Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ocak 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünlerde biraz çekingenlik içindesiniz. Size ilgi duyup yakınlaşmak isteyenler var. Aşka zamanım yok, diyorsunuz, buna sizi tanıyan kimse inanmıyor. İlgi duyanlara baktığınızda neler kaçırdığınızı anlayacaksınız.

İş bağlantısı kurduğunuz biri gitgide sizde güvensizlik yaratıyor. Bağlantıyı koparma imkanını araştırıyorsunuz. Bu konudasahibi eski bir dostunuz aracı olup sizi rahatlatacak.

Birikiminizi nerede kullanacağınız hakkında fazla bilgi sahibi değilsiniz. Önümüzdeki günlerde güven duyduğunuz konuyla ilgili birinin size çok ilginç bir önerisi olacak. Aile içindeki para sorunlarına katkı koymaya çalışıyorsunuz.

Yeni bir hazırlığın içindesiniz. Bu konuda size yapılacak telkinleri önemsemeniz halinde bu hazırlıktan vazgeçeceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın bir arkadaşınızla bugünlerde bir küskünlük içine girebilirsiniz. Fazla rahat, geniş davranışları sizi fazladan sorumluluklara sokabiliyor. Sürpriz bir ziyaret söz konusu. Hiç beklemediğiniz anda, hiç beklemediğiniz birisi kapınızı çalabilir. Bazı sorunların üzerine gereğinden fazla gidiyorsunuz. Bu davranışınız o sorunları biraz daha büyütüyor gibi.

18 Ocak 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler gün boyu burcunuzda seyredecek Ay, ilişkileri ön plana getiriyor. Özellikle ciddi ilişki ve evlilik hayatınızla alakalı konular bugün yoğunlukta. Bugün aklınızın bir köşesinde farklı bir yere taşınmak veya evinizde yeni bir değişime gitmek fikri oluşabilir. Buradaki amaç eskilerin deyimiyle tebdil-i mekanda fayda var sözüne uygun olabilir. Yapılacak bir yeniliğin size iyi gelebileceğini düşünmeniz mümkündür. Ayrıca bugün aile olmak, mutlu bir yuvada nefes almak, çoluk çocuğa karışmak, hayatınıza bir yön çizmek fikri sizi heyecanlandırabilir. Ev içi faaliyetlerin çoğunluğunda güzelleştirme, düzene koyma, yeni bir şeyler satın alma isteği ön plandadır. Hiçbir şey yapamasanız bile bir demet çiçeğin hoş görüntüsünde sevdiklerinizle muhabbet etmek bile size yeterli gelebilir. Öylesine huzurlu bir gün. Tabi ki hayata bakış açımıza ve içinde bulunduğunuz duruma göre değişebilir. Beklentilerinize uygun bir gün geçirmeniz dileğimle,

18 Ocak 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini enerjik hissetmiyorsun. Üstesinden gelemediğin konularda çevrendekilerden yardım isteyebilirsin.

18 Ocak 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerinizi aktif bir şekilde kullanarak önemli avantajlar sağlayabileceksiniz. Her zamanki gibi diplomatik tavrınız burada çok önemli ani fırsatlarla yüzleştirebilir. İlişkilerde kişisel özgürlük alanınızı tanımlamak isteyeceksiniz.

18 Ocak 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hassasiyet duyduğunuz konularda kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Kişisel konularınızda daha mücadeleci olabilirsiniz. Yeni başlangıçlar yapmak için enerjinizi toplamalısınız. Aşk hayatınızda keyifli gelişmeler olabilir. Gelecek yönünde planlar yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda üstlerinizden yardım alabilirsiniz.

18 Ocak 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gösterişli olduğu kadar disiplinli bir yaşamı da tercih ediyorsunuz. Oysa hem çevrenize hem kendinize karşı esnek davranmalısınız. Aksi halde iç huzurunuz bozulabilir.

18 Ocak 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, ruhsal ve bedensel olarak iyileşme dönemine giriyorsunuz. İş hayatınızda olası problemler yaşayabilirsiniz. Bir hastalığınız varsa ameliyat olabilir, ruhsal olarak gergin hissettiğiniz bir dönemde iseniz biraz yalnız kalıp, sakinleşerek fiziksel ve mental olarak iyileşme dönemine girebilirsiniz. Meditasyon ve enerji çalışmalarından bu süreçte faydalanabilir, geçmişte çözümleyemediğiniz bir konunun tekrar karşınıza çıktığını fark edebilirsiniz.

18 Ocak 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu birkaç gün özel hayatınızda dikkatli olmalısınız. Duygularınızı hayatınızın istediğiniz alanlarına kanalize etmeye özen gösterin. Sizi harekete geçirecek insanlarla işbirliğine girmekten korkmayın.

18 Ocak 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Estetik ve güzellik üzerine bedensel başlangıçlar yapabilirsiniz. Benliğinizde dengeye ulaştığınız ve kibar davranışlarınızın takdir gördüğü bir gün yaşayabilirsiniz.Hedef ve kararlarınızı işler hale getirmeden önce medeni, uyumlu ve orta yolu bulma arzusu taşıdığınız enerjilere sahip olmalısınız. Ortaklaşa kazançların alınabileceği bir sürece başlıyorsunuz. Mesleki olarak bilgilerinizin doğru ve dorukta olduğu bir süreçtesiniz. Aile içi ilişkilerde otorite baskısı, dönüştürme ve değiştirme hevesli diyaloglar kaydedilebilir.

18 Ocak 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İnsanların sizden farklı şekilde düşünmelerini doğal karşılamalısınız. Zaten değişken olan fikirlerinizi zorla kabul ettirmeye çalışmayın. Kendi görüşlerinizi kullanarak uzun vadeli planlar yapabilirsiniz. İhmal ettiğiniz ailenizin gönlünü almalısınız.

18 Ocak 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 32' 43" R
Ay
Koç
10° 22' 54"
Merkür
Koç
19° 50' 51"
Venüs
Boğa
07° 30' 06"
Mars
Koç
03° 47' 19"
Jüpiter
Boğa
25° 11' 34"
Satürn
Balık
17° 01' 31"
Uranüs
Boğa
22° 39' 01"
Neptün
Balık
29° 03' 46"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 57' 10"
Lilith
Başak
23° 55' 23"
True Node
Koç
15° 24' 44"
Son Güncelleme : 05/05/2024 16:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>