Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ekim 2012, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bir zamandan beri değişik davranışlar içindesiniz. Bu davranışlar göze batıyor ve arkasındaki nedeni hissettiriyor. Çok dikkatli olmalısınız, bu konularda insanların hisleri çok isabetli olabiliyor.

Hafta içinde önünüze yığılan işlerden başınızı kaldıramayacaksınız. İşlerinizi yavaş, yavaş düzene sokuyorsunuz. Son günlerde size sırtını dönen şansınız gittikçe yüzünüze gülüyor.

Beklediğiniz bir paranın gelmemesi sizi kötü durumda bıraktı. Yakınlarınızla aranızdaki dayanışma, böyle durumlarda sizi düzlüğe çıkartıyor. Para darlığınızın arttığı bir dönemdesiniz

Objektif olmaya çalışmalısınız. Birkaç arkadaş arasındaki ciddi, köklü nedenleri olan bir tartışmayı tarafsızlıkla izlerken, farkında olmadan taraf oluyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu hafta sonu değerlendiremediğiniz tatili, hafta içi bir günlük kaçamakla telafi edeceksiniz. Bu akşam bir arkadaşınızın davetinde güzel vakit geçirecek, yeni insanlar tanıyacaksınız. Bazı umutlar bağlayıp gelişmesini beklediğiniz bir konu var. Konu sizi gerçekten umutlandıracak bir boyutta. Fakat gelişmeyi çabuklaştırmak için daha fazla çaba göstermeniz gerekiyor.

15 Ekim 2012, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar yeni haftamız Terazi burcunda oluşacak Yeniay ve diğer önemli görünümlerin etkisi altında başlıyor. Şimdi bunları sırasıyla gözden geçirelim istiyorum.

15 Ekim 2012, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Önceliklerinizhayatı ve sosyal konular olarak karşınıza çıkmakta. Oldukça yoğun çalıştığınızhayatında kendinizi gösterme şansınız var. Üstlerle ilişkiler açısından ise pozitif şartlar beliriyor. Sosyal statünüzü etkileyen gelişmelerle moral kazanacaksınız. Bu arada arkadaşlıkların ve dostlukların test edildiği bu süreç size başka sorumluluklar yükleyecektir.

15 Ekim 2012, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Yıldız... Bugünlerde Satürn'ün uzun süredir üzerinizde baskı yapması içinizde sıkıntılara sebep oluyordu. Artık bu bulutlar dağıldı ve önünüz aydınlık.

15 Ekim 2012, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İşinizle ilgili bir meselede takdir hakkınızı kullandınız diye biraz endişelisiniz. Amirlerinize olayları zamanında açık açık anlattınız; ama onlar konuyla pek ilgilenmedi ve siz de inisiyatifinizi kullanmak zorunda kaldınız. Ya netice kötü olursa... Aslında kabahat sizde değil, biliyorsunuz. Bu gerçeğe göre hakkınızı savunursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlencenin ve hareketin olduğu heryerde sizi de görmek mümkün. Fakathayatınızda bir takım sorunlar var. Bunun da tek nedeni sizsiniz. Sık sık değiştirdiğiniz fikirler ve tutarsızlığınız buna sebep.

15 Ekim 2012, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 48' 07" R
Ay
Akrep
05° 18' 37" R
Merkür
Boğa
07° 41' 52"
Venüs
Boğa
26° 57' 07"
Mars
Koç
15° 51' 41"
Jüpiter
Boğa
28° 55' 05"
Satürn
Balık
18° 10' 09"
Uranüs
Boğa
23° 34' 00"
Neptün
Balık
29° 27' 39"
Plüton
Kova
02° 01' 26"
Chiron
Koç
21° 46' 28"
Lilith
Başak
25° 40' 33"
True Node
Koç
14° 54' 19"
Son Güncelleme : 21/05/2024 12:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>