Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Mayıs 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin güvenli, rahat tavırlarını sevgisizlik nedeni olarak değerlendirme eğiliminde görünüyorsunuz. İçinizde gizli bir kıskanılma arzusu var gibi. İlişkinizde bir özgüven eksikliğiniz olabilir.

Sınırlandırılmış ilişkilerin,yaşamındaki başarıların önkoşullarından biri olduğu inancındasınız. İş hayatında sıcak, fazla yakın ilişkilerin zararlı olduğu yönünde bir bakışınız var.

Toplu bir katılıma yatırdığınız paranın riske girmiş olması, ana nedenlerden biri olsa da, maddi sorun yaşama korkunuzun altında birçok neden daha var gibi. Para konularında daha güvenli ilişkiler içine girmelisiniz.

Özel bir konuda gözden kaçırdığınız bazı gerçekler var. Daha mantıklı hareket etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde içinizde hissettiğiniz boşluğu özel uğraşlarla doldurma arzusundasınız. Bu isteğiniz dönem dönemengeliyle karşılaşabilir. Yaşam coşkunuz engellenemez boyutlarda. Bu yanınızı yeterince tatmin edememek, sizde dönemsel küçük bunalımlara yol açabiliyor. Önümüzdeki günlerde yeterince bilgilenmeden bir meselenin üzerine fazla gideceksiniz.

18 Mayıs 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler, saat 01:34 Ay-Satürn görünümü,veya yakın çevremizde bulunan kişilerle bağımızı ciddi manada ele aldığımızın göstergesidir. Yolculuklar kısa süreli olup, hayati anlamda bir karar verilecekse mutlaka artı ve eksileriyle ele alınmalıdır. Saat 07:37  Ay-Pluto görünümü, bir yanıyla güçlenmek adına verilen mücadeleleri, diğer yanıyla ilişkilerimizde bizi zorlayan şartları işaret ediyor. Nazik ve uyumluyuz. Ancak doyuyor muyuz, huzurlu muyuz bu çok önemli. Bizi tatmin etmeyen şartlarla mücadele etmekten yorgunuz. Saat 18:22-19 Mayıs saat 09:29 arasında Ay-Boşluk etkisi altında olacağız. Bu süreçte, ortaklaşa hareket etmek, elbirliğinde bulunmak, sen ve ben demek yerine biz olmak yolundaki sorunlarınızı veya durumunuzu gözden geçirmekte yarar vardır.  Kişiliğinizin zayıf ve işlemeyen, size faydası dokunmayan kısımlarını onardığınızda bireysel açıdan güçlendiğinizi fark etmeniz mümkündür. Günümüz hayırlı gelişmeleri işaret eden güzelliklerle dolu geçsin. Kalben sevgilerimle,

18 Mayıs 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlerken, duygusal yönleriniz atağa kalkıyor. Sürekli değişimler içindesiniz.. Partnerinizle olan ilişkilerinizde içten ve samimi davranıyorsunuz. Fakat bağımsızlık duygularınızda biraz çılgınlık gizli ve bu özelliğinizi ilişkinize yansıtmaktasınız. Bugün arkadaşlık bağlarınızı daha da ön plana çıkaracak davranışlar içindesiniz.

18 Mayıs 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal davranmanız veya duygusal konular istenmeyen değişiklikleri gündeme getirebilir. Kimsenin hayatınızı kontrol etmesine izin vermemelisiniz. Ne istediğinizi biliyorsanız, duyulmasını sağlamalısınız. Her zaman uzlaşan taraf olma şansınız yok. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabahın erken saatlerinde ve öğle sonrası süreçte stresli durumlar veya ilişkiler gündemde olabilir bazılarımız için. Kontrollü olmaya dikkat edelim. Beklenmedik değişiklikler söz konusu olabilir. İlişkilerimizde vebirliklerimizde anlayışlı olmaya ve tartışmalı ortamlardan uzak durmaya gayret gösterelim. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

18 Mayıs 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yönelebilirsiniz. Bazı konularda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Eşinizden beklemediğiniz tepkiler alabilirsiniz. Gün içinde objektif olmaya ve kendinizi karşı tarafın yerine koymaya çalışmalısınız. İlişkilerde tartışmalardan kaçınmalısınız. Sağlığınıza özen göstermenizde fayda var.

18 Mayıs 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Eski dostlarınız sizden uzaklaştı. Onların özel yaşamını merak ediyor ve arayış içinde bulunuyorsunuz. Sevdiğiniz kişi ile aranızdaki başkalarınıza anlatmamalısınız.

18 Mayıs 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

13.00'a kadar olan dönemde yaptığınız işleri en iyi şekilde tanıtabilir, başarılarınızla önplanda olabilir, hayatınızda aşk, mutluluk ve uyumu daha fazla hissedebilirsiniz. 13.00'dan sonraki zaman diliminde sevdiklerinizle keyifli etkinliklerde bulunabilir, arkadaş çevreniz ve partnerinizle mutluluk veren eğlenceli ortamlarda yer alabilir ve çalışma hayatınızda etkili görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz.

18 Mayıs 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İç dünyanızda dengeyi kurmak arzusundasınız. Bugün, başkalarının tavsiyeleri bir kulağınızdan girip diğerinden çıkabilir. Biraz hafiflemeye ve temiz hava almaya ihtiyacınız olabilir.

18 Mayıs 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Öğleden sonrasına kadar sürecek olan belirsizlik ve isteksizlik hissi, öğleden sonra maddi ve manevi ihtiyaçlarınızın, durumunuzun veya donanımınızın farkındalığı ile ilgili derin planlamalar ve durum değerlendirmesi yapma eğilimine dönüşebilir. Farklı bakış açıları geliştirebilirsiniz ve ilgili konularla olan fikirlerinizi de kendinize saklamak isteyebilirsiniz.Genel olarak ise; Ay bugün saat 08:30‘da Akrep burcuna geçiş yapacak. Sezgilerinizin keskin, çevrenize karşı algınızın yüksek olduğu birkaç gün olacak. Duygusal krizleri veya hayatınızda stres kaynağı olan durumları başarıyla stratejik bir biçimde yönetmek elinizdedir. Ay Akrep burcunda; konular genellikle iç dünyanızı ilgilendiren, cinsellik, sırlar ve gizli saklı tutulan konularla ilgili esrarengiz ve bilinmeyenin araştırıldığı sohbetlere yönelebilirsiniz.Ay Akrep zamanlarında para paylaşımı, mali konular, kredi veya borç konuları öne çıkar. İç dünyanızın derinliklerine inme, bilinçaltı psikolojik konular, korkular ve tabularla uğraşmak mümkündür. Sırları veya saklanan bir şeyi açığa çıkarma, karşınızdakinden kuşku duymak olasıdır. Dolayısıyla güven hissetmek, güvende olmak önemli olur.

18 Mayıs 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşte problem yaşayabilirsiniz. Bu da sizin yeterince çalışmamanızdan. Kendinizi tümüyle işinize veremiyorsunuz. Yoksa işinizi mi sevmiyorsunuz? Öyleyse hiç durmayın işinizi değiştirin. Bu hem sizin sağlığınız hem de çevrenizdekilerin sağlığı için iyi olacak.

18 Mayıs 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 44' 28" R
Ay
Balık
13° 13' 56"
Merkür
Koç
18° 35' 41"
Venüs
Boğa
05° 12' 34"
Mars
Koç
02° 21' 26"
Jüpiter
Boğa
24° 45' 22"
Satürn
Balık
16° 52' 13"
Uranüs
Boğa
22° 32' 35"
Neptün
Balık
29° 00' 34"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 00"
Lilith
Başak
23° 43' 00"
True Node
Koç
15° 22' 37"
Son Güncelleme : 03/05/2024 20:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>