Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ağustos 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Hayalini kurduğunuz ilişkiye nihayet başladınız. Mutluluktan uçuyorsunuz. Fakat bu kadar kontrolsüz davranmayın. Sonunda çok üzülürsünüz.

İş yerinizde uyumlu bir çalışma gösteriyorsunuz. İş arkadaşlarınızla olan çalışmalarınızda yaratıcı ve yardımseversiniz. İşinizde sevilen bir kişiniz.

Parasal konularda biraz daha rahat olmalı ve yapmanız gereken lüzumlu harcamaları artık yapmalısınız.

İleriye dönük hedeflerinizle ilgili bir takım aksaklıklar yaşamanız mümkün. Önlemini şimdiden almalısınız henüz geç olmadan.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün için bir çok planınız var. Bu planlarınızı gerçekleştirmek için büyük bir heyecan duyuyorsunuz. İşlerinizi yola koymak için çok büyük bir fırsat elde ettiniz ve bu fırsatı değerlendirmek istiyorsunuz. Aileniz son günlerde sizin en büyük destekçiniz onların kıymetini bilin.

11 Ağustos 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler, 11 Ağustos saat 12:47 Aslan Burcunda oluşacak Kısmi Güneş Tutulması kendinizi hem toplumsal yaşamda hem maddi anlamda güçlü göstermek, başarılı olmak, yenilikler yapmak, kimseye eğilip bükülmeden yaşamak, ailenizle, yuvanızla ilgili konuları güvence altına alarak rahatlamak arzunuzun işaretçisidir. Bildiğiniz gibi Merkür ve Mars geri hareketleri şu günlerde bir hayli etkilidir. Tutulmanın oluştuğu bugün çok daha fazla önem kazanıyor. Olumsuz manada ele almayın bu durumu. Bilakis, aşk hayatınız-çocuklarınız-yuvanız-ailenizle ilgili konularda yaşananları tekrar gözden geçirmenizi sağlıyor. Bu daha sonra işinize yarayabilir. Fark ettiğiniz ayrıntılar sayesinde yeni kararlarınızı ay sonuna doğru verirsiniz. Belki de öyle gelişmeler yaşanır ki, sıkıldığınız, zorlandığınız, yavaşladığınız her şey kendiliğinden düzelir, işlerlik kazanır. Onun için hemen pes etmeyin veya başkalarının sizi etkilemesine izin vermeyin. Size hayatın sunacağı olumlu gelişmelerden şüphe duymayın. Gönülden sevgilerimle,

11 Ağustos 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Güneş tutulması gerçekleşiyor. Birlikte çalıştığın kişilerin fikirleri karşısında bocalaman mümkün. Farklı düşüncelerin karşısında, onların tepkili davranışları ile karşılaşabilirsin. Girişimci ruhunu ortaya çıkaracak işler yapmak istiyor ve bu konuda engel tanımayacaksın. İşlerini kolayca yapmak dışında çalışma arkadaşlarınla birlikte mevcut sorumluluklarını düzenleyeceksin. Genel anlamda potansiyel olarak enerjin bugün çok yüksek olacak. İlişkisi olmayan bir Terazi burcuysan, hoşlandığın kişinin davetiyle oldukça heyecanlanacaksın. Evli bir Terazi burcuysan, 1984-1998 doğumlu yakınlarınla evliğinle ilgili sorunlar yaşayabilirsin.

11 Ağustos 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Güneş tutulması etkisiyle yaşamınızda parasal konulara bir takım çözümler bulabilecek fırsatlar yakalayabilirsiniz. Yeni projelere imza atabilirsiniz. Ancak öncelikle geçmişte yaşadığınız bazı sorunlardan kurtulmanız ve özellikle cesaretinizi tekrardan toplamanız gerekiyor.

11 Ağustos 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Aslan burcunda gerçekleşen tutulma sizi gelecek yönünde planlar yapmaya teşvik ediyor. Kendinize güveniniz artıyor.

11 Ağustos 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hem bedeninizi hem zihninizi gevşeten hareketlerde bulunmalısınız. Can sıkıntınız baş ağrılarına sebep oluyor. Maddi sıkıntıları aşmanın yolunu arıyorsunuz.

11 Ağustos 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün gerçekleşen Güneş tutulmasında sosyal yaşamınızda yepyeni kişilerle tanışmak size umut ve heyecan verecek. Yeni sosyal gruplara dahil olabilir, arkadaşlar edinebilirsiniz. Düşünsel çatışma ve tartışmalardan uzak kalmalısınız.

11 Ağustos 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Güneş tutulması sosyal çevre konularınızı hızlandırabilir. Çevreniz değişebilir ya da arkadaşlarınızın hayatındaki değişimler sizi de etkileyebilir. Hala hayatınızda biri yoksa arkadaşlarınızın ön ayak olacağı bir insanla aşka yelken açabilirsiniz. Birden fazla işiniz varsa işinizden elde edeceğiniz gelirlerinizde hızlı değişimler oluşabilir ya da daha önceden konuşulmuş fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

11 Ağustos 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kova burcunda meydana gelen Güneş Tutulması aşk hayatınıza bomba gibi düşecek. Bir yıldır içinde bulunduğunuz ilişkinizin nasıl ilerlemesine karar vermeniz gerekiyor. Partnerinize kafanızdakileri anlatırsanız içiniz rahatlar. Yaratıcılığınızı toplumsal fayda sağlayacak alanlarda kullanabilirsiniz. Çocuğunuza vakit ayırın. Çocuk sahibi olamayanlar için jinekoloğa gitme zamanı!

11 Ağustos 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün arkadaşlarınızla tartışmaktan uzak durun. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Stratejinizi de ona göre yönlendirin. Siz kararlı olursanız, karşınızdakiler de sizi daha iyi anlarlar.

11 Ağustos 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 59' 18" R
Ay
İkizler
16° 41' 47" R
Merkür
Koç
23° 48' 03"
Venüs
Boğa
13° 09' 15"
Mars
Koç
07° 18' 40"
Jüpiter
Boğa
26° 16' 21"
Satürn
Balık
17° 23' 25"
Uranüs
Boğa
22° 54' 59"
Neptün
Balık
29° 11' 20"
Plüton
Kova
02° 05' 28"
Chiron
Koç
21° 12' 05"
Lilith
Başak
24° 25' 56"
True Node
Koç
15° 11' 38"
Son Güncelleme : 10/05/2024 06:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>