Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Temmuz 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkiyi hassas bir sürece sokma ısrarcılığınızdan vazgeçmelisiniz. Ara sıra gösterdiğiniz tepkiler, ona karşı son derece özenli olduğunuz şeklindeki savunmalarınıza pek denk düşmüyor.

Önemsediğiniz bir konu bugün tartışmaya açılabilir. Kendi düşüncelerinizi aktarma, başkalarının düşüncelerini de öğrenme fırsatları yakalayabilirsiniz. İşlerdeki yığılmanın temposuna uyum göstermeniz gerekiyor.

Umut bağladığınız paralarda yeni gecikmeler söz konusu. Daha istikrarlı umutlara yönelmelisiniz. Yarını bugünden çok önemsemeniz, size abartılı gelecek korkuları yaşatıyor.

Bugünlerde genel dinamizminizi arttırmanız size beklenmedik artılar sağlayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde tanıştırılacağınız ilginç kişiliklerle dostluklar geliştirme çabalarına girebilirsiniz. Kendinizi yenilenmiş hissedeceğiniz günler geçirebilirsiniz. Özel yaşamınızda da işinizde de önemli sorunlar taşımıyorsunuz. Ama yakınlarınızın, son zamanlarda en küçük problemleri bile büyüttüğünüze dair düşünceleri var. Zor bir insan imajı, size denk düşmüyor.

16 Temmuz 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler,  Yengeç burcunda saat 04:24 itibariyle Yeniay doğacak. Bu Yeniayın iki önemli görünümle örtüşmesi, tabii ki bunları da analiz ederek, Yeniayı daha iyi anlamamızda rehberlik edecek bize. İlki Merkür-Pluto karşıtlığıdır. İş hayatımız, toplum içindeki görev ve sorumluluklarımız bizim bir hayli duyarlı düşünmemiz anlamına geliyor. Çünkü yükümüz ağır, yolumuz zorlu ve ailemiz, evimizle alakalı meseleler aynı zamanda çok önemli. İki dağ arasındayız. Hassasız ancak güçlü olmalıyız. Çünkü biliyoruz ki, bu dünyada zayıf yanımızı görmesinler, hemen bunu kullanmaya ve bizi zorlamaya çalışabilirler. Ancak bizim yapmamız gereken, öncelikle güven duygumuzu yitirmemektir. Ne olursa olsun insan her türlü zorluğun üstesinden gelebilecek güce sahiptir. İşte o güç, sizsiniz. Siz izin vermedikçe, hiç kimsenin sizi üzmeye hakkı yok. Gerginlikten uzak durmak, başkalarının etkisi altında kalmamak en doğrusudur. O zaman içinde mutlu olacağınız bir yuvayı, düzeni sağlam bir şekilde yeniden kurabilirsiniz. İkinci görünüm, Merkür-Mars kavuşumudur. Bu da gösteriyor ki, hem aktif şekilde işlerimizi düzenleyebilir hem de hislerimizi, amacımızı, hedefimizi dışa ifade ederek başarılı işler çıkarabiliriz. O zaman gelin, birileri için değil, önce kendiniz yapmak istediklerinize inanınız. Doğru ve gerçekten emin olduğunuz yoldan ayrılmayınız. Yeniayın sizlere huzur, güvence, mutluluk ve şans getirmesi dileğimle,

16 Temmuz 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Siz dengeleme sanatını iyi bildiğiniz için, ilişkilerinizde hata yapmak istemiyorsunuz. Bugün birlikte paylaşım içinde olduğunuz kişiler arasında arabuluculuk yapmak zorunda kalacaksınız. Karşı cins üzerinde etkinizi biliyor ve ilişkilerinizi ayarlamak zorunda kalıyorsunuz. Kalbi dolu olanlar için, olumlu bir gün.

16 Temmuz 2015, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş veya sorumluluklarınız birbirine girebilir. Aynı an da iki, hatta üç yerde olmak mümkün olmadığı gibi, aynı an da iki üç yöneticiye cevap vermek de zorlayıcı olabilir. Size daha önce klonlama teknolojisinden bahsetmiş miydim? İyi çalışmalar dilerim Niobe'ce. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Yengeç burcunda meydana gelen yeni ay, yaşadığımız yer, ailemiz, evimiz veya ülkemizle ilgili konularda yeni bir sürece veya yapılacak yeniliklere işaret ediyor. Ailemizi veya evimizi ilgilendiren konularda mücadeleci bir tavır sergilememiz ve yeni bir sayfa açmamız gerekebilir. Duyguları gizlemek zor olacaktır. Konuşulmadık şey kalmayabilir, ama aile ve ev her şeydir ve her şeye değer. Dolayısıyla, ses tonumuza dikkat etmemizde ve kelimelerimizi dikkatli kullanmamızda fayda var. Ses ayarı yeni bir sayfa açmada kilit rol oynayabilir. Artı olarak, bu başlıklarda ortaya çıkabilecek haberleri veya elimize geçecek bilgileri doğru değerlendirmemizde yarar var. Ancak, dün yazıya döktüğüm, ani gelişmeleri, fikir ayrılıklarını, plan değişikliklerini, öfkeli çıkışları, saldırgan kişi, grup veya ülkeleri ön plana taşıyan etkiler de devam ediyor. Merak edenler internet sayfalarımızdan okuyabilirler. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

16 Temmuz 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Güne ev hayatınızdaki konularla başlayabilirsiniz. Yanlış anlaşılmalardan kaynaklı yargılayıcı tavırlarınızı kontrol etmeye çalışmalısınız. Gün içinde babanızı ihmal etmeyin. Uğraştığınız işlerde daha fazla sorumluluk almak isteyebilirsiniz. İlerleyen zamanlarda iletişimde olduğunuz kişiler artabilir. Yakın çevrenizdekilerle plan yapabilirsiniz.

16 Temmuz 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BU aralar biraz huzursuzsunuz. Alışveriş yaparak hırsınızı çıkarmaya çalışmayın sakın. Bir anda bir sürü lüzumsuz şeye sahip olabilirsiniz.

16 Temmuz 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde toplum içinde kendinizi ışığınızla en iyi şekilde yansıtabileceğiniz, aile bireyleriniz ve patronlarınızdan destek göreceğiniz,hayatınızdaki görüşmelerinizde istediğiniz sonuçları çok daha kolay elde edebileceğiniz, genel sağlık ve moral durumunuzun yüksek olacağı bir zamanda olacaksınız.

16 Temmuz 2015, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş alanlarınızda önemli konular devreye girebilir. Toplumsal konularla ilgilenebilir, yaptıklarınızın insanlar tarafından görünür hale gelmesini isteyebilirsiniz. Sinirli tavırlardan kaçınmalısınız.

16 Temmuz 2015, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş hayatı,hayatında ki dengeler, kariyerinize yönelik durumlar, yöneticililerle ilişkiler, toplum önünde olmanızı sağlayacak konular üzerinde etkileyici olacaktır. İş arayanlar, işini değiştirmek isteyenler, terfi etmek isteyenler,ile ilgili takdir görmek isteyenler için destekleyici etkiler devrede olacaktır.

16 Temmuz 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekilerle ilşkileriniz yönünden oldukça olumlu gelişmeler yaşayacaksınız. Çevrenizden yararlanarak içinde bulunduğunuz sıkıntılardan kurtulacaksınız. Geçmişte ufak kırgınlıkların yaşandığı bir arkadaşınızla karşılaşıp hiç bir şey olmamış gibi davranacaksınız.

16 Temmuz 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 38' 26" R
Ay
Başak
01° 23' 16"
Merkür
Boğa
00° 22' 38"
Venüs
Boğa
20° 21' 31"
Mars
Koç
11° 47' 05"
Jüpiter
Boğa
27° 39' 13"
Satürn
Balık
17° 49' 03"
Uranüs
Boğa
23° 15' 23"
Neptün
Balık
29° 20' 16"
Plüton
Kova
02° 03' 47"
Chiron
Koç
21° 30' 27"
Lilith
Başak
25° 04' 53"
True Node
Koç
14° 52' 35"
Son Güncelleme : 16/05/2024 03:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>