Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Mart 2013, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onda farklı bir derinlik algılıyorsunuz. Ama bu gizem, kuşkulu bir merakı da doğuruyor. Duygularınızın tamamen etkisine girmemek için gösterdiğiniz direnç işe yaramayabilir.

Önümüzdeki günler sizin için stressiz ve sakin geçecek. Uzun zamandır süregelen koşuşturma, yeni bir durgunluk dönemine girecek ve bazı önemli problemleri çözmüş olmanın huzurunu yaşayacaksınız.

Yakında yeni bir harcamanız var. Ama giden paranın karşılığında büyük sevinçler söz konusu. Bir alacak meselesinde çok özenli diyaloglar içine girmeniz gerekiyor.

Özel ilişkilere müdahale edilmez mantığıyla, sizden yardım bekleyen birine sırtınızı çeviriyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genel olarak sizin için olumlu bir gün olacaktır. Kişisel zevklerinizle ilgilenmeye zaman bulacaksınız ve değişik faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Değişik ortamlara girme ve yeni insanlarla tanışma şansınız var. Kültür,sanat yada spor gibi aktivitelere katılma ve güzel zaman geçirme şansınız çok yüksek. Sevgi hisleriniz yoğunlaşıyor. Sevdiğiniz kişiyle güzel vakit geçirebilir hoş ortamlara gidebilirsiniz. Sorunlarınızdan önemli ölçüde uzaklaşacağınız bir gün geçireceksiniz. Girişimde bulunmak için bir kaç gün daha beklemelisiniz.

17 Mart 2013, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar 17 Mart 22:03-14 Nisan 05:37 tarihleri arasında Balık burcunda düz seyre geçecek Merkür, geri hareket sırasında düşünülen, iç gözlem yapılarak ele alınan durumların geldiği son noktayı görebilmemizi sağlar. Ayrıca geçtiğimiz ay olduğu gibi,  çevresel konularda, yakınlarınızla ilişkinizde, kendinizi ifade edebilme gücünüzle alakalı kalmayıp,  çalışma hayatınız, sağlık, eğitim, ihtisas, tayin terfi, inanç ve hayata bakış açınızla da birebir ilgilidir. Burcunuzla yapacağı olumlu görünüm, gerek günlük hayatta gerekse çalışma ortamındaki kişilerle olan ilişkinizi gözden geçirmenizi sağlar. Bazen çok iyi niyetli davranırız. Ancak bir bakarız bazı kişiler bu iyi niyeti suistimal ediyor. Sonra oturup üzülürüz. Neden böyle davrandı, niye böyle konuştu diye. İşte bu dönemde bunları bir gözden geçirelim.

17 Mart 2013, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sezgilerimizin sizi yorduğunu fark ediyor ve bu konuda gerekli önlemleri almıyorsunuz. .Bugün, kendinizi irdeleme ihtiyacı içindesiniz. İçsel sesinizle baş başa kalmayı denemelisiniz.. Yakın akrabalarınız ev değiştirebilirler.. Bugün aktivitelerinizi onlara göre yönlendireceksiniz. Özel olmayı başarıyorsunuz.

17 Mart 2013, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Pek çok konuda daha dikkatli olmanız lazım. Sizin dışınızda gelişebilecek olaylara hazır olmalısınız. Zira ortaklaşa alanda değişebilecek şartlar sizi yeni kararlara itebilir. Duygusal tepkileriniz ilişkilerinize olumsuz yansırken. Yanlış karar alma riskiniz çok fazla. Ortak bir zeminde buluşacağınız yeni projeler öne çıkarken, ikili ilişkilerinizde yapıcı olmalısınız.

17 Mart 2013, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Boşluk... Uzun zamandır yaşadığınız sıkıntıları geride bırakarak verimli günlere adım atacaksınız. Bahara mutlu olarak başlayacaksınız.

17 Mart 2013, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İşinizle ilgili bir meselede takdir hakkınızı kullandınız diye biraz endişelisiniz. Amirlerinize olayları zamanında açık açık anlattınız; ama onlar konuyla pek ilgilenmedi ve siz de inisiyatifinizi kullanmak zorunda kaldınız. Ya netice kötü olursa... Aslında kabahat sizde değil, biliyorsunuz. Bu gerçeğe göre hakkınızı savunursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Var olan sevgi ilişkinizde herşeyi net olarak görme fırsatı yakalayabilirsiniz. Sorunlar sizden kaynaklanıyorsa, hatayı kabullenin ve düzeltmeye çalışın. Sebep siz değilseniz, karşınızdaki insana aksaklıkları düzeltmesi için bir şans verin.

17 Mart 2013, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 12' 27" R
Ay
Terazi
27° 46' 25" R
Merkür
Boğa
06° 47' 41"
Venüs
Boğa
26° 11' 31"
Mars
Koç
15° 23' 32"
Jüpiter
Boğa
28° 46' 21"
Satürn
Balık
18° 07' 50"
Uranüs
Boğa
23° 31' 52"
Neptün
Balık
29° 26' 50"
Plüton
Kova
02° 01' 44"
Chiron
Koç
21° 44' 40"
Lilith
Başak
25° 36' 26"
True Node
Koç
14° 55' 50"
Son Güncelleme : 20/05/2024 21:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>