Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Eşyanı Kaybediyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Nisan 2024, Çarşamba

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda beklenmedik sorunlar karşılaşabilirsiniz. Düşündüklerinizi uygulama konusunda her şey daha karmaşık olabilir. Beklentilerinize uygun hareket etmeye çalışmalısınız.

Beklenmedik sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Harekete geçmek için uygun zamanı beklemeniz gerekmekte.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda biraz daha sabırlı olmaya çalışın. İstediklerinize ulaşmak için kendinize zaman ayırmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Başınız sıkıştığında kime gidiyorsanız ondan ilham alabilirsiniz. Size bir şeyin iyi gelmesini geliştirebilir, bir adım öteye götürebilirsiniz. Şüphe doğuran bağları kesmek, fiziksel ve ruhsal olarak hafiflemenizi ve bazı acılarınızı dindirmenizi kolaylaştırabilir.

17 Nisan 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünve kariyer hayatınızda önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hırslı ve kararlı tavırlarınız sayesinde hedeflerinize daha da yaklaşabilirsiniz. Ancak, dikkat etmeniz gereken nokta, bencil davranmamaya ve işbirliği yapmaya açık olmaya özen göstermek olacaktır. Kendinize güvenmek ve doğru adımlar atmak sizi başarıya ulaştıracaktır.

17 Nisan 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Senin için manevi değeri olan bir takını kaybedebilirsin. Evinin her yerini detaylı olarak arıyorsun. Bugün sokak hayvanlarına yardım ediyorsun. Yolunun üstündeki hayvanları beslerken aldığın karşılıksız sevgi seni çok mutlu ediyor. Bir arkadaşının sosyal medya paylaşımlarından rahatsızlık duyabilirsin.

17 Nisan 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Önemli girişimlerin hayalini kurabilirsiniz. Hayatınızı idame ettirmenin dışında, geleceğe dönük planlar yapmanız gerekebilir. Özellikle aileniz, varsa çocuklarınız için bir b planınızın olması zamanın değişen koşullarını daha iyi karşılamanız konusunda sizi destekleyebilir.

17 Nisan 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Endişe duyduğunuz konular gündeminize gelebilir. Hevesli olduğunuz konular kriz yaratabilir. Ortaklı konulara karşı dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Duygusal yönden bağlayıcı koşullara karşı özen göstermelisiniz. Öğleden sonraki saatlerde keyif aldığınız konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Zevklere düşkünlük söz konusu.

17 Nisan 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatı kavrama ve anlama ihtiyacınız oldukça yükselecek. Zekanız ve enerjiniz ile harmanlandığında kendinizi oldukça bilgili ve huzurlu hissetme fırsatı yakalayabileceksiniz.

17 Nisan 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafındaki insanların sana biraz inatçılık ettiğini düşünebilirsin. Halletmek istediğin meselelerde karşı taraftan aksilikler gelebilir. Bu durumda sakin kalmak ve sabrını korumak önemli olacak bugün.

17 Nisan 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Oğlak, arkadaşlarla,ortaklarıyla veya aile büyüklerinizle iletişim bugün dikkat çekici ve anlamlı olabilir. İnsanlar eylemlerine liderlik etmenizi isteyebilir. Özel ilgi alanlarınız veya projeleriniz için güzel enerji yanınızda. Yeni bir şey öğrenmenin zorluklarından keyif alabilirsiniz ve fikirleriniz doğrultusunda veya önemsediğinizi göstermek için harekete geçme arzusu güçlü olabilir. Nitekim bugün ilişkilerinize önemli bir odaklanma var. İçgüdüleriniz artık genel olarak iyi ve duygusal bağlarınızı güçlendirebilirsiniz.

17 Nisan 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sevgilinizi özgür bırakın ve sosyal yaşantısına eşlik etmeye çalışın. Hayal kırıklıkları size göre değil. Aşkın önemli olduğu bir dönem.. Sevdiğiniz kişinin eleştirici yönleri canınızı sıkabilir. İlişkinizi gözden geçirin.

17 Nisan 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karşılaştığınız günlük sorunlar pek azalacak gibi görünmüyor. Dayanıklı olun ve önemli noktayı gösteren doğru bakış açısını yeniden kazanmaya bakın, aksi takdirde sürekli bir başarısızlık hissi duyabilirsiniz. Dikkatle ölçüp biçin, gerçekten hangi hedeflere ulaşmak istediğinizi ve hangilerini göz ardı etmeniz gerektiğini düşünün. Bunu başarabilirseniz, çözümlerin çok daha kolay geleceğini göreceksiniz.

17 Nisan 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün finans, sağlık, özel hayatınızda sürpriz gelişmeler gerçekleşebilir. Yatırım fırsatlarıyla karşılaşabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

17 Nisan 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Değerlerinizin farkındasınız fakat bu özelliğinizi karşı tarafa aktarmakta güçlük çekebilirsiniz. İnatçı yapınızı vurgulayıcı tavırlarla karşınızdaki kişiyi üzebilir ve onu zor durumda bırakabilirsiniz. Bugün, yaşamınızı zorlaştırmamalısınız.

17 Nisan 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 35' 59" R
Ay
Terazi
20° 08' 46" R
Merkür
Boğa
05° 53' 13"
Venüs
Boğa
25° 24' 54"
Mars
Koç
14° 54' 45"
Jüpiter
Boğa
28° 37' 24"
Satürn
Balık
18° 05' 26"
Uranüs
Boğa
23° 29' 40"
Neptün
Balık
29° 25' 60"
Plüton
Kova
02° 02' 03"
Chiron
Koç
21° 42' 48"
Lilith
Başak
25° 32' 14"
True Node
Koç
14° 56' 38"
Son Güncelleme : 20/05/2024 06:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>