Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Aralık 2014, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşkın bu olmadığını söylerken, biraz ütopik bir beraberliği öykündüğünüzü fark edemiyorsunuz. Yaşadığınız doyumsuzluk birtakım kesin yargılar için hiç de yeterli görünmüyor.

Sonradan üstün yetenekli olarak tanımlayacağınız biriyle tanışacak, gelecekteki ilişkilerinizde mesleki kazanımlar sağlayacaksınız. Gururunuzu okşayan duyumlar sizi ateşliyor.

Parasız kalıp dara düşme korkunuzu bir an evvel yenmeniz gerek. Para ilişkilerinizde bugüne kadar vermiş olduğunuz düzgün imaj, son günlerdeki eli sıkılığınızın doğru değerlendirilmesini sağlıyor.

İtici bulduğunuz insanlara düşüncenizi çok fazla belli ediyorsunuz. Bazı uyarılarınız daha ince yöntemlerle dile getirebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kişisel konuların ve iç dünyanıza ilişkin gelişmelerin ön plana çıkacağı bir gündesiniz. Aileniz ve evinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Kendinizi duygusal olarak bir baskı altında hissedebilirsiniz ve bu alacağınız kararları etkileyecektir aynı zamanda duygusal yaşamınızda çeşitli sorunlar gündeme gelebilirDuygusal olarak çeşitli sorunlar yaşayabilirsiniz ancak bunları çevrenizdeki insanlara belli etmeyeceksiniz.

10 Aralık 2014, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler saat 02:14-05:14 arasında Ay-Boşlukta ilerleyecektir. Saat 05:14 itibariyle Ay-Aslan burcuna geçiş yapacak.  Değerlerimizi koruma içgüdümüz fazlasıyla yoğun. Hayatın güzelliklerini, sosyal yaşamın insana kattığı mutluluğu, güven içinde yaşama arzumuzu yüreğimizin derinliklerinde çok daha yoğun hissedebiliriz. İlişkimizi önemseriz ancak önemsenmeyi de isteriz. Sevgimizi cömertçe karşınızdaki kişiye  ifade edebiliriz ancak takdir edilmeyi de bekleriz. Duygularımız zenginleşir, etrafımızdaki dünya ile temasımız artar. Gündelik sorunların altından kolaylıkla kalkabilirsiniz. Kendinizi ifade gücünüzdeki pozitiflik diğer insanların da sizinle beraberken huzur ve neşe bulmasını sağlayabilir. 10 Aralık saat 18:42-3 Ocak saat 16:48 tarihleri arasında Venüs-Oğlak burcunda ilerleyecek.Genelde bu geçişlerde aile olgusu çok kıymetlidir. Ailemizdeki büyüklerimiz, onlarla ilgili sorumluluklar gözden geçirilmelidir. Ev borcu olanlar veya evini taşıyacaklar, satın alacaklar, yatırımda bulunacaklar, ofis kurmayı düşünenler lütfen her şeyi iyice hesaplayınız. Bu geçişte,  ekstradan paraya ihtiyaç duyabilirsiniz. Diyelim ki ev almayı düşünüyorsunuz. Kredi geri ödemelerine dikkat ediniz. Veraset veya miras davanız olabilir. Bir mülkün paylaşımı konuları gündeme gelebilir. Gün boyunca huzur sizden yana olsun. Kendinizi güçlü bir şekilde ifade edebilmeniz dileğimle,

10 Aralık 2014, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bazılarınız, ruhsal anlamda kendilerini zayıf hissederlerken, zaaflarında artışlar olabilir. Bugün, görüşeceğiniz kişilerin ilginç gelebilecek teklifleri karşısında, tercih hakkınızı acele etmeden mantıklı bir şekilde kullanarak, duygularınızla hareket etmemelisiniz. Gireceğiniz ortamlarda, çevrenizi sınamadan, hiçbir şekilde düşüncelerinizi ortaya koymamalısınız.

9 Aralık 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sevgili Teraziler, bugün bir kez daha bir konuya dikkat çekmem gerekiyor. . Her gün günlük burç yorumlarınızı okurken mutlaka ve mutlaka yükselen burcunuzun yorumunu ve tüm burçlar için gün genelini ele aldığım bölümü de okumanız gerekiyor. Aksi takdirde yorumlardan fayda sağlamak çok mümkün olmayacaktır. Teşekkürler zaman ayırdığınız için. Tüm burçlar için gün geneli: Bazı konularda sabrımız sınanıyor veya dayanacak gücümüz kalmamış olabilir. Planların, hedeflerin ya da bazı yapıların düşünmediğimiz şekilde veya belli aralıklarla sürekli değişiyor olması işlerimizi aksattırsa da yola devam etmemiz ve sabırlı olmamız gerekiyor. Öğle saatleri civarında, ufak tefek sakarlıklara, kazalara, tartışmalara veya gerilime açığız. Aynı zamanda bugün Venüs Oğlak burcuna geçiyor. Aşk hayatımızda veya sevgi temalı ilişkilerimizde daha temkinli ve düşünerek adım atacağımız ve ciddiyeti ön planda tutacağımız bir sürece giriyoruz. Bugün burçlarınızda her gün yazdığımız bu kısmın(tüm burçlar için gün geneli) ve yükseleninizin yorumunu okumanın önemini belirtmek için farklı bir konuya değindim. Umarım faydalı olur.

10 Aralık 2014, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Birtakım planlarınızı bekletmek ve istediğiniz gibi sürdürmekte zorlanacaksınız. Bazı çözülmeler ve kararsızlıklar sizi bocalamaya itebilir. Hakim olamayacağınız olaylar karşısında sakin kalmalı ve sabır göstermelisiniz. Kendi kendinize kalmak ve geçmişi sorgulamak belki doğru olabilir fakat. gereksiz kuruntulardan özellikle kaçınmalı ve işlerinizle ilgilenmelisiniz.

10 Aralık 2014, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aniden bir davet alabilirsiniz. Bu davette sizi çok etkileyecek kişilerle tanışabilir ve hayatınıza dahil edebilirsiniz. Ruhsal sağlığınızı korumaya dikkat edin.

10 Aralık 2014, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün internet ağları, televizyon, bilgisayar ve teknolojik aletlerle ilgili geçici problemler yaşayabilirsiniz. Topluluklar ve kalabalık ortamlarda çatışmaya açık, duygusal olarak rahatsız edici bir enerjiden geçerken, bireysel enerjinizi spora vehayatınıza yönlendirmeniz yararlı olacaktır.

10 Aralık 2014, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün idari ve hukuksal işlerde güçlüklerle karşılaşabilirsiniz. Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Eğerarkadaşlarınızla aranızda büyük bir kavga çıkmasını istemiyorsanız, yalnız çalışmalısınız.

10 Aralık 2014, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
01° 30' 35" R
Ay
Akrep
14° 23' 58" R
Merkür
Boğa
08° 47' 34"
Venüs
Boğa
27° 51' 25"
Mars
Koç
16° 25' 10"
Jüpiter
Boğa
29° 05' 30"
Satürn
Balık
18° 12' 52"
Uranüs
Boğa
23° 36' 33"
Neptün
Balık
29° 28' 36"
Plüton
Kova
02° 01' 03"
Chiron
Koç
21° 48' 37"
Lilith
Başak
25° 45' 26"
True Node
Koç
14° 51' 29"
Son Güncelleme : 22/05/2024 05:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>