Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Nisan 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bu sıralar yaşadığınız kızgınlık, partnerinizin sizinle karşılıklı konuşma niyetini cevapsız bırakıyor. Karşı taraftaki soruların güvensizlik kaynaklı olduğundan bu kadar emin olmamalısınız.

Kaybettiğinizi düşündüğünüz birbağlantınız tarafından bugünlerde aranacaksınız. Yakında yeni biryolculuğuna çıkabilirsiniz. Bu kez umutlu dönme şansınız bayağı yüksek görünüyor.

Bir mülk satışı işiniz olacak. Bununla ilgili gelişmelere, hem zamansızlıktan hem de diğer kişilere bir güvensizlik duymadığınızdan katılmayacaksınız. Bunalım takılmanız masraflı günler geçirmenize neden oluyor.

Canınızı sıkacak konular, bugünlerde size her zamankinden daha çekilmez gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İkili ilişkilerinizde çeşitli sorunlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Birlikte çalıştığınız bir kişiyle ani bir şekilde anlaşmazlığa düşebilirsiniz. Evlilik yaşamında sorunlar ve anlaşmazlıklar söz konusu olabilir olabilir. İkili ilişkilerinizde aceleci olmaktan kaçınmalı ve sorunların çözümünü biraz zaman bırakmayı bilmelisiniz. Duygularınızda soğuma ve çevrenizden uzaklaşma eğilimi görülebilir. Bugün daha disiplinli koşullar altında çalışacaksınız. Son derece enerjik olmanıza rağmen aynı anda bir çok işle uğraşmanız size sorunlar yaşatacaktır.

7 Nisan 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Salı günümüz, saat 04:23 Ay-Pluto görünümüyle başlıyor. Pluto tüm gücünü bize sunuyor. Duygularımız bir hayli derin ve tutkularımız bir o derece yoğun. Ortada olan biten değil, bizi tatmin eden gelişmelere ihtiyacımız var. Güven duygumuz aslında yüksek. Ancak bir o kadar da etrafımızda olan bitene karşı duyarlıyız. Ancak günü, olumlu bir ruh haliyle karşılamamızı sağlayan bu görünümün desteğiyle gün içinde işlerimizi kolaylıkla bitirebiliriz. Saat 23:42 Ay-Venüs karşıtlığı gerçekleşecek ve hemen ardından Ay, 8 Nisan saat 08:08 olana dek boşlukta ilerleyecek. Bu zaman süresi içinde,  yaşadığınız ilişki veya içinde bulunduğunuz her türlü durumu belli bir dengeye oturtma çabası kimi zaman sizi yorarken kimi zaman düşündürücü olabilir. Gün boyunca gönlünüzden huzur, yüzünüzden gülümseme hiç eksik olmasın. Güzel niyetleriniz karşılıksız kalmasın. Gönülden sevgilerimle,

7 Nisan 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaş çevrenizde düşüncelerinizi sakınmadan konuşuyor ve yapıcı tavırlarınızla, karşı tarafa isteklerinizi aktarabiliyorsunuz. Hedeflediğiniz amaçlara ulaşmayı bir kariyer meselesi haline getirdiniz. Kişilik meselesi olarak algıladığınız içinde fazladan enerji sarf ediyorsunuz. Fikirleriniz, planlarınız ve kendinizi ifade şekliniz bugün ön planda olacak.

7 Nisan 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlkelerinizden ve prensiplerinizden ödün vermek zorunda hissedebilirsiniz. Diğerlerini mutlu etme adına amaç ve hedeflerinizi bir kenara bırakmanın düşündüğünüzün dışında etkileri söz konusu olabilir. Sakin ve esnek olmalı, ama ne istediğinizi bilmelisiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bugün için bazı kişilerin sözlerini duymazdan gelmemiz zor olabilir. Yapılanları ya da söylenenleri yüzeysel olarak değerlendiremeyebiliriz. Güçlü duygular hissedeceğimiz bir gün. Ancak, Merkür ve Pluton arasındaki bu olumsuz açı, daha önce üzerinde durmadığımız veya farkında olmadığımız konularda bilgi edinmemiz için olanak sağlayabilir. Dolayısıyla, başkalarıyla ya da olaylarla ilgili bilgi edinmek veya kendimizi daha iyi tanımak için olayları zorlayabiliriz. Sakin ve kararlı olmamız durumunda ilerleme sağlayabileceğimiz bir gün. Olaylara farklı açılardan yaklaşabiliriz ya da yenilenen şartlar ve durumlar bizi de farklı davranmaya ve bakmaya itebilir. Yaratıcılığımız, özgür düşünmek ve davranmak isteğimiz yüksek. Yine de, akşam saatlerinde ilişkilerde sınırları zorlamamakta ve kelimeleri seçerek kullanmakta fayda var. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

7 Nisan 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Pek çok konuda daha dikkatli olmanız lazım. Sizin dışınızda gelişebilecek olaylara hazır olmalısınız. Zira ortaklaşa alanda değişebilecek şartlar sizi yeni kararlara itebilir. Duygusal tepkileriniz ilişkilerinize olumsuz yansırken. Yanlış karar alma riskiniz çok fazla. Ortak bir zeminde buluşacağınız yeni projeler öne çıkarken, ikili ilişkilerinizde yapıcı olmalısınız.

7 Nisan 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Artık her zamankinden farklı davranmanız gerektiğini bilmelisiniz. İnsanları bir anda kırabiliyorsunuz. Fakat son pişmanlık çare etmiyor. Tek düze ilişkilere açık değilsiniz. Partnerinizi kontrolünüz altına alamıyorsunuz. Kıskançlık yapmayın.

7 Nisan 2015, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yakın dostlarınız, partneriniz ve ortaklarınızla ilişkilerinizde geçmişten bugüne biriken duyguların aniden ortaya çıkabileceği, stres seviyesi yüksek bir günde bulunduğunuz için hayatınızdaki tüm ikili ilişkilerinizde sabır testinden geçtiğiniz, sakinliğinizi korumanız gereken bir günde bulunmaktasınız.

7 Nisan 2015, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Üzerinize sorumluluk almaktan hiçbir zaman çekinmiyorsunuz. Uzun süredir yaşadığınız sağlık problemlerinizi yakınlarınızın desteği sayesinde atlattınız. Yalnız günlük kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. İrili ufaklı paralar alacaksınız. Yalnız paranızı iyi saklamalısınız

7 Nisan 2015, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 23' 53" R
Ay
Terazi
05° 15' 26"
Merkür
Boğa
04° 08' 26"
Venüs
Boğa
23° 52' 46"
Mars
Koç
13° 57' 50"
Jüpiter
Boğa
28° 19' 44"
Satürn
Balık
18° 00' 36"
Uranüs
Boğa
23° 25' 20"
Neptün
Balık
29° 24' 18"
Plüton
Kova
02° 02' 37"
Chiron
Koç
21° 39' 06"
Lilith
Başak
25° 23' 55"
True Node
Koç
14° 56' 21"
Son Güncelleme : 19/05/2024 00:02

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>