Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ağustos 2015, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgiliniz vurdumduymazlığından bıktınız ve ondan biraz daha fazla ilgi bekliyorsunuz. İsteklerinizi partnerinize açıkça belli etmelisiniz.

İş ortamınızda yada genel çevrenizde küçük de olsa sizi rahatsız edecek bazı gelişmeler olabilir ancak siz bunlara karşı ilgisiz davranacaksınız ve günlük işlerinizle ilgilenmek isteyeceksiniz.

Kendinizi kontrol etme isteğinizin ön plana çıkacağı bir gündesiniz ve buna bağlı olarak harcamalarınızda bazı kısıntılar yapma kararı vereceksiniz.

Eski bazı konular yeniden gündeme gelebilir. Hayatınızı ilgilendiren bazı konularda kaygılar duyabilir yersiz endişelere kapılabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok hareketli bir çevreniz var ve siz onların arasında sessiz kalmayı tercih ediyorsunuz. Son günlerde çok sıkıntılı ve düşüncelisiniz. Biraz kendinizi toparlamalısınız. Ailenizden ve sizi sevenlerden büyük destek görüyorsunuz bunun kıymetini bilin. Başarı çok yakınınızda.

17 Ağustos 2015, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler  Ay-Başak burcu geçişiyle yeni haftaya merhaba diyeceğiz. Saat 20:16 olana dek, dışarıda olan bitenden ziyade  iç aleminize yönelirsiniz. Endişeli düşünebilirsiniz.  Hiçbir şeyi beğenmezsiniz, durmadan söylenirsiniz. Sizi kimsenin dinlemediğinden söz edersiniz. Oysaki sakince konuşsanız fikir alışverişinde bulunsanız çevrenizdeki insanlar kayıtsız kalmadığını siz de görürsünüz. Saat 20:16-23:22 arasında Ay boşluk etkisi devrede olacak. Bu zaman süresince,  birbiriyle çelişkili düşüncelerimiz olabilir. Onayladığımız bir şeyden vazgeçebilir, bir başka doğrultuda karar verebiliriz. Ancak boşluk zamanlarında acil karar vermek veya karar değiştirmek yerine, olan duruma şöyle bir bakmak faydalıdır. İşlerimizi kusursuz bir şekilde yapmaya çalışsak da, bir eksiklik oluşabilir. Bunu doğal saymak, ancak dikkatli olmayı da ihmal etmemek gerekir. Saat 23:22 Ay burcunuzda seyrine başladığında her şeyin birbiriyle güzel bir uyum içinde olması hoşunuza gider. Çevrenizle akılcı paylaşımlarda bulunmak, haksızlıklar karşısında objektif düşünmek, yaptığınız her işe kendi güzelliklerinizi katmak size keyif verir. İlişkinizde paylaşımı fazlasıyla önemsersiniz. Eğer bir şey düzgün bir şekilde söylenirse dinlemeye hazırsınızdır. Yeni haftanın sizlere şans, güzellik, başarı, kazanç getirmesi dileğimle,

17 Ağustos 2015, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yalnızlık duygusu tarzınız değil ama bugün, kendinizle baş başa kalmaya ihtiyacınız var. Değişim içinde olan yapınız yüzünden çevrenizi şaşırtıyorsunuz. Hareketli tarzınıza ters olarak, ağır ve güçlü kararlar alarak, geleceğinizi güvenle bakmak istiyorsunuz. Bugün öfkelerinizi kontrol etmelisiniz.

17 Ağustos 2015, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evinizi, ailenizi ya da yaşadığınız yeri ilgilendiren konularda bazı değişiklikler yapmak ya da adımlar atmak istiyorsanız, her ne kadar konunun muhatabı kişiler kulaklarını tıkamış olsa da, düşüncelerinizi dile getirmelisiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Resmi ve kurumsal işlerle uğraşabileceğimiz, detaylı işlere yatkın, sistemli hareket edebileceğimiz bir gündeyiz. Gün, doktor randevuları, sağlık başlıklı işler, muhasebe, bilgisayar işleri için uygundur. Mide hassasiyetleri yaşanabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

17 Ağustos 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde bilemediğiniz konular nedeniyle kendinizi kötü hissedebilirsiniz. Gizli düşmanlar gündeme gelebilir. Sizi hapseden kontrol dışı olaylar gerçekleşebilir. Sorumlu olduğunuz konularda daha fazla çaba göstermeniz gerekebilir. Kendi iç dünyanızla ilgili engelleri aşmak isteyebilirsiniz. Akışta kalmanız gereken zamanlardasınız.

17 Ağustos 2015, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Su... Kendi eksiklerinizi tamamlamadan, başkalarının eksikleri ile gündeme gelmeye çalışmayın. Olumsuz tepkilerle üzülebilirsiniz.

17 Ağustos 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile iletişim alanında muazzam fırsatlar elde etmiş oluyorsunuz. Beklediğiniz haberleri alabilir,görüşmeleri yapabilir, partnerinizle olumlu kontak kurabilir, yakın çevre desteğini alabilir ve seyahatlere çıkabilirsiniz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ile ikili ilişkilerde bir teklif veya haber alabilir, partnerinizle etkinliklere katılabilirsiniz.

17 Ağustos 2015, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal çevrenizden ve arkadaşlıklarınızdan beklediğiniz destek, sizi ilişkilerinizde kırılgan yapabilir. Geçmişle ilgili konular gündeminize oturabilir. Geçmiş hatalarınızı iyi analiz etmeli, maddi konularda daha uygun davranmalısınız.

17 Ağustos 2015, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Finansal konular, ortaklaşa kazanımlar, miras, ödemeler, borçlar, alacak-verecek konuları, krediler, burslar..vb konularla ilgili çözüme kavuşacak ama stres yaratacak durumlarla karşılaşabilirsiniz. Aşırı inatçı, sert, yıkıcı olmak yerine yapıcı adım atmanız bu hafta önem kazanacaktır. Aşırı hırs zarar verebilir.

17 Ağustos 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlencenin ve hareketin olduğu heryerde sizi de görmek mümkün. Fakathayatınızda bir takım sorunlar var. Bunun da tek nedeni sizsiniz. Sık sık değiştirdiğiniz fikirler ve tutarsızlığınız buna sebep.

17 Ağustos 2015, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 54' 41" R
Ay
Terazi
11° 35' 33"
Merkür
Boğa
04° 52' 44"
Venüs
Boğa
24° 32' 07"
Mars
Koç
14° 22' 09"
Jüpiter
Boğa
28° 27' 17"
Satürn
Balık
18° 02' 41"
Uranüs
Boğa
23° 27' 12"
Neptün
Balık
29° 25' 02"
Plüton
Kova
02° 02' 23"
Chiron
Koç
21° 40' 41"
Lilith
Başak
25° 27' 28"
True Node
Koç
14° 56' 43"
Son Güncelleme : 19/05/2024 12:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>