Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Şubat 2019, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yaratıcı konulara ilgi gösterebilir, aşk konusunda istediğiniz girişimleri yapabilirsiniz. Ay ilişkilerinize dikkat çekiyor ve yapmak istediğiniz yenilikler için güç veriyor. İlişkilerinize duygusal yaklaşabilir, karşınızdakileri anlamak için özel bir çaba gösterebilirsiniz. Kafanızdaki değişik düşünceleri daha pratik hale getirebilmelisiniz.

Her konuda kararlılık ve istikrar gösterebileceğiniz bir gündesiniz. İlişkileriniz ve anlaşmalarınız bozulabilir. Maddi konularda akılcı olmaya gayret etmeli planlarınızı çok yönlü düşünerek yapmalısınız. Grup içi çalışmalarınızda aktif olmaktan zevk duyabilir, arkadaşlarınızla duygusal paylaşımlar yaşayabilirsiniz.

Parasal konularda olumlu gelişmeler bekleyebilirsiniz. Bugün maddi konularla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Sizi oldukça huzursuz edecek harcamalarda bulunabileceğiniz söylenebilir

İç huzurunuz ve kişisel çekiciliğiniz yüksek olabilir. Planlı davranmanız gerekmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gecikmiş kararlarınız ve bununla ilgili olarak gereksiz büyüttüğünüz sıkıntılarınız var. Kuralcı kişiliğinizin onarımı gecikmiş pişmanlıkları büyütmesini engellemelisiniz. Uzaktan izleyici olduğunuz, daha anlaşılır gelişmelerden sonra karar vermeyi düşündüğünüz bir konuda ayak sürüyor gibisiniz. Belli kararlara varabilmeniz için yeterli netlikler içindesiniz.

16 Şubat 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Gün boyunca Ay Yengeç burcunda hareketine devam ediyor. Sizler enerjinizi eşiniz veya sevgiliniz için harcayabilirsiniz. Partneriniz ona daha fazla zaman ayırmanızı isteyebilir. Beraber baş başa kalacağınız bir plan yapmayı düşünebilirsiniz. Günün ikinci yarısına ilerlediğimizde sert görünümler aktif olmaya başlıyor. 17:24'ten sonra Ay ve Venüs karşıtlığı hakim olacak. Güzel giden ilişkinizde partnerinize karşı sert bir tavır takınabilirsiniz. Devamında Ay'ın Satürn karşıtlığıyla, gerçekçi yapınızdan dolayı karşı tarafı kırabilirsiniz. Bazen daha yumuşak bir dille anlatmanız aranızdaki tansiyonu düşürecektir. Sevgiler, Astromeri

16 Şubat 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Haklı olduğunu anlayacaksın!Ay, bugün karşıt burcunda hareket ediyor. Çalışan bir Oğlak burcuysan,yerinde hata yapman söz konusu olabilir. Önemli anlaşmalar yapmaman ve yeni kararlar almaman da fayda olacaktır. Bugün geleceğe yönelik düşünceler aklından geçebilir. Eğer bekârsan evlenmeyi, evliysen çocuk sahibi olmayı düşünebilirsin. Sana tavsiyem bu düşünceleri tüm yönleriyle değerlendirmen. Hatta ailenle ya da yakın çevrendeki insanlarla fikir alışverişinde bulunman, kararların konusunda sana yardımcı olabilir. İlişkisini yeni sonlandırmış bir Oğlak burcuysan, ne kadar haklı olduğunu bir kez daha anlayacaksın. Tüm bunlarla birlikte bedensel görünümünü korumak adına spora başlayabilirsin.

16 Şubat 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Şüphelerinize yenik düşmemelisiniz. Olayların arka planını araştırmak isteyebilirsiniz. Bu durum sizi sadece üzebilir.

16 Şubat 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bu hafta sonunda karşıt burcunuz Yengeç'te ilerleyen Ay, yakın beraberliklere ve ilişkilerinize daha hassas yaklaşabileceğinizi anlatıyor. Ortaklaşa konularda daha iyi bir dinleyici olmaya gayret etmelisiniz.

16 Şubat 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gün içinde toparlanması ve tamamlanması gereken işlerle ilgilenebilirsiniz. Akşam saatlerinde karşıt burcunuza ilerleyen Ay ilişkiler konusunda çalkantılı durumlara işaret edebilir. Uyum ve uzlaşı için çaba sarfetmelisiniz.

16 Şubat 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Maddi anlamda geleceğinizi güçlendirecek aksiyonlar alabilirsiniz. Aldığınız haberler size iyi gelecek. Özgüveniniz giderek sağlamlaşıyor. Her geçen gün hayatınızı yıkıp yeniden yapmak, küllerinizden doğmak ve yeni bir siz yaratmak için daha da çok güçleniyorsunuz.

16 Şubat 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün eş partner ilişkileri önem kazanıyor. Baskın tavırlardan, yargılayıcı ifadelerden, öfkeden kaçınmak önemli. Beklenen anlaşmalarda hareket olası.

16 Şubat 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İkili ilişkilerde sevgi ve şefkate odaklanacağınız bir gün sizi bekliyor. Aile içi ortaklıklara açık bir gündesiniz. Evlenmek, evlilik teklif etmek, çocuklarınızın ihtiyaçlarını karşılamak, ailedeki yaşlıları ziyaret etmek size iyi gelecektir. Aile geleneklerini korumak için üzerinize düşen görevi yerine getirmek istersiniz.

16 Şubat 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, aşk ilişkisi yaşadığınız insanı herşeyin üzerinde tutacaksınız. Onunla ilgili yeni şeyler de öğrenmeniz mümkündür. İletişim sırasında ona ne dediğinize dikkat etmelisiniz. Aksi takdirde, hoş bir ortam yaratma çabanız boşa gidebilir.

16 Şubat 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 24' 02" R
Ay
Oğlak
11° 03' 02"
Merkür
Koç
16° 32' 17"
Venüs
Koç
29° 41' 58"
Mars
Balık
28° 54' 42"
Jüpiter
Boğa
23° 42' 40"
Satürn
Balık
16° 28' 55"
Uranüs
Boğa
22° 17' 13"
Neptün
Balık
28° 52' 33"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 35' 57"
Lilith
Başak
23° 13' 14"
True Node
Koç
15° 23' 25"
Son Güncelleme : 29/04/2024 08:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>