Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ağustos 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kişisel kaprislerinizi aşk hayatınıza taşımanız ilişkiniz için olumsuz sonuçlar doğurabilir. Kendinize güvenmeyi öğrenmelisiniz.

Aradığınız işi nihayet buldunuz fakatarkadaşlarınız ile ilgili bir kaç sorun yaşıyorsunuz. Bu sorunlara tepkisiz kalmalı ve kendi işinizle ilgilenmelisiniz.

Parasal konularda sıkıntılı bir döneme girdiniz fakat bu olaya soğukkanlı yaklaşırsanız bu sorunlardan başarılı bir biçimde kurtulmanız mümkün olabilir.

Giyim ve eğlence için aşırı para harcamaya başladınız. Bu duruma biraz dikkat etmeli ve harcamalarınızı kısıtlamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün genel olarak rahat ve huzurlu bir gün sizi bekliyor. Arkadaşlarınızdan birinin yardım isteğine olumlu cevap verebilir, gün içinde onun işlerinin bir kısmı ile meşgul olabilirsiniz. Kendinize zaman ayırmakta zorlanacağınız bugün sakin ve sıradan geçecek.

12 Ağustos 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler, Saat 08:17 Venüs-Neptün görünümü gayet olumlu. Bu enerji ailemizin sorumluluğu, sevdiklerimizin varlığı, toplumdaki yerimiz, önem verdiğimiz değerlerimizle ilgili konuları hassasiyetle ele almamızı sağlıyor. İnsan durduğu yerin, hayatın zorluklarının, bugüne dek yaşadıklarının gayet iyi farkında. Ancak artık huzur bulmak istiyor. Hedefimiz ne ise, onu elde etmekten yanayız. Pürüzlerden bıkmış durumdayız. Saat 08:36 Ay-Venüs görünümü nedeniyle, hem ilişkimizde hem de toplumsal hayatta kendimizi pek mutlu hissetmeyiz. Ne yana baksak bir yanıyla geçmiş diğer yanıyla bugün iç içe geçmiş gibidir. Hatırlarız bir çok şeyi. Sevilmek isteriz, sevmekten yanayızdır. Ancak bunu bize sağlayabilecek kişi nerede diye düşünürüz. Bu saatlerde, güzel bir gelişme olsa, ruhumuz huzur bulsa, hayat üzerimize bu kadar gelmese diye içimizden geçiririz. Saat 10:39 Ay-Mars olumlu görünümü, ilişkide partnerin hırsını, cesaretini ve ileriye dönük hedeflerini gerçekleştirme azmini yükseltiyor. Doğal olarak kendinden yana düşünmesini mazur görmemiz lazım. Hevesli ve oldukça coşkulu tepkilerde bulunduğunda, kendinizi bir parça geriye atılmış gibi hissedebilirsiniz. Ancak bu çok büyük problem yaratacağa benzemiyor. Saat 15:27 Ay-Pluto görünümü, anlaşmazlıkları körükleyicidir. Birbirinize karşı güç ve baskı uygulamaya kalkışabilir, bu yönde kararlı olabilirsiniz. Bir daha düşününüz. Saat 17:48 Ay-Jüpiter karşıtlığı, ilişkide bir tarafın sadece kendi çıkarlarını düşünmesi, ters davranması ve sürekli bizim alttan almaya çalışmamız canımızı sıkar. İsteriz ki, uzlaşıyla sorunları çözelim. Bu görünüm özellikle sorunlu ilişkilerde dikkatli olmanın işaretçisidir. Saat 20:27 Ay-Güneş görünümü, karşı cinsle olan ilişkinizde olumlu ve hoş bir yansımadır. Kendinize olan güveniniz tamdır. Eğer birisi size yanlış yaparsa veya canınızı sıkarsa gereken cevabı verirsiniz. Bu görünüm hoş bir ortamda bulunmanın, eğlenmenin, yeni insanlar tanımanın göstergesidir. Saat 22:26 Ay-Satürn görünümü fikirlerinizi birbirinize karşı ifade ederek, ortak bir zeminde buluşmanızı sağlayabilir. Sizler en başından beri anlaşamayan bir çiftseniz, eğer bu beraberliği sürdürmek istiyorsanız birbirinizin görüşlerine saygı duyarak, kontrol kurmaya çalışmadan fikirlerinizi ifade etmelisiniz. Bu çözüm yolu bulmanızda faydalı bir yaklaşımdır. Yüzünüzde gülüşlerin çiçek çiçek açtığı güzel bir gün geçirmeniz dileğimle,

12 Ağustos 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzak yoldan gelen eski bir tanıdığı görmek için yollara düşebilirsin ancak trafik seni oldukça zorlayacak.

12 Ağustos 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kararsız kaldığınız bazı durumlara karşı netliğinizi korumalısınız. Aşkta ve sosyal yaşamda bazı iyi niyetlerin de yanlış anlaşılması mevcut.

12 Ağustos 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yakın beraberliklerde ve evinize yönelik konularda daha sabırlı olmaya bakın. Kendi kendinizi yıpratmamalısınız.

12 Ağustos 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizler yalnız kalmaktan pek keyif almıyorsunuz. Çevrenizdeki insanlardan sizi kederiniz uzaklaştırmış olsa da siz yinede toplum içine karışmalısınız.

12 Ağustos 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca iletişim, seyahatler ve aşk hayatınızda ani ve sürpriz fırsatlar elde edecek bir enerjidesiniz. Bu zaman diliminde keyifli diyaloglar geliştirebilir, beklediğiniz haberleri alabilir ve aşk hayatınızda yeni teklifleri değerlendirebilirsiniz. İlişkisi devam edenlerin tatil planı yapabileceği ve keyifli görüşmeler gerçekleştirebileceği bugün, ruhunuzun ihtiyaçlarını belirlemeniz ve sizi gerçekten iyi hissettiren ortamlarda bulunmanız faydalı olacaktır

12 Ağustos 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş dünyasında yardım ettiğiniz bazı kişilerin, kariyeriniz ve işleriniz için size arka çıktığına şahit olabilirsiniz. Bu nedenle oldukça yaratıcı ve verimli bir gün geçirebilirsiniz. Bu dönemde ortaklaşa yapılacak bir harcama gözünüzü korkutmasın.

12 Ağustos 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aile ilişkilerinizde özellikle annenizle ilgili konularda pratik ve çözüm odaklı kişiliğinizle her şeyi halledersiniz. İkili ilişkilerinizde ise karşınızdaki kişinin sık değişen fikirlerini yönetmek için hiç canınızı sıkmayın. Bazen hayatın ani sürprizleri bizi kozanın dışına çıkıp özgürce uçmamıza yardım eder.

12 Ağustos 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınızdaki yoğunluk davranışlarınıza da yansıyor. Ancak özellikle dikkat isteyen konularda bunu önlemeniz yararınıza olacak. Içinizdeki fırtınalarıyaşamınıza aksettirmeyin. Rahatlamak için bütün yarım kalmış işlerinizi bitirmekte yarar var.

12 Ağustos 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 35' 46" R
Ay
Oğlak
13° 44' 28"
Merkür
Koç
16° 35' 58"
Venüs
Koç
29° 56' 52"
Mars
Balık
29° 04' 01"
Jüpiter
Boğa
23° 45' 29"
Satürn
Balık
16° 29' 59"
Uranüs
Boğa
22° 17' 54"
Neptün
Balık
28° 52' 55"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 38"
Lilith
Başak
23° 14' 35"
True Node
Koç
15° 22' 56"
Son Güncelleme : 29/04/2024 13:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>