Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ekim 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onun aşka dair değişik görüşleri size güven vermiyor. Ondan hoşlanıyor, ama duygularınızın daha ilerilere gitmemesi için kendinizi baskılıyorsunuz. Buna güvensizliğiniz neden oluyor.

Önümüzdeki günlerde sevineceğiniz bir gelişme olabilir. İş ilişkilerinizde bazı sorunlarınız var. Bu sorunlarıhayatınız dışında arkadaşlarınızla paylaşıyor, yanlış bir yerde çözümler arıyorsunuz

Kazancınızı emeğinizin karşılığı olarak yeterli görmüyor, çıkış yolları arıyorsunuz. Önemli miktardaki borcunuzu gününde ödeyemeyeceksiniz gibi görünüyor. Bu sizi bugünlerde çok düşündürüyor.

Birkaç kişiyi ortak etmeniz gereken bir kararı, tek başınıza vermek üzeresiniz. Bu kararı tek başınıza verip sonradan sorumluluğunu üstlenebileceğiniz koşullara sahip değilsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aileden birinin sorumluluk aldığı bir işte, ona yardımcı olma niyetiniz var. Bugün, yarın bazı plan değişiklikleri yapabilirsiniz. Koşulların umulmadık biçimde değişim göstermesi, buna neden olacak. Koşullara anında uyum gösterme yönünde pek yetenekli görünmüyorsunuz, ama bu kez bu konuda eli çabuk davranacaksınız.

17 Ekim 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 00:49-10:35 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Kararlarımızı uygulamak veya bir mesele üzerinde yön belirlemek zor olabilir. Mantıklı ve sakin olunuz. Böylece yanlış karar vermezsiniz. Saat 10:35 itibariyle Ay-Kova burcunda seyrine başlayacak. Harcamalarımıza dikkat edelim. Çünkü iki gün boyunca özgür hareket etmek isteriz ve arkası gelir mi gelmez mi diye düşünmeyiz. Hoşuna giden bir şey varsa çekinmeden alabilirsiniz. Genel olarak paranızın değerini bilen kişiler olduğunuz için dengeli hareket edeceğinizi umuyorum. Saat 12:16 Ay-Uranüs görünüm etkisinde insanlar sizi başarılı ve yenilikçi bulurlar. Kendinizi daha güçlü, verimli hissedersiniz. Saat 13:47 Ay-Kuzey düğüm karşıtlığı, maddi açıdan daha rahat bir yaşam arzunuzu işaret ediyor. Ancak harcamalara dikkat etmek gerekiyor. Eğer kredi borçlarınız varsa veya borçlanarak ayakta durmaya çalışıyorsanız bu yanlış olabilir. Bir bütçe yapın ve buna göre hareket edin. Gönül dolusu sevgilerimle,

17 Ekim 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Monotonluktan uzak bir gün! Spora başlamak ya da yaşam alanını yenilemek adına değişimler yapabilirsin. Eğer uzun zamandır, bir aktivite yapmak veya hobi edinmek istiyorsan, bugün bunları hayata geçirebilirsin. Çalışma hayatına atılmayı düşünüyorsan,görüşmesi planların varsa gökyüzü birkaç gün daha ertelemen konusunda seni uyarıyor. Aslında bir yandan kararsız ruh halini dengelemeye çalışırken bir yandan da hayatında olumsuz ne varsa, gözünde büyütebilirsin. İlişkisi olan bir Oğlak burcuysan, sevgilinle aranızda gereksiz kıskançlıklar yaşanabilir. Akşam saatlerinde kendini ifade ederken, keskin bir üslup içinde olabilirsin. Çevrendekiler bu kadar net ve sert konuşmana alışkın değil, hatırlatırım?

17 Ekim 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni bir şeyler öğrenmek için harekete geçebilirsiniz. Farklı sosyal çevrelere girip çıkmak ve arkadaşlıklarınızı geliştirmek için her zamankinden daha fazla istek duyabilirsiniz.

17 Ekim 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün parasal kaynaklarınızla ilgili konularda yeni kararlar alabilirsiniz. Yetenekli olduğunuz konularda daha fazla sorumluluk almak isteyebilirsiniz. Gelecek yönünde planlar gündeme gelebilir. Tutkulu olduğunuz konularda stresler yaşanabilir. Güçlü kişilerden yardım alabilirsiniz. Nedenini bilmediğiniz konular sizi duyusal olarak etkileyebilir.

17 Ekim 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yapıcı tavırlarınız çevrenize de yansıyacak. Özellikle gönül ilişkilerinizi daha sıcak hale getirebilirsiniz.

17 Ekim 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ilişkilerinizde kendinizi ifade ederken daha sakin ve anlayışlı tavırlara ihtiyacınızın olduğu bugün, ilişkide bulunduğunuz insanlar ve ailenizle geçici gerginlikler yaşayabilirsiniz. Motivasyonunuzu yüksek tutmanız gereken bugün, enerjinizi daha yumuşak bir dille ifade etmeye ihtiyacınız var.

17 Ekim 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Finansal konularda geçici aksamalar olabilir. Sürekli karşıt fikirler üreterek değer çatışmalarına yol açabilirsiniz. Uzlaşma sağlanmasını bekleyip, pesimist fikirlerle acaleci davranmaktan kaçınmakta fayda var.

17 Ekim 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Kova burcundaki seyahati öz değerinizin kıymetini ortaya koyar. Yeteneklerinizin farkına varmanız gerekir bugün. Değişik fikirlerinizle yeniliklere açık bir zihniniz var. Arkadaşlarınızın beğenisini kazanırsınız. Yeniprojelerinizde dijital ortamlardan yararlanabilirsiniz. Kariyerinizde yeni bir süreç başlıyor.

17 Ekim 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendini üstün görme gibi burcunuzun olumsuz özelliklerini takınma eğiliminde olduğunuz görülüyor. Bu tip davranışlarla takdir edilmekten çok, çevrenizdekilerin nefretini kazanacağınızı hiç unutmayın. Aklınız fikriniz uzun zamandır gerçekleştirmek istediğiniz bir projede.

17 Ekim 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 55' 12" R
Ay
Oğlak
18° 13' 01"
Merkür
Koç
16° 42' 28"
Venüs
Boğa
00° 21' 30"
Mars
Balık
29° 19' 26"
Jüpiter
Boğa
23° 50' 09"
Satürn
Balık
16° 31' 46"
Uranüs
Boğa
22° 19' 03"
Neptün
Balık
28° 53' 32"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 37' 46"
Lilith
Başak
23° 16' 48"
True Node
Koç
15° 22' 14"
Son Güncelleme : 29/04/2024 21:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>