Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Haziran 2011, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk konusunda hoş rastlantılar yaşayabilirsiniz. Değişik olanakları olan zevkli, hareketli zamanlar yaşayabileceğiniz bir gün. Her bakımdan ilginç bir gündesiniz. Yeni tanışmalar ya da yabancılar hayatınıza girebilir.

Günlük işlerinizi yoluna koyarken aşırı kuruntulu ve enerjik davranabileceğiniz bir gündesiniz. Çalışma arkadaşlarınızla düzen ve servis konularında tartışmalar yaşayabilirsiniz. Kaza ve yaralanma olasılığına karşı dikkatli olmalısınız.

İş konusundaki başarılarınız devam ederken, parasal konulara yönelik çalışmalarınızı hızlandırabilirsiniz. Ortaklık konularında ihtiyacınız olan desteği alabileceğiniz görülüyor.

Yeniliklere açık olmanıza rağmen ayakları yere basmayan projeler ve gerçekçi olmayan düşünceler sizi yanıltabilir. Aşırı hevesinizi dengelemeye bakın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yüksek öğrenim gören ve uzun yolculuklar düşünenler için ani ve güzel fırsatlar oluşabilir. Yeni ve ilginç olan her şeye karşı motivasyonunuz artıyor. Felsefi düşüncelere ağırlık verebilir, kültürel gezilere çıkabilirsiniz. Sezgilerinizin güçlü olacağı bir gün. Gizli ihtiyaçlarınızı keşfedebilir, kendinizle ilgili önemli çıkış noktaları bulabilirsiniz. Tanıyacağınız yeni bir kimsenin davranışlarından etkilenebilirsiniz.

21 Haziran 2011, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar, 21 Haziran-3 Ağustos  tarihleri arasında İkizler burcunda yani çalışma evinizde transitini sürdürecek olan Mars,ortamınız, yapmayı planladıklarınız ve uygulama biçiminiz, beraber çalıştığınız insanlarla olan ilişkiniz konularında etkilidir.  Bu enerji altında bilgilenme, bildiklerinizi ortaya koyma konularında istekli olmanız mümkündür. Hırslısınızdır fakat bu hırs daha iyiyi daha etkili olanı ortaya koymak içindir. Başkalarıyla rekabet ederken tecrübelerinize, birikimlerinize güvenerek konuşursunuz. Geçtiğimiz aya göre aklınızı, parlak fikirlerinizi başkalarının direktifleriyle değil bizzat kendi isteğinizle yapabilirsiniz. Araştırır, soruşturur, inceler, keşiflerde bulunur daha sonra bunları diğer insanlarla paylaşabilirsiniz. Ayrıca bu enerjikonusunda ustalaşma dönemi gibidir. Yani bilgilerinizi ustalaşarak pekiştirirsiniz. Yayıncılık, eğitim hayatı, yabancılarla olan irtibat konusunda da bu enerji sizi destekleyicidir. Günlük yorumlarda yeri geldiğinde hep söylerim. Bilgi,  her türlü endişeyi ortadan kaldırır ve korkuyu yok eder diye. İşte bu dönemde çalışma hayatının içinde birilerinden, bir şeylerden çekinmenize gerek yoktur. Çünkü kendinizden ve yaptıklarınızdan eminsinizdir. Yine bu sürecin bir başka anlamı, konuşarak kendinizi ifade etmenizdir. Yani hem akıl hem diliniz harekete geçmiştir.  

21 Haziran 2011, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İkili ilişkilerinizde yaşadığınız çelişkiler sizi zor durumda bırakacaktır. Düşüncelerinizi açıklarken, karamsar davranmayı bırakın ve her zamanki akılcı bir yaklaşımı seçin. Bugün kendinize güveneceğiniz ortamları seçiyorsunuz. İkili ilişkilerinizi yeniden gözden geçirmeli geçmişte yaptığınız hataları gözden geçirmelisiniz.

14 Mart 2011, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Pek çok konuda sizi sorumlu kılan konular var. Ev hayatınız ve güvenlikle ilgili sorunlar karşısında tedbirli ilerlemeye çalışmanız gerekecek. Planlı hareket etmek için yakınlarla ilişkilerde gerginlikten kaçınmalısınız. Aile içi diyaloglarınız bu dönem özel hayatınızı yakından etkileyecektir. Elinizdeki maddi kaynaklar konusunda ise temkinli adımlar atmaya itecek.

21 Haziran 2011, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde çabalarınızın karşılığını alamadığınızdan yakınıyor ve işinize gereken önemi vermiyorsunuz. Daha kötüye gitmemek için gereken her kuralı uygulayın. Zamanla her işinizin yoluna girecek.

31 Aralık 2008, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İşinizle ilgili bir meselede takdir hakkınızı kullandınız diye biraz endişelisiniz. Amirlerinize olayları zamanında açık açık anlattınız; ama onlar konuyla pek ilgilenmedi ve siz de inisiyatifinizi kullanmak zorunda kaldınız. Ya netice kötü olursa... Aslında kabahat sizde değil, biliyorsunuz. Bu gerçeğe göre hakkınızı savunursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Partnerinizin ilgisizliği sizi hayrete düşürüyor. Cesaretsiz davranıyor, bunu onunla oturup konuşma vaktini geçiriyorsunuz. Konuşursanız, onun da sizden yakınmaları olduğunu göreceksiniz. Masanızda birikmiş tüm işleri tamamlamış olmanız, bugünü rahat geçirmenizi sağlayabilir.

18 Eylül 2010, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 33' 14" R
Ay
Koç
10° 30' 52"
Merkür
Koç
19° 51' 14"
Venüs
Boğa
07° 30' 46"
Mars
Koç
03° 47' 44"
Jüpiter
Boğa
25° 11' 41"
Satürn
Balık
17° 01' 34"
Uranüs
Boğa
22° 39' 03"
Neptün
Balık
29° 03' 47"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 57' 12"
Lilith
Başak
23° 55' 27"
True Node
Koç
15° 24' 44"
Son Güncelleme : 05/05/2024 16:53

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>