Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Haziran 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sorunlarınızda kendi dışınızda sırdaşlar edinmeyi ve onlardan etkilenmeyi sakıncalı görüyorsunuz. Fakat bu bakışın tek taraflı olması, sorunların çözümünde bir işe yaramıyor.

Çok hazırlandığınız bir toplantının içinde olacak, ama amaçladığınız kazanımların azını elde edebileceksiniz. Bugün can alıcı bir sorunu halledeceksiniz. Çok umutlu olmadığınız bir sorunda şans size çok yardım edecek.

Bugünlerde, akraba içindeki büyük bir satış işinin haberiyle umutlarınız yeşerebilir. Korktuğunuz ödemelerin günü yaklaşırken, önümüzdeki günler içinde de yeni masraflar görünüyor.

Dayanağı olmayan bazı bilgilerle yetinip bir sorununuzdan kurtulmak istiyorsunuz. Oysa bu sorun aceleci davranmanızı gerektirecek kadar yakınınızda değil.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinize sunacağınız bir sevinciniz var. Birkaç gündür yaşadığınız gergin bekleyiş mutlu bir haberle noktalanacak gibi. İnsan ilişkilerine engin bakışınız, sizi bir iletişim uzmanı yapıyor. Kolay tanışıyor, kolay dost oluyorsunuz. Aile içindeki birtakım sorunları çözemiyor oluşunuz, çok eskilere kadar uzanan sorgulamaları getirebilir.

15 Haziran 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler, saat 08:39-13:17 arasında etkili Ay-Boşluk ilerleyişinde, işler istediğimiz gibi yürümeyebilir. Çevrenizdeki insanlara anlayış göstermek kolay olmaz. Bu süre içinde önemli karar vermeyelim. Günlük program dahilinde işlerimizi iyi takip edelim. Saat 13:17 itibariyle Ay-Balık burcu geçişiyle, problemlerimiz olsa da, bu enerji yaşam sevincinizi ve hayata olan inancınızı yükselticidir. Etrafınızdaki insanlara karşı ılımlı, sevgi dolu oluşunuz, sizi onların gözünde farklı bir kişi haline getirebilir. Moral duygunuz otomatik olarak artar. Saat 13:18 Güneş-Satürn karşıtlığı, sosyal hayatın içinde kendimizi, fikirlerimizi ifade etmek arzumuzun işaretçisi. Yollar, yeni yerler, yeni insanlarla olmaktan yanayız. Ancak ailemiz, bastığımız toprak, güvencemiz konusunda bir hayli hassasız. Belki bu nedenle aynı görüşten olmayan kişilerle aramıza bir mesafe koyabiliriz. Kısıtlanmak yerine, farklı bir şeyler yapmak arzusu duyabiliriz. Bizi bazı insanlar anlamayabilirler veya dinlemeyebilirler. Bunu dert etmek yerine, güven duygumuzu kendi içimizde tesis etmek en doğru yoldur. İşlerinizde başarı, gönlünüzde huzur ve gün boyunca şans sizden yana olsun. Güzel bir gün geçirmeniz dileğimle,

15 Haziran 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Plansız bir gün geçirebilirsin. Özellikle iletişim alt yapılı konularda beklenmedik gelişmeler yaşayabilirsin.

15 Haziran 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayalleriniz ve beklentilerinizle ilgili net bir gerçekliğe ulaşmanın zamanı gelmiştir. Sevgide gerçeklerle yüzleşme zamanı. Hürriyet Aile /

15 Haziran 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bu sabah keyif aldığınız işlerle ilgilenebilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili konularda yeni fikirlere açık olacağınız bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konuları başkalarını da dahil edebilirsiniz. Gün içinde harcamalarınıza dikkat edin. Arkadaşlarınıza zaman ayırabilirsiniz. Akşam saatlerinde sizi yoran koşullar gündeme gelebilir. Sabırlı olun.

15 Haziran 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

CANLI hayata bağlı birisiniz. Ama bu özellikleriniz istediğiniz yaşamı size sağlayamıyor. Can sıkıntısına açık görünüyorsunuz.

15 Haziran 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, ruhsal ve bedensel olarak iyileşme dönemine giriyorsunuz. İş hayatınızda olası problemler yaşayabilirsiniz. Bir hastalığınız varsa ameliyat olabilir, ruhsal olarak gergin hissettiğiniz bir dönemde iseniz biraz yalnız kalıp, sakinleşerek fiziksel ve mental olarak iyileşme dönemine girebilirsiniz. Meditasyon ve enerji çalışmalarından bu süreçte faydalanabilir, geçmişte çözümleyemediğiniz bir konunun tekrar karşınıza çıktığını fark edebilirsiniz.

15 Haziran 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Seyahat ve eğitimle ilgili işlerinizde yakın çevre sorumluluklarınız size nefes aldırmayabilir. Bazı insanları gözünüzde fazla büyütüp hayatın sizi desteklemediği gibi bir fikre kapılabilirsiniz.

15 Haziran 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Öğlene kadar Ay boşlukta kalıp el attığınız her işin yavaş ilerlemesine neden olur. Daha sonra ise Balık burcundaki seyahatine başlayacak. Bugün duygusal konular, fedakarlıklar, bağımlılıklar kapınızı çalar. Çalışma ortamındabitirmekten çok yardımlaşma etkisi var.

15 Haziran 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son derece hareketli olacağınız bir dönemdesiniz. Önümüzdeki haftalarda büyük bir çıkış yapacaksınız. Dikkatli olmanız gereken konuların başında ise maddi durumunuz geliyor. Ödemeniz gereken bir borç, faturalar derken elinizden umduğunuzdan fazla miktarda çıkabilir.

15 Haziran 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 38' 14" R
Ay
Terazi
08° 12' 23"
Merkür
Boğa
04° 28' 59"
Venüs
Boğa
24° 11' 07"
Mars
Koç
14° 09' 10"
Jüpiter
Boğa
28° 23' 15"
Satürn
Balık
18° 01' 35"
Uranüs
Boğa
23° 26' 12"
Neptün
Balık
29° 24' 38"
Plüton
Kova
02° 02' 31"
Chiron
Koç
21° 39' 50"
Lilith
Başak
25° 25' 35"
True Node
Koç
14° 56' 34"
Son Güncelleme : 19/05/2024 06:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>