Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Temmuz 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sorunlarınızda kendi dışınızda sırdaşlar edinmeyi ve onlardan etkilenmeyi sakıncalı görüyorsunuz. Aşk ilişkilerinin bazı açmazlarında dışardan dostça telkinler yapıcı olabilir.

Çok hazırlandığınız bir toplantının içinde olacak, ama amaçladığınız kazanımların azını elde edebileceksiniz. Bugün can alıcı bir sorunu halledeceksiniz. Çok umutla ele almayacağınız bu sorunda şans size yardım edebilir.

Bugünlerde, akraba içindeki büyük bir satış işinin haberiyle umutlarınız yeşerebilir. Korktuğunuz ödemelerin günü yaklaşırken, önümüzdeki günler içinde de yeni masraflar görünüyor.

Kimseye danışmadığınız konularda ilerde büyük yalnızlıklarınız olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Şansınızın yoğun olacağı bir dönem. İçinizde belli konularda taşıdığınız tedirginlik ve kararsızlık, esas olarak şansınızın destekleyeceği gelişmelerle, bugünlerde yok olabilir. Sürprizlere elverişli ortamları değerlendirmelisiniz. Hiç aklınıza gelmeyecek oluşumlar, sizi bazı gerginliklerinizden bir anda kurtarabilir. İnançlı olmanız gerekiyor.

20 Temmuz 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler, 20 Temmuz saat 01:57 de, Oğlak burcunda oluşacak Dolunay, son zamanlardahayatımız, toplumsal ilişkilerimiz ve sorumluluklarımız anlamında bir hayli duyarlıydık. Tüm odak noktamızda güvence, emniyet, hassasiyet yer alıyordu. Bazen en ufak bir işi bile yaparken, çevremizden gelen tepkileri bir sünger gibi çekiyorduk. Bu Dolunay, şimdi iç dünyamıza yönelip, kendimizi şöyle bir gözden geçirip, güven duygumuzu başkalarına göre değil, kendimize göre inşa etmemiz gerektiğini vurguluyor. Toparlan ve canlan diyerek bizi ikaz ediyor. Nitekim Dolunayın ardından Ay-Kova burcunda seyrine başlayacak. Bu da gösteriyor ki, sosyal hayatımıza önem vereceğiz. Aşkta, kişisel arzu ve isteklerimizde özgürce seçimlerde bulunacağız. Arkadaşlıklar, sevdiğimiz uğraşılarımız, farklı bir açıdan dünyaya bakma halimiz bizi motive edecek. Venüs-Satürn görünümü, yeteneklerimizi bir grup, alan ve ortamda sergilememizde, doğal, samimi, sıcak ilişkiler kurmamızda, fikirlerimizi daha güçlü ifade ederek kendimize güvenmemizde bize yoldaşlık edecek. O zaman toparlanalım ne dersiniz? Olumlu gelişmelere işaret bir gün olması dileğimle,

20 Temmuz 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yaşantınızda farklı düşüncelere sahip olsanız bile, inatçı ve pratik davranışlarınız sayesinde işinizde istediğiniz disiplini kurmayı başaracaksınız. Duygusal konularda daha esnek ve yumuşak davranmayı yeğlerseniz, ilişkinizi her anlamda pozitif olacaktır.. Bazen gereğinden fazla katı davranışlar sergiliyorsunuz.

20 Temmuz 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evinizi veya ailenizi ilgilendiren kişilerle ters düşebilirsiniz. Durumunuzu her yönden değerlendirmeli anlayışlı olmaya çalışmalısınız. Bazı konuları çözemiyorsanız kişisel gelişiminize odaklanmalısınız.

19 Temmuz 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız uğraşlara yönelebilirsiniz. Çocuklarınız zaman ayırmanız gerekebilir. Gün içinde planlarınızdaki değişiklikler sebebiyle kendinizi farklı ortamların içinde bulabilirsiniz. İlişkide olduğunuz kişiye karşı tepkisel olmamaya özen gösterin. Bazı konularda kararlar alıp işlerinizi tamamlama fırsatı bulabilirsiniz.

20 Temmuz 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sorunları mantığınızı ön planda tutarak çözmekte ustasınız. Bugün yine sorunlarınız olabilir ancak yardım alarak çözmeye çalışın. Özellikle inatlaşmaktan vazgeçin.

20 Temmuz 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkilerinizde keyifli bir enerji ile partnerinizle olan diyaloglarınızı geliştirebilir, dostlarınızla eğlenceli aktivitelerde yer alabilirsiniz. İlişkilerinizde duygularınızı hemen paylaşmak yerine daha sakin ve tutarlı yaklaşımlarda bulunmanız gereken bir gündesiniz.

20 Temmuz 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Birkaç gün boyunca ailenizle ilgili konularda hassaslıklar yaşayabilirsiniz. Yakın çevrenizle olan bağlantılarınız güçlenirken, ailevi konular daha fazla ön plana çıkmaya başlayacak.

20 Temmuz 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay’ın boşluk etkisi nedeniyle uyanmanız güç olacaktır.Sabah saatlerinde azalmaya başlayacak olan belirsizlik ve isteksizlik hissi öğlene doğru ise çocuklarınız, hobileriniz ve kişisel zevk alanlarınızla ilgili tutarlı ve planlı enerjilere sahip olacaksınız. Akşam saatlerini bilhassa kendinizi zihnen geliştirecek faaliyetlere yöneltebilir, bilim kurgu filmleri izleyebilir, havacılıkla ilgili yayınlarla ilgilenebilir, model veya maketler geliştirebilirsiniz. Çocuklarınızın zihinsel gelişimleri için etkinlikler düzenleyebilirsiniz.

20 Temmuz 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda yapacağınız atılımlarla uzun zamandır beklediğiniz atılımları gerçekleştirebilirsiniz. Hayatınız tam çok monotonlaştığını düşündüğünüz anda canlanacak. Türlü yerlerden irili ufaklı para gelebilir. İyi bir yatırım yapabilirsiniz.

20 Temmuz 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 05' 27"
Ay
Kova
18° 59' 02"
Merkür
Koç
17° 38' 46"
Venüs
Boğa
03° 06' 49"
Mars
Koç
01° 02' 51"
Jüpiter
Boğa
24° 21' 28"
Satürn
Balık
16° 43' 31"
Uranüs
Boğa
22° 26' 43"
Neptün
Balık
28° 57' 34"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 19"
Lilith
Başak
23° 31' 41"
True Node
Koç
15° 20' 41"
Son Güncelleme : 02/05/2024 03:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>