Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Temmuz 2014, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Cesaretinizi toplamak için gün sayıyorsunuz. Yüreğinizdeki dalgalanmalar, aşka olan küskünlüğünüzün bir kandırmaca olduğunu gösteriyor. Cesaretiniz biraz kırık olması geçici.

İşle ilgili problemlerde, bir arkadaşınızla biraz çelişkili görünüyorsunuz. Ama şu günlerde birçok şeyi sineye çekmeniz gerekebilir. İşlere her zamankinden çok sarılmanız gerektiğinin farkındasınız. Siz şimdi sadece hafta sonunuzun keyfini yaşayın.

Çok yakında hiç beklemediğiniz bir para sevinciniz olabilir. Günü yaklaşan senetlerin neden olduğu uykusuzluğu boşa çekiyorsunuz gibi görünüyor. Her şey rayına oturacak gibi.

Bir arkadaşınızın gönlünü almanız gerekiyor. Yaptığınız şakanın altında bir şeyleri ima ettiğiniz düşüncesi taşıyor, kırgınlığın önüne geçebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı gurur duyduğunuz özellikleriniz, ilerde sizi ciddi yalnızlıklara götürebilir. Komşu türü bir topluluk içinde karşılaşabileceğiniz bir kabalık, sizi oldukça etkileyecek. Kendi çabalarınızla hayatınızı zorlaştırdığınızı düşünen dostlarınızla, bugünlerde kuracağınız yakın diyalog, sizi doğru istikametlere götürebilecek. Hatalı seçimler ve inatçılık, bugünlerde sizi simgeliyorlar.

10 Temmuz 2014, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler Perşembe gününe saat 00:26 de Güneş-Chiron görünümüyle adım atıyoruz. Bu etki altında, hem sağlığınız konusunda hassas hem dehayatınızla ilgili meselelerde birkaç gün süreyle, fazla duyarlı davranabilirsiniz. İnsanlara elinizden geldiğince destek gösterdiğiniz halde bazılarının sizi anlamakta inat ettiklerini düşünürsünüz. Bazılarınız bu etki altında,  sizi fiziksel ve ruhsal olarak etkileyenveya özel yaşam şeklinizi gözden geçirerek, biraz daha kendinize dikkat etmeniz gerektiğini fark edebilirsiniz. Şöyle etrafınıza baktığınızda herkesin sadece kendini düşündüğünü ve sizin ihtiyacınız olduğunda hiç kimsenin yanınızda olmadığını anladığınızda gerginleşebilirsiniz. Hatta bu konuda sinirli sinirli konuşabilirsiniz. Saat 08:14 Ay-Uranüs olumlu görünümü, yolunda gitmeyen ilişkimiz,ortaklığımızla alakalı meselelerin aslında gözümüzü dört açmamız gerektiğini gösteriyor. İstikrarsız bir şeyin devamı mümkün olmaz diye düşünebiliriz. Saat 14:31 Ay-Venüs arasındaki karşıtlığında, ilişkimiz veyaortaklığı meselelerini  gündem maddemiz hale getiriyor. Bir takım kişilerin  sizi rahatsız etmemesi için belli bir mesafe koymanız yerinde olacaktır. Ay-Venüs karşıtlığında işimize geldiği gibi hareket etmemiz kolaydır. Olayları kimi zaman kendi lehimize çevirmek için elimizden gelen çabayı gösteririz.  Özgürlük arzusu bugün  oldukça yoğun. Gelişi güzel bir şekilde ilişki kurabiliriz, yazışabiliriz, konuşabiliriz. Karşımızdaki doğru mu yanlış mı, adım attığımız yol ne kadar güvenli bunların pek önemi yok. Yani bir şeyleri sorgulamaktan yana değiliz. Saat 18:07 Ay-Mars görünümü,  çevre ilişkileri, girişim, aşk hayatımız, eğitim yaşamımız,yapma becerikliliğimiz, çocuklarımızla ilişkimiz gibi geniş bir alanda kendimizle yüzleşmemizi sağlıyor. Kimseye göre değil, kendi arzularınıza göre bir dünya özleminiz var. Birileri şöyle düşünürmüş, bunu dermiş kafaya takmak niyetinde değilsiniz. Keyifli bir gün  geçirmenizi can-ı yürekten dilerim. Her şey gönlünüzce olsun.

10 Temmuz 2014, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, kısa yolculuklar yapmak için uygun bir gün. İstediğiniz her türlü iletişimi orijinal bir şekilde ortaya koyacaksınız. Hayalleriniz ve hedefleriniz herkese göre çok farklı. Bulunduğunuz şartların öneminden çok, asıl yapmak istediğiniz şeylere odaklanıyorsunuz.. Beklemek bazen çok işe yarıyor, sizde biliyorsunuz.

10 Temmuz 2014, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı kişilerin sözlerine tepki vermeden önce iki kere düşünün. Başkalarını değiştiremezsiniz kendinize odaklanın. Ani teklifler, olanaklar veya davetler karşısından ne cevap vereceğinizi şaşırabilirsiniz. Bir tüyo: İlk olarak, nasıl ve kiminle ilerleyeceğinizi yanıtını bulmanız gerekiyor. Tüm burçlar için gün geneli: Kısa yolculuklar, seyahatler ve fikir alışverişleri ön planda. On gündür, pek çok alanda akıcı ilerlemek kolay olmadı malum. Yarından itibaren de elimizdeki pasın gole giden olmadığını fark edebiliriz. Dolayısıyla, hayatımız için önemli şeylerin gerçekleşmesini veya önemli problemlerin bertaraf edilmesini istiyorsak yeni yöntemler geliştirmemiz gerektiğinin farkına varabiliriz. Olaylardan karlı çıkmanın yollarını bulmamız gerekiyor.

10 Temmuz 2014, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yakın çevrenizle olan paylaşımlar öne çıkıyor. Komşularınıza ziyarette bulunabilir, uzun zamandır görmediğiniz eski meslektaşlarınızla bir araya gelebilirsiniz. Kardeşlere dair konularda da gelişmeler var. Birlikte bazı etkinliklere katılabilirsiniz. Ticari konularda kazançlar artabilir. Önemli fırsatlar yakalayabilirsiniz.

10 Temmuz 2014, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Vicdanen rahatlamanız gereken bir gün. Kırdığınız insanlar varsa gönüllerini alın. Manevi anlamda rahatlamak size gün içinde huzuru getirecek.

10 Temmuz 2014, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğle saatlerine kadar, özel meselelerinizi hal yoluna koymaya çalışacaksınız. Aksiliklerle karşılaşabilirsiniz, moralinizi bozmayın. İşlerinizin başına döndüğünüzdeyse adapte sorunu yaşayacaksınız; lakin kısa süre sonra da o ruh halinden kurtulacaksınız. Tüm bir akşamı, ailenize ayırmaya bakın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ev ve aile ortamının sıcaklığı ile gerçek bir gün. Arkadaşlarla gezip tozmak yerine evde oturmak ve ailenize daha fazla zaman ayırmak niyetindesiniz. Duygusal bağlamda aşkı bir gurur meselesi yapmayı bırakın. Ancak böyle mutluluğu yakalayabilirsiniz.

10 Temmuz 2014, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 00' 18" R
Ay
Terazi
12° 45' 03"
Merkür
Boğa
05° 00' 53"
Venüs
Boğa
24° 39' 18"
Mars
Koç
14° 26' 35"
Jüpiter
Boğa
28° 28' 39"
Satürn
Balık
18° 03' 04"
Uranüs
Boğa
23° 27' 32"
Neptün
Balık
29° 25' 10"
Plüton
Kova
02° 02' 20"
Chiron
Koç
21° 40' 59"
Lilith
Başak
25° 28' 07"
True Node
Koç
14° 56' 45"
Son Güncelleme : 19/05/2024 15:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>