Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Nisan 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizle aranızdaki kırgınlıkların sona ermesi sizi bayağı bir sevindirecek. Sevgilinizle aranızda oluşan problemleri engellemek için daha akılcı yöntemler geliştirmelisiniz.

Bugünortamınızdaarkadaşlarınızla birtakım gereksiz tatsızlıklar yaşayabilirsiniz. Aslında bu tatsızlıkların kaynağı siz değilsiniz ama en çok etkilen de siz olacaksınız.

Maddi konularda bütçenizi dengelemek sizin için önem kazanıyor. çeşitli yeni gelir kaynaklarına sahip olmak istiyorsunuz. Bu konuda bugün sevindirici haberler alacaksınız.

İnsanların size her söylediklerini önemsiyorsunuz. Bu yüzden de stresli günler geçiriyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Günlük sorunları yetirince önemsemeyişiniz, bazı detayları gözden kaçırmanıza yol açabiliyor. Belli konularda duygusallıktan arınıp daha bir yoğunlaşmanız gerekiyor. Daha resmi, daha mesafeli davranışlarla problemli ilişkilerinizi geliştirebilir, istediğiniz doğrultuda yönlendirebilirsiniz. Bugün buna yönelik çabalar içine gireceksiniz.

20 Nisan 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler, 20 Nisan-20 Mayıs tarihleri arasında Güneş-Boğa burcunda ilerleyecek. Merkür ise geriliyor. İlişki, para, eş veyaortağınızla alakalı konularda sağlamlığı önemseyeceğiz. Maddi güvencenin bilhassa dikkate alındığı zamandır. Huzurlu bir ilişki, güvenilir insanlarla beraber olmak, kendimizi garanti altına almak isteriz. Kimlerle nasıl bir ilişkimiz var, aramızdaki bağ güçlü mü? Diye bir bakarız. Miras, hisseli para, mal, mülk paylaşımları veya eşimizin, ortağımızın finansal durumuyla ilgili konularla yakından ilgileniriz. Kredi kartıyla alışveriş, yasal konular, borçlarımızın takibi, hisse senedi, tahvil, borsa, yatırım konularında risk faktörünü göz ardı etmeden finansal işlerimizde dikkatli olacağız. 20 Nisan (Saat 20:37)-3 Mayıs (Saat 19:33) Merkür-Koç burcuna geriliyor. İlişkilere ait her türlü konuda veya evliyseniz eşinizle aranızdaki gerginliklere karşı akılcı düşününüz. Meselelere tekrar bakınız. Yeni bir ilişkinin kökleşmesi zor olabilir. Partnerinizle aranızdaki görüş farklılıkları nedeniyle gerginlikler yaşanabilir. Bu süreçte ani evlilik kararı vermek, boşanmak üzere yasal dava açmak daha sonra pişmanlık yaratıcı olabilir. İletişimsel olarak kırıcı ve kaba konuşmalar beraberliğinizde restleşmelere sebebiyet verebilir. Güzel bir gün dileğimle,

20 Nisan 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ertelediğin hayat; bugün önce ayaklarına, sonra kalbine dolanabilir. Kendin için yeni bir şeyler yapmalısın.

20 Nisan 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Parasal konularda ihtiyacınız olan nitelikte bazı gelişmeler sizi huzursuz edebilir. Hayalinizdeki kariyere yaklaşmanız için bazı konulardan fedakarlık etmeniz gerekebilir.

20 Nisan 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bazı işlerinize hız kazandırmak için yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz. İlişkilerinizde kendinizi ifade edebileceğiniz bir gündesiniz. Güzel olan şeyler için harcama yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha kolay risk alabilirsiniz. Çocuklarınız ile zaman geçirebilirsiniz. Finansal konularda daha fazla sorumluluk alabilirsiniz.

20 Nisan 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Politik davranarak işlerinizi belli bir yere kadar idare edebilirsiniz ancak maddi sıkıntılarla bir yere kadar başedebilirsiniz. Oysa şansınızla savaşı bırakın ve fazla zorlamayın.

20 Nisan 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün finansal konular, para alış verişi ve alım satım işlerinizde durağanlık, problemler ve zamanında olmama gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz. İlişkilerinizde özellikle akşam saatlerine dek sevginizi daha fazla göstermeniz gereken bir zaman diliminde bulunuyorsunuz. 17.40 sonrasında partnerinizle daha rahat iletişim kurabilecek, yakın dostlarınız veya partnerinizle etkinliklere katılabilecek, paylaşımlarınızı daha rahat gerçekleştirebileceksiniz. Nitekim iletişim sorunlarına açık bir günden geçtiğinizin farkında olarak, bazı konuların üzerine gitmemeli, anlayışlı ve uzlaşmacı tavrınızı gün sonuna dek korumayı tercih etmelisiniz.

20 Nisan 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınıza, ilişkilerinize ve evliliğinize dikkat edin. Kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Eski ilişkileriniz bu dönemde çözüme ulaşmak üzere karşınıza gelebilir.

20 Nisan 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bilim kurgu filmlerine gidebilir, bu türden kitaplarla zamanınızı geçirebilirsiniz. Çocuklarınızın dahiyane planlarına yol göstermekten ve onlarla ilginç konularda sohbet etmekten büyük keyif alacaksınız. Yaşadığınız aşkla ilgili biraz özgürlük hissine sahip olma düşüncesine kapılabilirsiniz. Bugün hayattan aldığınız zevkler daha çok toplumsal olacaktır. Plüton'un geri hareketi nedeniyle kökler, aile, ebeveyn ve ev alanınızda öngördüğünüz, planladığınız değişim ve dönüşüm hareketlerinizi uygulamak için Eylül ayını beklemelisiniz.

20 Nisan 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu hafta, parasal kazançlarınızda artışlar olabilir. İkinci el bir eşya satımı, bir mülkün düşünülenden daha yüksek bir fiyata alıcı bulması, hiç hesapta olmasa da birteklifi alma ve kabul etme, bir süredir gönüllülük esasına bağlı olarak yürüttüğünüz çalışmalar için size maaş ödenmeye başlanması gibi çok çeşitli yollardan ekstra gelir yaratabilirsiniz. AİLE üyelerinden gelecek maddi nitelikli kazanç yaratılmasına yardım edecek bir destek de, bu dönem içerisinde söz konusu olabilir. Mevcut bir ekstra gelir kapısı kapanırsa da endişelenmeyin, yeni bir kapının açılması yakın demektir. Kazançlarınızda artış olmaması halinde ise mevcut etkiler, giderlerinizi düşürme yönünde fayda sağlayabilir.

20 Nisan 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 56' 60" R
Ay
Balık
16° 20' 44"
Merkür
Koç
18° 43' 42"
Venüs
Boğa
05° 28' 28"
Mars
Koç
02° 31' 23"
Jüpiter
Boğa
24° 48' 24"
Satürn
Balık
16° 53' 18"
Uranüs
Boğa
22° 33' 20"
Neptün
Balık
29° 00' 56"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 43"
Lilith
Başak
23° 44' 26"
True Node
Koç
15° 22' 56"
Son Güncelleme : 04/05/2024 01:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>