Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Şubat 2019, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşantınız açısından olumsuz bir gün. Sevdiğiniz insana zaman ayıramadığınız gibi ona yapmayı planladığınız sürprizi de gerçekleştiremeyeceksiniz. Bugün sevgilinizden uzakta zaman geçireceğiniz bir gün olacak.

İş yaşantınızda sorunlarla dolu bir gün sizi bekliyor. İletişim ile ilgili yaşayacağınız problemler bazı işlerinizi yapmanıza engel olacak. Bu aradaarkadaşlarınızdan biriyle aranızda ufak bir tartışma çıkabilir.

Maddi olarak rahat olacağınız bir gün geçireceksiniz . Yapmanız gereken bazı lüzumlu harcamaları rahatlıkla yapabileceksiniz. Bugün kendiniz için bir takım harcamalar yapabilirsiniz.

Bugün duyacağınız bir habere gereğinden fazla tepki verebilirsiniz. Aldığınız haberin dığruluğundan emin olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Oluşan şartlara zamanında uyum gösterme yönünde pek becerikli olmadığınız düşünülse de, bu sıralar bu tür bir gelişmede oldukça atik davranacaksınız. Değişiklik arzularınızı bazı konularda baskılamanız, biraz gerginliklere yol açabiliyor. Aileden birinin sorumluluk aldığı bir işte, ona yardımcı olma niyetiniz var. Bugün, yarın bazı plan değişiklikleri içine girebilirsiniz.

13 Şubat 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün ilk yarısı Ay 01:26-12:31 saatleri arasında boşlukta olacak. Maddi konularınızla ilgili işlemleriniz varsa öğleden sonrayı tercih etmeniz daha iyi olacaktır. 12:31 itibariyle İkizler burcuna geçen Ay, enerjinizi yükseltiyor. Akademik konularınız, uluslararası işleriniz varsa bu konulara zaman ayırabilirsiniz. Olaylara iyimser bakabileceğiniz bir gündesiniz. İşin pozitif tarafını görmek bugün en çok ihtiyaç duyulan şey olacak. Sizler en azından böyle bir enerji alıyorsunuz. Çünkü 09:27 itibariyle Koç burcunda Mars-Uranüs kavuşumuna şahit olacağız. Ani gelişen olaylar gününüzün enerjisini düşürebilir. Sizler bu gergin enerjiyi daha çok ilişki ve evlilik hayatınızda yaşayabilirsiniz. Eşiniz veya sevgilinizden beklenmedik bir davranış görebilirsiniz. Bu durum sizi agresif yapabilir. Hem sizin hem karşı tarafın tepkileri kalp kırabilir. Ortaklıkla yürüttüğünüz işiniz varsa bugün ani bir durum işinizde stres yaşamanıza sebep olabilir. Sevgiler, Astromeri

13 Şubat 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Olumlu yaklaşımlar sergiliyorsun!Ay, öğle saatlerine kadar boşlukta hareket edecek. Hadi biraz sakinleşme zamanı! Bir süredir gergin ruh halini etrafındaki insanlara fazlaca yansıtmış olabilirsin. Şimdi daha olumlu yaklaşımlar sergilemeye başlayacaksın. Kendi işini yapan bir Terazi burcuysan çalışanlarına yapacağın jest onları epey sevindirecek. İş arayışındaysan, yakın bir arkadaşın aracılığıylateklifi alabilirsin. Eğer yalnız bir Terazi burcuysan bugün katılacağın sosyal ortamda dikkatini çeken biriyle karşılaşabilirsin. Hem görünüşüyle hem de konuşmalarıyla bu kişi adeta seni kendine çekecek. Günün sonunda kendini dinlemek isteyeceksin. Film izleyebilir, evde doğal cilt maskeleri yapabilirsin.

13 Şubat 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Öfkenizi dengelemeniz gereken bir zaman dilimi içindesiniz. Sakinliğinizi korumalı bu zamana kadar oluşturduğunuz dengeyi kaybetmemeye özen göstermelisiniz.

13 Şubat 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni ufuklara açılmak istediğiniz zamanlar var. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Keşfetme ve özgürleşmek için yeni yolculuklara çıkmak için plan yapmaya başlayabilirsiniz. Gün içinde güven arayışı içinde olacağınız durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Para konusunda istikrarlı girişimlerde bulunabilirsiniz.

13 Şubat 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kibarlıktan ötürü hayır diyemedikleriniz başka zamanlarda sizi rahatsız etmeye devam edebilir.

13 Şubat 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aşk hayatınızda ve kendinizi tanıtma alanlarında muazzam olumlu destekler alırken, girdiğiniz her ortamda enerjinizle hemen fark edilecek ve özellikle ikili ilişkilerde başarılı görüşmeler gerçekleştireceksiniz. Seyahat edebileceğiniz bugün, işlerinizin tanıtımını da en iyi şekilde yapabilirsiniz.

13 Şubat 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün birikmiş öfke açığa çıkabilir. Olaylar tüm çabanıza rağmen istediğiniz yönde ilerlemiyorsa yaşam size bırakılacak yükleri işaret ediyor olabilir. Gün boyu ilişkilerde odağınız koruyun kendinize adil olun.

13 Şubat 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Fikirleriniz ve güçlü iletişiminizle partnerinizin hayranlığını kazanırsınız. Güçlü sosyal çevrenizdenhayatınız için destek alırsınız. İnsanların yardımı olmadan yalnız başınıza da her zorluğun altından kalkabileceğinizi aklınızdan çıkarmayın. Sizi önceden beğenen birisi bugün duygularını mesajla ya da yüz yüze konuşarak ifade edebilir.

13 Şubat 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Tüm dikkatinizi işlerinize odaklayacak, sahip olduğunuz bütün enerjiyi, ilerleme kaydetmekte kullanacaksınız. Başarılı olma şansınızın yüksek olduğu bir dönemden geçtiğinizden, atılım yapma fırsatlarını değerlendirmeye çalışmalısınız.

13 Şubat 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 18' 52" R
Ay
Aslan
14° 49' 04" R
Merkür
Koç
28° 41' 34"
Venüs
Boğa
18° 40' 01"
Mars
Koç
10° 44' 09"
Jüpiter
Boğa
27° 19' 45"
Satürn
Balık
17° 43' 16"
Uranüs
Boğa
23° 10' 35"
Neptün
Balık
29° 18' 15"
Plüton
Kova
02° 04' 16"
Chiron
Koç
21° 26' 13"
Lilith
Başak
24° 55' 44"
True Node
Koç
14° 52' 56"
Son Güncelleme : 14/05/2024 18:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>