Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Nisan 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Başka kişilerle ve işlerle uğraşmaktan, sevgilinize yeterince zaman ayıramadığınız düşüncenizi yıkmanız gerekiyor. Ona olan bağlılığınızda bu endişeye hiç yer yok.

Çok yakın birarkadaşınızın sizin aleyhinize planları olduğunu söyleyenler sizi etkiliyor. Hemen birtakım yargılara, sonuçlara varmamanız ise harika. Kafanızın karıştığı konularda usta gözlemciliğiniz size doğruları gösterecektir.

İşyerinizle para konularında çelişkileriniz var. Ama yaşanan mevcut koşullarda istekli olmayı düşünmeyeceksiniz. Ek kazanç anlamında eşe, dosta tüm sinyalleriniz açık.

Bu sıralar, duygusal beraberliğinize öncelik vermeniz gerekiyor. Birçok alanda hareket halindesiniz. Bu çok yönlülük esas odaklanmanız gereken yerde, bazı gediklere yol açabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Birkaç sürpriz birden sizi bekliyor olabilir. Bir hayli hareketli bir gün geçireceksiniz gibi gözüküyor. Sabah saatlerinde kalabalık bir grupla buluşabilirsiniz. Nedenini tam bilemediğiniz coşkunuz, akşam saatlerindeki bir toplantıda doruğa çıkabilir. Toplantının nedeni o kadar önemli değilse de, bu davetin tadını en iyi siz çıkaracaksınız.

17 Nisan 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler saat 07:16 Ay-Kuzey düğüm görünümü, başkalarıyla mecburen kurduğumuz ilişkinin işaretçisidir. Ancak bizim asıl istediğimiz, gönlümüze göre yaşamaktır. Şartlar buna izin vermediğinde canımız sıkılır. Saat 10:00 Venüs-Jüpiter karşıtlığı, eş veyaortaklığı konularında desteklenme arzunuzu işaret ediyor. Parasal krizlerden uzak durmak, refah bir yaşam sürdürmek niyetindesiniz. Bekar Teraziler böyle bir partner arayışı içindeler. Sevmek, sevilmek kadar, geleceğe umutlu bakmak da sizin için önemli. Çıkarlarınızı koruyup kollamaktan yanasınız. Tek başınıza mücadele ederken, sırtınızı dayayacağınız bir kişinin varlığı o kadar önemli ki. Paranın büyük bir güç olduğunu bildiğiniz için hiçbir şeyi hafife almayacaksınız. Yeni bir şeyler yapmak, yeni bir adım atmak, eskiyi geride bırakıp mutlu olmak adına tercihte bulunabilirsiniz. 17 Nisan-5 Temmuz arasında kısa bir süre Koç burcunda ilerleyecek Chiron, ilişki kriterlerimizi belirlemede, beklentilerimizin özündeki gerçek nedenleri tespitte, kendimizle yüzleşerek zayıflıklarımızın farkına varmada bize rehberlik edecek. Uyum ve uyumsuzluğun ilişkideki önemi ve anlamını kavrayacağız. Kendimizi tanıyacağız. Bu tanıma sayesinde gerçek anlamda başarılı bir ilişki yaşayacağız. Bir eşin görevi ve sorumlulukları nedir, ne olmalıdır, biz kimiz ve nasıl kişilere yöneliyoruz. Belki yorulacağız, zorlanacağız ama yanlışların farkına varacak, hakikatleri göreceğiz. Saat 14:28 Ay-Neptün görünümü, hem başkalarıyla iletişiminizi güçlendirici hem de güven ve sevgi olgusunu ön planda tutmamızın işaretçisidir. Değerlerimize sahip çıkacağız. Saat 16:04 Venüs-Pluto görünümü, kişinin iç derinliklerinde sağlam olana yönelişinin simgesidir. Mahremiyetine, değerlerine sahip çıkması gerektiğinin farkındadır. Ev alanı içinde ailesiyle veya kendiyle baş başa durumları sorgular, yargılar ve doğru yolun kendisi için hangisi olduğuna karar vermeye çalışır. Eğer bir mesele sizi güçten düşürüyor ve üzerinizde baskı yaratıyorsa böyle bir etki altında yanlışa â€'Evet demeniz mümkün değildir. Saat 16:49 Ay-Mars görünümü, ilişki-iş hayatı ve genel olarak durumumuz hakkında derinlikli incelemenin göstergesidir. Saat 23:41 Ay-Jüpiter karşıtlığı, geleceğimizi garanti altına almak, huzur bulmak, güven altında olmak için paramızı doğru şekilde kullanmamız gerekir. Ortaklaşa maddi veya manevi anlamda birbirimize yardımcı olabiliyor muyuz, bu gayet önemli. Risk faktörünü göz önüne almalıyız. Sizi mutlu edici haberler almanız dileğimle,

17 Nisan 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hızlı bir gün seni bekliyor. Birden fazla işle uğraşman gerekebilir. Telaşlanman bazı detayları gözden kaçırmana neden olabilir. Geçmişte çok iyi anılarının olmadığı kişilere bugünlerde yardım eli uzatabilirsin. Önemsediğin en önemli şey özündeki iyiliği kaybetmemek. İşinde mutsuz olan Terazi burcuysan yeni bir arayışı içine girebilirsin. Ailede, hemcinslerinle, bazı sorunlar üzerine sakin bir tartışma geçirebilirsin. İlişkisi olmayan bir Terazi burcuysan, uzak durmaya çalıştığın kişiye, karşı koymakta zorlanabilirsin.

17 Nisan 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eğer kendine hata yapmak için gereken izni vermezsen gelişmen mümkün olmayacaktır. Önemli olan hata yapmamak değildir. Hatalardan ders alarak ilerlemektir. Eğer bunu başarabilirsen yaşamın özüne erişecek ve yaşadığın her günden daha keyif alır bir hale geleceksin. Fazla kontrollü olma. Bazen de yaşamın akışına bırak kendini.

17 Nisan 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ortaklı para konuları gündeme gelebilir. Gün içinde banka işleriyle ilgilenebilirsiniz. Harcamalarınızda dikkatli olmanızda fayda var. Bugün hayatınızda sizi yoran konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Endişe duyduğunuz konular zaman zaman kriz yaratabilir. Yeni başlangıçlar için uygun bir gündesiniz.

17 Nisan 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün ruhsal anlamda hassas bir o kadar da alıngan olacağınıza işaret etmekte. Ortaya söylenen her şeyi üstlenebilir kendinize haksızlık edebilirsiniz. Sizler duyguları ile yaşayan insanlar olsanız da duygusallığınızın sizi zayıf düşürmesine izin vermemelisiniz. Bu haliniz sizi gerçekten seven ve değer veren insanları da üzecektir. İş hayatınızda ise uzunca bir süredir ağır ağır ilerleyen konularda köklü değişimler yaşanabilir ve beklentilerinizin çok üstünde keyifli gelişmelerin içinde yer alabilirsiniz. Aşk hayatınızda ise fırtınalı bir beraberlik içindeyseniz dinlenmeye yol alacağınız sessiz bir rıhtım seçmek tamamen elinizde…

17 Nisan 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sabah saatlerinden itibaren ay boşlukta olacağı için bugün özellikle maddi konularda, alım satım işleri ve parasal konularda yeni bir adım atmamalı, büyük yatırımlar, kredi çekme vs. işlerinizi mümkünse bir sonraki güne ertelemeyi tercih etmelisiniz. Gün içinde kendi değerinizden şüphe etmeden, ilişkilerde özgüveninizi yüksek tutarak davranmalısınız.

17 Nisan 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ortak parasal işlerinizdeki güzel adımlar aileniz için yapacağınız harcamaları destekliyor. Parasal konularda şanslı olmanız abartılı para harcamalarını karşınıza getirebilir.

17 Nisan 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Partnerinizin gelirinde kayda değer bir artış meydana gelir. Yeni bir ortaklığa adım atmak için teklif alabilirsiniz. Resmi ödemelerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

17 Nisan 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlencenin ve hareketin olduğu heryerde sizi de görmek mümkün. Fakathayatınızda bir takım sorunlar var. Bunun da tek nedeni sizsiniz. Sık sık değiştirdiğiniz fikirler ve tutarsızlığınız buna sebep.

17 Nisan 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 28' 49" R
Ay
Koç
24° 34' 28" R
Merkür
Koç
20° 34' 50"
Venüs
Boğa
08° 41' 26"
Mars
Koç
04° 31' 49"
Jüpiter
Boğa
25° 25' 10"
Satürn
Balık
17° 06' 15"
Uranüs
Boğa
22° 42' 22"
Neptün
Balık
29° 05' 24"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
21° 00' 20"
Lilith
Başak
24° 01' 48"
True Node
Koç
15° 24' 32"
Son Güncelleme : 06/05/2024 15:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>