikle atılacak adımlar ileride sizi zorlayabilir.

11 Ağustos 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aslan burcunda meydana gelen Güneş Tutulması, para kazanma şeklinizde değişim meydana getirir. Kendinize verdiğiniz öz değeri sorgularsınız. Sahip olduğunuz kültürel değerler kariyer hayatınızdaki konumunuzu destekler. Bir erkekten işinizle ilgili destek görebilirsiniz. Belki de bu dönemde artık kendi işinizi kurmanın zamanının geldiğine karar vereceksiniz.

11 Ağustos 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yoğun birtemposuna gireceksiniz. Emeğinizin meyvelerini yavaş yavaş toplamaya başlayacaksınız. Ekip çalışmaları gündemde. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bu da size maddi ve manevi açıdan başarı getirecek.

11 Ağustos 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 56' 19" R
Ay
Başak
17° 21' 20"
Merkür
Boğa
02° 06' 21"
Venüs
Boğa
22° 00' 57"
Mars
Koç
12° 48' 39"
Jüpiter
Boğa
27° 58' 17"
Satürn
Balık
17° 54' 34"
Uranüs
Boğa
23° 20' 04"
Neptün
Balık
29° 22' 11"
Plüton
Kova
02° 03' 16"
Chiron
Koç
21° 34' 33"
Lilith
Başak
25° 13' 51"
True Node
Koç
14° 54' 12"
Son Güncelleme : 17/05/2024 11:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>