Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Mart 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yaşadığınız problemlerin sevgilinizle ilişkinizi etkilemesini engellemek için yoğun çaba harcıyorsunuz. Problemlerinizi bir yandan sevgilinize yansıtırken diğer yandan ondan uzak tutmaya çalışıyorsunuz.

İşinizde başarılısınız. Bu konuda amirleriniz açık olarak takdirlerini size iletmeseler de kendi aralarında başarınızı konuşmaktalar. Yakında terfi ya da zam alabilirsiniz.

Parasal açıdan oldukça sıkışık durumdasınız. Bu sıkışık durumdan çıkmak için ne yapmanız gerektiğini kestiremiyorsunuz. Bu yüzden olayları gidişatına bırakmış durumdasınız.

Karamsarlığınız sebebiyle olaylara olamadık açılardan bakabileceğiniz bugün, sevdiklerinizin kalbini kırmamaya bakın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevgilinizle yaşadığınız küçük küçük sorunlar konuları abartmamanız halinde çözülebilecek. İş yaşamınızdaki yapay dertlerinizi yakında halledeceksiniz. Hakkında olumlu düşünceleriniz olan birine kefil olmanız söz konusu. Bu, ciddi bir satın alma işi gibi görünüyor. Sosyal birisiniz. Ama sosyalliklerinizin bazıları biraz izne bağlı gibi.

13 Mart 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 01:44 Ay-Kova burcu geçiş etkinliğinde Salı gününe adım atıyoruz. Parasal işlerimizi hızlıca halletmek isteyeceğiz. Bu konuda zorlanmak istemeyeceğiz. Saat 15:39 Venüs-Satürn görünümü, ailemizle ilgili konularda zorlayıcıdır. Elimizde olmadan biz veya birileri canımızı sıkabilir. Anlaşmak, anlamak kolay olmaz. Herkes kendine göre yorumlar, kendini haklı bulur. Biz de buna tepki gösteririz. Risk içeren bu görünüm yüzünden meseleler çözülmediği gibi birbirimizden kopmaya da neden olur. Ben derim ki, sıkıntı ne olursa olsun bu saatlerde daha fazla kendinizi üzmeyiniz, yormayınız zamana bırakınız. Kendiliğinden düzelebilir. Saat 18:20 Ay-Venüs görünümü, bazen sessiz bazen neşeli, bazen de sanki kimseyi umursamıyormuş gibi davranabilirsiniz. Bu gelgitler arasında, eğer birileri hoşunuza gidecek bir şeyler söylerse hemen kolayca ortama ayak uydurur ve sanki hiç bir şey olmamış gibi havadan sudan konuşabilirsiniz. Aşk iliklerinize kadar işlemiştir. Saat 23:06 Güneş-Jüpiter görünümü, iyi niyetli yaklaşımların, yapıcı çözümlerin, dostça paylaşımların işaretçisidir. Gündüz saatlerinde yaşanan gerginlikleri giderir. Üstümüzde biriken negatif enerjiyi alır. Canlandırır, ferahlatır. Yakınlarımızla, sevdiklerimizle bir araya gelmemizi, fikirlerimizi birbirimize olumlu şekilde ifade etmemizi sağlar. Şifalı bir enerjidir gücümüzü yükseltir. Yanlış anlaşılmaları giderir.

13 Mart 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi olarak kendini rahat hissettiğin bugün alışveriş yapabilirsin. Sürpriz karşılaşmalar olabilir

13 Mart 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün maddi yapılanma ile ilgili geçmişten bugüne gelen bir kar zarar tablosu oluşturabilir ve bu elinizdeki verilere dayanarak geleceğe ait neler yapılacağının planları düşünülebilirsiniz. Zira siz de kendinizi yetenek ve ilgilerinizle çalıştığınız işi bağdaştıramıyor olabilirsiniz. Maddi projelerinizle ilgili önemli kişilerle yeni ve gizli görüşmeler yapabilir, yakında bu olacakile ilgili harekete geçebilirsiniz. Fakat durumların çok da belirgin olmadığı bu zamanlarda bu işi biraz daha netleştirip sonraya bırakmanız da fayda vardır.

13 Mart 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Parasal konularda hareketlilik içinde olabilirsiniz. Eşinizden ya da ortağınızdan Harcamalarınız kadar gelirlerinizde de bir büyüme olabilir. Alacağınız haberlere dikkat edin. Maddi kaynaklarınızı genişletmek için karşınıza güzel fırsatlar çıkabilir. İş yerinizde de bazı yenilikler gündeme gelebilir. Bu yenilenme sizi hem unvan hem de maddi anlamda getiri sağlayabilir.

13 Mart 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün kendinizle yüzleşmeli olumlu olumsuz tavır ve davranışlarınızı kabullenerek hareket etmelisiniz bunu yaptığınızda her şey sizler için daha kolay ve anlaşılabilir olacaktır. İşinizle ilgili konularda biraz daha cesaretli olmalı ve geri planda kalıp kaderinizi başkalarının eline bırakmadan hareket etmelisiniz. Bırakın kim ne derse desin korkularınızın üzerine gidin eleştirileceğim kaygısını söküp atın yüreğinizden. Donanımınıza yeteneklerinize güvenin ve cesaretle ön planda olabilmek için çaba gösterin. Emin olun sonunda başarıya ulaşacak kişi siz olacaksınız. Özel yaşamınızda ise tartışmalardan uzak durup sakinliğinizi muhafaza edin ve gerçekleri kabullenir bir tutum içinde olun. Kısa bir süre sonra keyif alacağınız gelişmeler yaşayacaksınız.

13 Mart 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca çalışma hayatınızda muazzam tekliflerle karşılaşabilir, finansal durumunuzu iyileştirecek para girişleri yaşayabilir ve size ilgisi olan insanları fark edebilirsiniz. Özel yaşamınızda vehayatınızda ani fırsatlara açık olduğunuz bugün, geçici kalp çarpıntıları yaşayabilirsiniz.

13 Mart 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gelecek planlarınızı ve işlerinizi devreye sokabilirsiniz. Girişimlerinizde destekleneceksiniz. Diğer yandan aile bağlantılarınız ve ilişkilerinizde zorlanmalar oluşabilir, dikkatli olun!

13 Mart 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Atılımlarınız ve özel hayatınızdaki dinamik ilişkiler bugün durgun bir yapıya bürünse de bunun geçici olduğunu aklınızdan çıkartmayın. Bardağın dolu tarafını görmeye çalışın. Ev ortamınızda aşırı eleştirel bir tavır takınabilirsiniz. Olayları biraz akışına bırakın her şeye kulak asmayın.

13 Mart 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, rutin işler ve bunların detaylarıyla uğraşarak geçireceğiniz bir gün olabilir. Bu uğraşılarınız esnasında bulunduğunuz faaliyetler, özel yaşantınızla doğrudan bağlantılı, bir süredir ertelediğiniz veya ihmal ettiğiniz işleri de halletmenizi sağlayabilir.

13 Mart 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 22' 15" R
Ay
Balık
07° 43' 54"
Merkür
Koç
18° 21' 53"
Venüs
Boğa
04° 44' 20"
Mars
Koç
02° 03' 48"
Jüpiter
Boğa
24° 40' 00"
Satürn
Balık
16° 50' 17"
Uranüs
Boğa
22° 31' 16"
Neptün
Balık
28° 59' 53"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 44"
Lilith
Başak
23° 40' 28"
True Node
Koç
15° 22' 04"
Son Güncelleme : 03/05/2024 10:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>