Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Geriliyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Nisan 2024, Cuma

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, belirsizlikleri ortadan kaldırmaya çalışmalısınız. Duygularınız ve düşünceleriniz farklılık gösteriyor. İlişkinizden yana sorun yaşamamaya çalışın.

Hata yapmaktan kaçınmalısınız. Kontrolü tamamen elinizde bulundurmanız gereken bir gündesiniz. Amaçlarınızın dışına çıkmamanız gerekiyor.

Maddi anlamda daha temkinli olmaya çalışın. Hata yapmadığınız sürece pek sorun yaşamayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İç huzurun önemli olduğunu unutmayın. Vicdanınızın rahat olacağı şekilde yaşama isteği, sorumlulukların endişesini değil kolaylığını getirebilir. Maddi açıdan şanslı olduğunuz, beklentilerinizin gerçekleşeceği bir gün olabilir.

19 Nisan 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerinizde daha dengeli ve adil olmaya özen göstermelisiniz. Karşı tarafın duygularını ve ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak iletişim kurmalı, kendi isteklerinizin yanı sıra karşı tarafın da beklentilerini önemseyerek hareket etmelisiniz. Olumlu ve uyumlu bir tavır içinde olmanız, ilişkilerinizin gelişmesine ve daha sağlam temellere oturmasına yardımcı olacaktır. Ayrıca bugün, sanatsal etkinliklere katılarak kendinizi ifade etme ve ruhunuzu besleme fırsatı bulabilirsiniz.

19 Nisan 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hafta sonunabırakmamak için bugün tüm işlerini halletmek isteyeceksin. İşlerini yapmakta isteksiz olsan da işlerini yetiştirmek için kendine bir program yapabilirsin. İlişkisi olan Terazi burcuysan, sevgilin ve ailen arasında kalabilirsin. Partnerinin ailene karşı olan tutumu seni sinirlendiriyor.

19 Nisan 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Toplumsal ve dini değerler konusunda dikkatli hareket etmek isteyebilirsiniz. Kendinizi kabullendirmek ya da sorun çıkaran olmamak adına benimsemediğiniz, yeterli olamadığınız ya da öyle hissetmediğiniz konularda fikir beyan etme zorunluluğu hissetmemelisiniz. Hukuksal gelişmelerde aldığınız sonuçları değiştirmek adına verdiğiniz mücadeleye bir sınır koymanız gerekebilir. 

19 Nisan 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bilemediğiniz konular gündeminizi oluşturabilir. Gizde kalan olaylara karşı kabullenme içine girebilirsiniz. Kendinizi olan olaylara karşı fazla feda ettiğinizi hissedebilirsiniz. Hassasiyetler geliştirebileceğiniz zamanlar var. İç sesinizi dinlemeniz işlerinizi kolaylaştırabilir. Farkında olmadığınız olaylara karşı etkiye açık olabilirsiniz.

19 Nisan 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İletişimsel problemlerinizi çözebilirsiniz, özellikle de aşk ilişkilerinde Venüs'ün etkisini derinden hissedebilirsiniz, partnerinize karşı içinizden geldiği gibi davranın.

19 Nisan 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Maddi konularda güzel sonuçlar elde etmek senin için daha kolay olacak bugün. Bu tür konularda güzel sonuçlar elde etmek hayatının geri kalan konularına odaklanman için zaman tanıyabilir. Canını sıkan mevzuları tek tek çözmeye başlayabilirsin.

19 Nisan 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, bugün eksik, kayıp veya gizli bir şeye rastlayabilir ya da onu ortaya çıkarabilirsiniz. Geçmişteki bir konuyla ilgili çözüm veya sonuç arıyor olabilirsiniz. Özellikle gün ilerledikçe duygu ve fikirleri anlamlandırmak istersiniz. Anlaşmaya varmak veya en azından bir uzlaşma noktasına ulaşmak hoş olabilir. Her ne kadar çözüm yakın görünse de hikayenin muhtemelen daha fazlası var. Bir kişinin veya durumun yeni bir yönünü görebilirsiniz ve başka birisi de sizi yeni bir açıdan görebilir. İnsanlar ikna edicidir, konuşmalar özellikle etkileyicidir ve herkes sizin uyumlu tavrınızdan etkilenirler.

19 Nisan 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Şimdiye kadar kişiliğinizi ön plana çıkaracak işler denemediğiniz için; artık cesur kararlar vermenin zamanı geldiğini sezgisel bir biçimde hissedeceksiniz. Bugün yapmanız gereken işlerinizi bir an önce toparlamalısınız.

19 Nisan 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Günlükrutininizi yerine getirmekte zorlanıyorsunuz. Bugünkü koşullarınız pek ümit verici değil ve yapacağınız işlerde başarılı olma ihtimali düşük. Siniriniziarkadaşlarınızdan çıkarmaya kalkışmayın. Ayrıca kendinizi çevrenizdekilere kapatmayın, içinize kapanmanızın size hiçbir yardımı olmayacaktır. Ailenizin yakınlığına sığının ve bu yardımcı kaynaktan uzanan eli kabul edin. Gelen destek sayesinde bu zor zamanı atlatabileceksiniz.

19 Nisan 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün sağlık, hastane konuları gündeme gelebilir. Gündelik hayatınızdaki gelişmeler ruhen sizi bunalıma sokabilir dikkat. Gününüz şahane geçsin.

19 Nisan 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Korkularınızla hem kendinizin hem de sevgilinizin tadını kaçırıyorsunuz. Kaybetme korkunuzu, onu kaybetmek için her şeyi yapabileceğiniz boyutlara götürmekten kaçının. İş ilişkilerinde kurduğunuz dostluklardan genellikle zarar görmek, sizi daha mesafeli bir insan haline getirmiş. İş ilişkilerinizde duygusallığı asgariye indirip daha uyanık olmanız gerekiyor. Paraya ihtiyacı olan bir yakınınıza yardım edin, karşılığını fazlasıyla göreceksiniz. Açılan iştahınız nedeniyle kilo problemine dikkat edin.

19 Nisan 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 14' 20" R
Ay
Terazi
15° 39' 08" R
Merkür
Boğa
05° 21' 21"
Venüs
Boğa
24° 57' 14"
Mars
Koç
14° 37' 40"
Jüpiter
Boğa
28° 32' 06"
Satürn
Balık
18° 03' 60"
Uranüs
Boğa
23° 28' 22"
Neptün
Balık
29° 25' 29"
Plüton
Kova
02° 02' 13"
Chiron
Koç
21° 41' 42"
Lilith
Başak
25° 29' 44"
True Node
Koç
14° 56' 46"
Son Güncelleme : 19/05/2024 21:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>