Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Mart 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal olarak bazı sorunlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. İç dünyanızda sizi rahatsız edecek duygulara kapılabilirsiniz. Duygularınız gün içinde değişken bir yapı gösterecektir. İyimserlikle karamsarlığı arka arkaya yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Bazı duygularınız tüm yaşamınızı etkileyebilir ve sizin olaylara yeterince konsantre olmanıza engel olabilir. Sevdiğiniz insanla aranızda çıkabilecek sorunları gözünüzde çok fazla büyütmemelisininiz. Duygusal konularda yeni bir karar almamalısınız.

Disiplinli bir şekilde çalışma imkanı bulacağınız bir gündesiniz. İşlerinizi belli bir düzene koymayı başarabilirsiniz ve bu yönde olumlu çalışmalarınız olacaktır. Gün içinde sürekli olarak zihniniz işlek olacaktır ve birden çok konuyu değerlendirmeye alacaksınız. Alacağınız kararlardan emin olamıyorsunuz ve iç dünyanızda bir gerilim olabilir. Kafanızdaki sorunlara ilişkin endişeleriniz ve kuşkularınız artabilir. İletişimsel bazı sorunlar yaşayabilirsiniz ve beklediğiniz gelişmeler gecikebilir.

Maddi konularda kendinizi rahatsız hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Alacağınız bazı kararların sonuçları sizin için olumsuz olabilecektir. Bugün maddi konularda yeni bir girişimde bulunmamalısınız.

Bugün küçük bazı ayrıntılar sizin için çok önemli olacaktır ve bunları gözden kaçırmamanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Biraz sorumsuz olarak tanıdığınız insanların bugün öğreneceğiniz büyük sorunları sizi şaşırtabilir. Elinizden tutmak, hayat içinde size destek olmak isteyen biri var. Ama mesafeli duruyorsunuz, içgüdüleriniz sizi frenliyor. Bugün tanık olacağınız bir olay sizi oldukça etkileyecek ve arkadaş seçimlerinizle ilgili tercihlerinizi beğeneceksiniz.

11 Mart 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler saat 01:07 itibariyle Başak burcunda ilerleyecek Ay, öncelikle sizi zor durumda bırakan her ne mesele varsa, bunların titizlikle ele alınması, gözden geçirilmesi, düzenlenmesi adına önem taşıyor. Bunları sağlam bir temele oturtmak, düzenlemek için, kendinize zaman tanıyınız. Saat 04:35 Merkür-Chiron kavuşumu hayatın asıl amacının, insanın kendi özüyle teması olduğunu anlamanızı sağlayıcıdır. Hepimiz belli sorumlulukları olan, çalışmak ve mücadele ederek hayatımız kotarmak zorunda olan kişileriz. Kimseye muhtaç olmamak için var gücümüzle çaba sarf ediyoruz. İşimizde en iyi konumu hedefliyor, sağlıklı bir hayat sürmek istiyor ve zihinsel-bedensel anlamda huzur bulmayı arzuluyoruz. Ancak kimi zaman zorunluluklar, ters giden durumlar bizi stres altına alarak umutsuzluğa sevk ediyor. İşte bu kavuşum kendinizle yeniden temasınızı sağlayarak şifa bulmanıza yardımcı oluyor. Bununla da kalmıyor. Kendiniz için neyin gerekli olduğunu anlamanızı sağlıyor. Kendi içindeki asıl özle buluşan insan doğal olarak doyuma ulaşmış oluyor. Saat 05:46 Ay-Kuzey düğüm kavuşumunu gayet olumlu buluyorum. Bu görünüm dışa açılmanın ne kadar faydalı olacağını işaret ediyor. Gezin, araştırın, insanlarla temasta olun. Size özel renkliliğin, güzelliğin farkına varsınlar. Yaşamınız için olumlu dileklerde bulunun. Saat 23:08 Ay-Neptün karşıtlık etkisi altıda bir yanımız her şeye bir kulp takmaya, olur olmazları kafaya takmaya müsait halde. Öyle ki, ne sağımız belli ne solumuz belli, bir hayli de huzursuzuz. Bize göre bu böyle olmalıydı, şu şöyle neden olmadı soruları at koşturuyor zihnimizde. Akşamı daha güzel geçirmek, endişelerden kurtulup rahatlamak için istekli olursak, belki de ummadığımız güzelliklerin bize yönelmesini sağlayabiliriz. Ne dersiniz? İşlerinizi arzu ettiğiniz şekilde düzenlemeniz ve huzurlu bir gün geçirmeniz dileğimle,

11 Mart 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailenle ilgili bazı sorunlar, tüm gününü kapsayabilir. Kendini dinlemek için zaman ayırmalısın.

11 Mart 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Tavrınızdaki sert etkiler toparlanması zor durumlara yol açabilir. Trafikte dikkatsizlikten dolayı ufak sıkıntılar yaşayabilirsiniz temkin!

11 Mart 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kimi zaman elde olmayan koşullar gündeme gelebilir. Başkalarına hizmet etmekle uğraşabilirsiniz.

11 Mart 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Tembelliğin keyifli olduğunu bilen sizler bugün de miskinsiniz. İyi beslenmek size iyi gelecek, kısa sürede işinizle uğraşabilecek enerjiyi yakalayacaksınız.

11 Mart 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal konulardaki işleriniz ön plana çıkarken, yaşamınızda değer verdiğiniz insanlara kıskançlık, şüphe ve takıntılı duygularla yaklaşmadan varolan sorunların üzerine gitmemeniz gereken bir gündesiniz. Doktor kontrolleri ve evde dinlenmek için ideal zamanda bulunmaktasınız.

11 Mart 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu aralar yaşayacaklarınızın sonucunda maneviyata sığınmak, kendinize vakit ayırmak ve kalabalıklardan uzak durmak isteyebilirsiniz. Bunlar size büyük fayda sağlayabilir. Etrafınızda olan biten olayları gözünüzde büyütmekten kaçının.

11 Mart 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bilinçaltı ve içsel dünyanıza çekilmek isteyebileceğiniz bir cumartesi günü deneyimleyeceksiniz. Zihninizde olumsuz geçmişle ve problemli ilişkilerinizle barışma konusunda yol alabilirsiniz. Kontrolünüz dışında gelişen konularda olumlu gelişmeler karşınıza çıkabilir. Kendinizi göstermekten ziyade iç dengelerinizi yakalayabileceğiniz bir gün yaşayabileceksiniz. Hayatınızda kontrolünüz dışında gerçekleşen tüm olaylara karşı detaylı ve kuşkucu bir bakış açısıyla değerlendirme yapma şansına sahip bulunuyorsunuz.

11 Mart 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Maddi konuların üzerine eğilseniz de, bazı noktalarda hata yapma riskine sahip olduğunuzu unutmayın. Planları uygulamaya koymadan veya herhangi bir hamle yapmadan önce, herşeyi bir kez daha gözden geçirin.

11 Mart 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 15' 56" R
Ay
Terazi
15° 59' 04" R
Merkür
Boğa
05° 23' 42"
Venüs
Boğa
24° 59' 17"
Mars
Koç
14° 38' 56"
Jüpiter
Boğa
28° 32' 29"
Satürn
Balık
18° 04' 06"
Uranüs
Boğa
23° 28' 28"
Neptün
Balık
29° 25' 32"
Plüton
Kova
02° 02' 13"
Chiron
Koç
21° 41' 47"
Lilith
Başak
25° 29' 55"
True Node
Koç
14° 56' 46"
Son Güncelleme : 19/05/2024 21:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>