Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Şubat 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşkta istediğiniz girişimleri yapabilirsiniz. İletişim yeteneğinizi sevdiğinizi etkilemek için kullanabilirsiniz. İleriye dönük planlarınızı kabul ettirebileceğiniz ve uygulayabileceğiniz bir günde olduğunuz söylenebilir.

Bugünü grup çalışmaları ve arkadaş çevrenizle beraber geçirebilirsiniz. İleriye yönelik hedeflerinizi yeniden gözden geçirmek faydalı olabilir. Hiç hesapta olmayan gelişmeler günlük düzeninizi bozabilir.

Sizi harekete geçiren ve değişiklikler yapmanızı isteyen çok sayıda etken olmasına rağmen parasal konularda engellerle karşılaşabilirsiniz. Size verilen dost tavsiyelerinde işinize yarayacak bilgiler bulacaksınız.

Sağlığınızla ilgili konularda gereken hassasiyeti göstermiyorsunuz. Böyle devam ederse yaşayacağınız sorunlar canınızı çok sıkabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son derece canlı, sürekli harekette olabileceğiniz bir gün. Kısa yolculuklar ya da yakın çevrenizle daha yakından ilgilenebileceğiniz bir gündesiniz. Heyecan, yaratıcılık ve kendinizi ortaya koyma isteğiniz sizi harekete geçirecek. Eğlenceli bir gün olabilir ama kişilik çatışmalarından kaçının.

17 Şubat 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler güne,  Ay-Kova burcu seyriyle başlamaktasınız ve saat 07:00 de Ay-Merkür kavuşumu gerçekleşecek. Aşk hayatınızla ilgili mevzularda içinizden geldiği gibi hareket etmenizi,  bireyliğinizi ön planda tutmanızı,  karşı cins üzerinde ve bulunduğunuz ortamlarda dikkat çekmenizi sağlayabilir. İlişkiniz olsun veya olmasın bugün arzuladığınız tek şey, sıra dışı, sürpriz dolu, spontan bir şeyler yaşamaktır. Amaç hayatın keyifli güzel yanlarının biraz olsun tadını çıkarmak ve kendinize şöyle bir gelerek rahatlamak. Ayrıca bugün kendinizi bir yere, bir duruma veya bir plana bağlı hissetmeden yaşama dürtünüz yoğundur. Böylece daha aktif bir şekilde günü değerlendirebilirsiniz. Kurallarla çevrelenmeden, başkalarına yanlış ama size göre doğru olanın peşinden gitme zamanıdır. Gözünüze çarpan çirkinliklere tahammül etmek yerine, baş kaldırarak fikrinizi belirtmenin günüdür. Bunun sonucunda birilerinin keyfi kaçacak olsa da bildiğiniz gibi davranmak hoşunuza gidebilir. Sonunda bu sizin tercihinizdir ve bunu yapmadığınızda kendiniz gibi olmanız mümkün değildir.  Günlük enerjiler altında eski bir aşk yarası tamir olabilir veya bir sorun kendiliğinden çözüm bulabilir. Eşit hak ve özgürlük kavramının fazlasıyla ön planda olduğu bir gündür. Fakat bunu sadece kendiniz adına değil, tüm insanlık için isteyebilir, hatta sosyal ortamlarda bunu dile getirebilirsiniz. Şans oyunları bugün dikkatinizi çekebilir veya borsayı takip edebilirsiniz. Detayların üzerinde durmadan bütüne odaklanacağınız bugün sizler açısından gayet keyifli geçebilir. Saat 09:17 Ay-Satürn görünümü, ancak çok sevdiğiniz, kafanızın yattığı kişilerle irtibatta bulunmak istediğinizi gösteriyor. Çocuğunuz varsa onunla, sevgilinizle, yakın bir arkadaşınızla duygularınızı paylaşırsınız. Siz, sıkboğaz edilmekten hoşlanmıyorsunuz. Bugün elden geldiğince hoşgörülü olmaya çalışacaksınız. Grup faaliyetleri, bilgi paylaşımları, bir şeyleri öğrenmek amaçlı aktivitelerde bulunabilirsiniz. Başkalarıyla uyumlu ve yapıcı ilişkiler kurabileceğiniz bir gün geçirmeniz dileğimle

17 Şubat 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Merkür sosyal evinizde ilerliyor. Bugün güç birliği içinde olduğunuz arkadaşlarınızla birlikte, organize çalışmalar içinde bulunacak, beraberce yaptığınız grup çalışmalarınızdan kazançlı çıkacaksınız.Onların bazı zaman duygusal tepkilerine karşı, sizde bir tavır geliştirmeniz mümkün. Fakat sonuçtan memnun kalacaksınız.

17 Şubat 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal, fiziksel veya maddi durumunuzu ciddiyetle ele almanız gerekiyor. İstediğiniz şekilde ilerlemek eğilimindeyseniz mutlaka planlı ve organize hareket etmenizde fayda var. Tüm burçlar için gün geneli: Kova burcundaki Ay, içinde bulunduğumuz gruplara faydalı olmak isteyeceğimiz, sosyal, toplumsal konulara duyarlı ve yenilikçi bir günde olduğumuza işaret ediyor. Yeni şeyler öğrenebilir, zihnimizi açacak aktivitelerde bulunabilir veya hızlı düşündüğümüz bugün için, pek çok konuyu farklı şekilde ele alabilir, pozitif bakışımızla günü güzelleştirebilir veya farklı şeyler yaşayabiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

17 Şubat 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Birtakım planlarınızı bekletmek ve istediğiniz gibi sürdürmekte zorlanacaksınız. Bazı çözülmeler ve kararsızlıklar sizi bocalamaya itebilir. Hakim olamayacağınız olaylar karşısında sakin kalmalı ve sabır göstermelisiniz. Kendi kendinize kalmak ve geçmişi sorgulamak belki doğru olabilir fakat. gereksiz kuruntulardan özellikle kaçınmalı ve işlerinizle ilgilenmelisiniz.

17 Şubat 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

ENDİŞE içinde olduğunuz bir konunun gözünüzde büyüttüğünüz kadar olmadığını göreceksiniz. Ailenizin masrafları sizi bunaltabilir.

17 Şubat 2015, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün ikili ilişkilerinizde yüksek beklenti ve şartlanmalarla davranmak yerine zamanın size verdiklerine odaklanarak bugünü beklentisizce yaşamalı ve ilişkilerinizde oluşabilecek olası gerginliklere karşı sabırlı olmalısınız.

17 Şubat 2015, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İkili ilişkilerinizde anlayışlı olacaksınız ama tarafsızlığınızı kaybedebilirsiniz. Önemli olan, fikirlerinizi empoze etmeye çalışmamak ve görüşleriniz konusunda ısrarcı olmamaktır. Karşınızdaki kişiyi de dinlemeye çalışmanız gerekir.

17 Şubat 2015, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 04' 09" R
Ay
Terazi
01° 12' 45"
Merkür
Boğa
03° 40' 25"
Venüs
Boğa
23° 27' 33"
Mars
Koç
13° 42' 14"
Jüpiter
Boğa
28° 14' 54"
Satürn
Balık
17° 59' 16"
Uranüs
Boğa
23° 24' 09"
Neptün
Balık
29° 23' 50"
Plüton
Kova
02° 02' 46"
Chiron
Koç
21° 38' 05"
Lilith
Başak
25° 21' 39"
True Node
Koç
14° 55' 57"
Son Güncelleme : 18/05/2024 15:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>