Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Mayıs 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkiniz tatlı bir gerginlik içinde. Karşılıklı olarak bu ilişkide daha verici, daha yapıcı olduğunuzu savunuyorsunuz. Beklentilerinizin tazeliği tatlılığı, sürekli birbirinizi sorgulamanızda gerginliği yaratıyor.

Yeni yaptığınız bir görüşmeden çok şey bekliyorsunuz. İşlerinizdeki durgunluk yavaş ama istikrarlı bir ivme kazanıyor. Yeni alacağınız haberlerle daha umutlu olacaksınız.

İhtiyaçlarınız, beklentileriniz, zevkleriniz kazancınızın üzerine çıkamıyor. Hesabınızı bilerek buna izin vermiyorsunuz. Maddi bir sıkıntı içinde görünmemenizin altında bu denge var.

İki arkadaşınızın özel ilişkilerine çok karışıyorsunuz. Bu şekilde bu ilişkiye bir katkınız olmuyor. Müdahalenizin önündeki barikatı da göremiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevecen, yumuşak biri olmanız, sevinci olduğu gibi hüznü de yoğun yaşamanıza yol açıyor ve bu özelliğinizden memnun bir dost çevreniz var. Derin üzüntülerin, coşkulu mutlulukların insanısınız. Arkadaş ilişkileri sizin için çok önemli. Ama beklenmedik sürpriz çıkışlar ve kararlarla ilişkileri zorlaştırabiliyorsunuz. Kolay güven duymuyor gibisiniz.

2 Mayıs 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler saat 06:35 Ay-Mars görünümü, bilinçaltımızda kendi kendimizi tedavi etmemizi sağlıyor. Ne kadar kendimiz gibi olursak o kadar huzur bulacağımızı, yenileneceğimizi biliyoruz. Saat 13:23 Ay-Neptün kavuşumu gerekhayatımız ve gerekse günlük tempoda, ılımlı yaklaşımın faydalı olacağını gösteriyor. Belki böyle davranmak işimize gelmeyebilir. Ancak huzurumuz için gereklidir. Saat 14:59 Ay-Güneş arasındaki olumlu görünüm partnerinizle olan  iletişiminizi güçlendiricidir. Birbirinize destek vermeniz, hayatı birlikte kotarmaya çalışmanız, el birliğinde  bulunmanız gayet olumludur. Saat 16:23 Ay-Jüpiter karşıtlığı sizi yorabilecek mecburiyetlerden kaçınmanın önemini gösteriyor. İşlerinizi umursamamak veya tam tersine çok fazla çalışmak gibi. Dengeli ve ölçülü hareket etmekte yarar var. Saat 19:38 Ay-Satürn görünümü, elimizden geldiğince anlayışlı olmaya, insanlara destek olmaya çalışıyoruz. Ancak bulunduğumuz yer, ortam şartları ve karşılaştığımız insanlar bizi bazen öyle yoruyor ki, acaba neler olacak diye düşünmeden duramayız. Saat 23:17 Ay-Pluto arasındaki görünüm, aileniz ve çalışma hayatınızla ilgili konularda güçlü olmak, kontrolü elinizde tutmaktan yana olacağınızı göstermekte. Ancak aşırı baskıcı tutum veya tam tersine fazla vericilik, ihtiraslarınızın esiri olmak gerekmiyor. Yeni haftamız hayırlara vesile olsun. Kalben sevgilerimle,  

2 Mayıs 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün oldukça romantik duygular içindesiniz. İçgüdülerinizin sizi yanlış yönlendirmesini istemiyorsanız, sizi bulunduğunuz ortama sürükleyen nedenlerin altını çizmelisiniz. Aşk ve sosyal yaşamınızı iç içe kurguladığınız zaman, bazı hatalar da, kendiliğinden gelişecektir. Amacınızı iyi belirlemelisiniz.

2 Mayıs 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sınırlarınızı zorlamak ve yeni şeyler denemek istiyorsunuz. Haftaya biraz duygusal başlayabilirsiniz, ama motivasyonunuzu yükseltmeniz zor olmayacaktır. Ortak kaynak kullanımı gerektiren başlıklarda kendinizi iyi hissedebilirsiniz. Hafta ortası civarında, yeni şeyler denemek ve yeni kişilerle tanışmak arzunuz artabilir. Aşk hayatınız veya kültürel başlıklardaki konular destekleniyor. Haftanın ikinci yarısında, planlarınız bir şekilde bozulabilir. Esnek olmanızda fayda var.

2 Mayıs 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda sorumluluklarınız artabilir. İşlerinizi iyi hale getirmek için çaba sarf etmeniz gereken bir gündesiniz. Gelecek yönünde yaptığınız planlarda değişiklik yapabilirsiniz. Bazı konularda kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Ailevi konularda farklı fikirler gündeme gelebilir. Ani alınan kararlardan kaçınmalısınız.

2 Mayıs 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çevrenizdeki olumsuz olaylar karşısında bir hayli etkilenecek ve birilerine yardım isteğiniz kabaracak. İyimserliğiniz dorukta. Ancak yardım edeceğiniz kişiler sizin sözlerinizi dinlemeyecek.

2 Mayıs 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde finansal konular, aşk hayatınız, kendi enerjinizi ve yeteneklerinizi sergileyeceğiniz alanlarda ve çocuklarınızla ilişkilerinizde problemler yaşayabileceğiniz bir zamanda iken, 17.00 sonrasında çok daha rahat iletişim kurabileceğiniz, aşk hayatınız ve çocuklarınızla ilişkilerinizde etkili paylaşımlarda bulunabileceğiniz, enerjinizin yükseldiği bir zamanda olacaksınız.

2 Mayıs 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Parasal konularda fedakâr etkileriniz devredeyken gerçekçi olmaya özen gösterin. İş alanlarınızda dağılma etkisine karşı dikkatli olun. Maddi konularda başarılı adımlar atılabilir.

2 Mayıs 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mayıs ayının ilk günlerinde, maddi başlıklı konular ön plana çıkıyor. Özellikle kredi, nafaka, burs, sponsorluk, alacak verecek, sigorta, vergi, miras gibi ortak kaynak kullanımı gerektiren başlıklarda avantajlı olabilirsiniz.

2 Mayıs 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mesleki konularda ve işinizle ilgili yaratıcılığınızın en yüksek noktaya ulaştığı bir zaman dilimidir. Konuşulan konu önemi ne kadar büyük olursa olsun kolaylıkla çözülür ve iki taraf da birbirini çok iyi anlar. Beklediğiniz miras, nafaka gibi durumlar varsa çözüme ulaştırarak maddi anlamda güçlenmenizi sağlar.

2 Mayıs 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 25' 11" R
Ay
Koç
23° 39' 20" R
Merkür
Koç
20° 31' 53"
Venüs
Boğa
08° 36' 49"
Mars
Koç
04° 28' 56"
Jüpiter
Boğa
25° 24' 17"
Satürn
Balık
17° 05' 57"
Uranüs
Boğa
22° 42' 09"
Neptün
Balık
29° 05' 17"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
21° 00' 08"
Lilith
Başak
24° 01' 23"
True Node
Koç
15° 24' 35"
Son Güncelleme : 06/05/2024 14:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>