Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Kasım 2014, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevdiğiniz insanla küçük bazı gerilimler ve sorunlar yaşayabilirsiniz ve bugün bu sorunları çözmeniz kolay olmayacaktır. Bazı küçük ayrıntılara takılabilirsiniz ve kendinizi ifade etmekte güçlük çekebilirsiniz.

Bugün genel anlamda bir rahatlama içine girebilirsiniz veyerinizde bazı insanlarla işbirliği içine girebilirsiniz. Ortak çalışmalara el atacağınız bugünde başarılı projelere imzanızı atabilirsiniz.

Para durumunuzda olumlu gelişmelere tanık olacağınız bir gün geçireceksiniz. Parasal açıdan bir hayli rahatlayacağınız bir döneme girmek üzeresiniz. Bu durum sizi çok sevindirecek.

Yakın bir arkadaşınız arkanızdan olumsuz şeyler düşünüyor ve bu fikrini başka insanlarla da paylaşıyor. Çevrenizdeki insanlara daha temkinli yaklaşmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün duygusal çalkantılar içerisindesiniz. Burnunuzun dikine gitmeyi seviyorsunuz. Bu yüzden de hatalar yapıyorsunuz. Hatanın neresinden dönülürse kardır deyip bir an evvel içine düştüğünüz bu durumdan kurtulmalısınız. Birçok açıdan parlak bir dönem yaşıyorsunuz. Her geçen gün geleceğiniz için daha büyük istekler içerisinde oluyorsunuz. Dinlenmeye zaman ayırmazsanız, sağlık problemleriniz başlayabilir.

17 Kasım 2014, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler yeni haftamızın ilk etkili görünümü, saat 11:26 itibariyle devrede olacak. Ay-Güneş arasındaki faydalı akış, titiz duyguların işaretçisi ve aynı zamanda bir hayli derinlikli olarak düşünülmesini sağlıyor. Para çok önemli. Belki de kilit bir faktör. O sizi biraz kaygılandırıyor olabilir. Eğer siz de böyle hissediyorsanız, gözden geçirmede bulunmadan hareket etmeyiniz. Soru işaretleri kafanızda cevaplanmadan karar vermeyiniz. Saat 12:58 Merkür-Chiron olumlu görünüm etkisindeyken,  fedakarlık etmekten, anlayış göstermekten artık yorgunum diye düşünürüz.  Bu yüzden de meseleleri biraz da kendimiz açısından ele alacağız. Çünkü sağlığınız bu yüzden risk altına giriyor. İşte bu enerji hem finansal hem  çalışma hayatımız hem de  ilişkilerimiz konusunda zayıflıklarımızı güçlendirmemiz adına yardımcı olacak. Saat 13:11-21:29 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Elimizde olmadan hassaslaşabiliriz. Her durumu kontrol etmek, denetimde bulunmak, haberleşmeden yazışmalara kadar hızlı bir şeklide işleri yoluna koymak kolay değildir. Tamam dediğimiz işleri bile gözden geçirmemiz gerekir. Eğer bir girişimde bulunacaksak, sözgelimiveya farklı bir konuda, gecikmeleri hoş görmek lazım. Bazen biz bazen de başkaları işi yokuşa sürebilir. Fazla inceleriz, endişeleniriz. Sorumluluklardan uzak durmak isteriz. Aksaklıklarla uğraşmamız gerekebilir. Olmadık işler vaktimizi alabilir. Saat 21:29 itibariyle burcunuzda ilerleyen Ay etkisi altında, çevrenizdeki  her şeyin birbiriyle güzel bir uyum içinde olması hoşunuza gider. Akılcı paylaşımlarda bulunmak, haksızlıklar karşısında objektif düşünmek, yaptığınız her işe kendi güzelliklerinizi katmak size keyif verir. İlişkinizde paylaşımı fazlasıyla önemsersiniz. Eğer bir şey düzgün bir şekilde söylenirse dinlemeye hazırsınızdır. Yeni haftanız kolaylıklarla dolu geçsin. Her işinizin başarıyla sonuçlanması dileğimle,  

17 Kasım 2014, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın ilişkilerinizde belli bir mesafeyi koruma taraftarısınız. Maddi konularla ilgili geniş bir araştırma ve seçim yelpazesine sahip olabilirsiniz.. Bazen gereğinden fazla katı davranışlar sergiliyorsunuz.. Bugün kardeşlerle bağlarınızı güçlendirme adına yapacağınız işbirlikleri olumlu sonuç verecek.

17 Kasım 2014, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş hayatınızda veya özel yaşamınızda rahatlamanıza neden olacaksa gerekli adımları atmanız gerekiyor. Sizi, yanlış gerekçelerle bazı konularda adım atmaya zorlayan kişiler olabilir. Olayları çok yönlü görmeniz lazım. Bugünlerde yapılacak görüşmelerde sahte dahi olsa kendinize güveniyor hissi yaratmalısınız. Tüm burçlar için gün geneli: Cumartesi günü ilk saatlerde ilişkilerimizde zorlanabiliriz. Ancak, genel hatlarıyla, pratik olabileceğimiz ve keşkelerle vakit kaybetmek yerine, istediğimiz konularda harekete geçmeyi tercih edebileceğimiz bir hafta sonu(özellikle Pazar günü). Özgüvenli olmamız ve planlı şekilde ilerlememiz durumunda amaçlarımıza ulaşabiliriz. Cumartesi akşam saatlerinde belirsizlikler, kararsızlıklar veya gerçeklerden uzak yaklaşımlar söz konusu olabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

16 Kasım 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde farkındalığınızı arttıracak içsel süreçler yaşayabilirsiniz. Duygusal ve düşünsel açıdan kendinizi anlama çabası öne çıkıyor. Olgunlaşma ve gelişme yönünde güzel fırsatlar yakalayacaksınız. Bu süreçte size olumlu anlamda destek olacak kişilerle birlikte olmanızda fayda var. Kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.

17 Kasım 2014, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

YARIM bıraktığınız bir olay manevi olarak bugün sizi husursuz edebilir. İç hesaplaşmalarınız olabilir, vicdanınızla yüzyüze gelebilirsiniz.

17 Kasım 2014, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğle saatlerine kadar, özel meselelerinizi hal yoluna koymaya çalışacaksınız. Aksiliklerle karşılaşabilirsiniz, moralinizi bozmayın. İşlerinizin başına döndüğünüzdeyse adapte sorunu yaşayacaksınız; lakin kısa süre sonra da o ruh halinden kurtulacaksınız. Tüm bir akşamı, ailenize ayırmaya bakın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünlerde zihniniz çok açık. Özellikle mesleki konularda bundan yararlanabilirsiniz. Bu da sizin yararınıza olacak. Fikirleriniz çevreniz tarafından takdirle karşılanıyor. Sevildiğinizi bilin ve ona göre davranın. Gereksiz kuruntulara kapılmayın.

17 Kasım 2014, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 23' 04" R
Ay
Balık
07° 55' 52"
Merkür
Koç
18° 22' 23"
Venüs
Boğa
04° 45' 22"
Mars
Koç
02° 04' 27"
Jüpiter
Boğa
24° 40' 12"
Satürn
Balık
16° 50' 21"
Uranüs
Boğa
22° 31' 19"
Neptün
Balık
28° 59' 55"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 47"
Lilith
Başak
23° 40' 33"
True Node
Koç
15° 22' 05"
Son Güncelleme : 03/05/2024 11:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>