Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Mart 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onun dağınıklığı nedeniyle sürekli diken üzerindesiniz. İş yoğunluğu, arkadaşları, çevresi sizden önce geliyor diye sitem ediyorsunuz ama yanılıyorsunuz. Her şeyin önünde siz varsınız. Bugün ondan gelecek bir telefon sizi çok heyecanlandırabilir.

Yaptığınız yeni bir anlaşma sizi tedirgin ediyor. Karşınızdakiler size gerekli olan güveni bir türlü veremiyorlar. Kısa bir süre içinde olumsuz bir gelişme gözükmemekle birlikte, olumsuzluklara hazır olmanızda yarar var.

Küçük bir birikiminizi değerlendirmeniz konusunda önerilere ihtiyacınız var. Yatırım konusunda acele etmezseniz zararlı çıkabilirsiniz. Bu konuda size destek olacak bir çevreye sahip olduğunuz için o kadar da zor değil.

Bir yakınınız onu ihmal ediyorsunuz diye size sitem edebilir. Kendinizi savunmak yerine onun taleplerini yerine getirmeniz daha doğru olur.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hızlı karar vermek çoğu zaman size kazandırıyor ama bugünlerde biraz daha temkinli olmanız gerekebilir. Bugün sizi de ilgilendiren bir tartışmada geride durmanızda yarar var. Konuyu enine boyuna düşünmeden fikirlerinizi kimseyle paylaşmamalısınız. Bu kez hızlı davranmak sizi yanılgıya düşürebilir. Çok yakınınızla ilgili alacağınız bir haber sizi çok sevindirecek.

21 Mart 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler 21 Mart saat 00:45-20 Nisan saat 12:42 tarihleri arasında Koç burcunda ilerleyecek Güneş, ilişkilerde  test süresi anlamına geliyor. Partnerinizle sanki birbirinize ayna tutmuş gibi, aranızdaki benzerlikleri veya farklılıkları tespit edeceksiniz.  Burada önemli olan hem adil ve tarafsız bir şekilde beraberliğinize bakmak hem de düşünmeden kararlar vermemektir. Aranızdaki sorunları, sevgi-saygı-güven olguları çerçevesinde ele almak lazım. Kişisel anlamda karşı taraf bu tarihler arasında baskın kimlikte olabilir. Kendi arzu ve isteklerini ön planda tutabilir. Size muhalifmiş gibi davranabilir. Bunlara da dikkat edelim. İlişkisi olmayanlar, bu süreçte karşılaştıkları kişinin, kendinden emin hallerinden etkilenebilirler. Bu her ilişkinin başında olduğu gibi kişiye cazip gelse de, biz en başında birbirimize karşı açık ve dürüst yaklaşımlara, öncelikle birbirimizi tanımaya önem verelim. Bu geçişi yöneten Mars, 31 Mart sonrası Boğa burcunda seyrine başladığında, ilişkide finansal durum, paylaşım, cinsellik, sadakat, güvenilirlik gibi olgular hedefte olacak. Bunları da bir hayli önemseyeceğiz. Saat 09:22 Ay-Jüpiter görünümü, rahatlatıcı bir enerjidir. Sorunlarınızı kendi içinizde ileriye yönelik olarak çözümleme anlamında fırsat yaratabilir. Başkalarıyla paylaşımda bulunma, sıkıntılarınızı üstünüzden atmada size güven verebilir. Saat 12:57 Ay-Pluto görünümü, bilinçaltınızda yerleşmiş geçmiş tatsız olayları hatırlatabilir. Siz bu deneyimleri unutmadığınız için, fevri davranabilirsiniz. Özellikle partnerinizle aranızda bu yüzden sorunlar yaşanabilir. Saat 13:14  Ay-Uranüs kavuşum etkisi altında,  bir ilişkide bağlayıcı, sınırlandırıcı ve tek yönlü hareket edici partnere tahammülümüz yok. Bizim de beklentilerimiz var. Bunların ortaklaşa ele alınmadığı bir beraberlik canımızı sıkabilir. Cumartesi gününüzün  keyifli, mutlu, eğlenceli ve arzu ettiğiniz şekilde geçmesi dileğimle,

21 Mart 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Haksızlıklar karşısında isyankar davranışlar sergilemeniz, sizin suçunuz değil. Güçlü adalet duygunuzu ilişkilerinize yansıtmak isteyişiniz, en doğal hakkınız.. Bugün partnerinizin düşüncelerine karşı çıkabilir ve kendinizi onun karşısında savunmak zorunda kalabilirsiniz. Geçici bir durum için birbirinizi kırmamalısınız.

21 Mart 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Tartışma ortamlarından kaçmak zor olabilir. Fikir alışverişlerinde yanlış anlaşılmalara dikkat etmekte, ani tepkilerden, hareketlerden kaçmakta fayda var. Bazı gelişmeler şaşırtıcı olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerinde Aslan burcundaki Jüpiter'in Ay'la olumlu açısı, güne heyecanla ve yeni olanaklara açık başlamamızı sağlıyor. Koç burcundaki Ay'ın Pluton'la olumsuz açısı ve Uranüs'le kavuşumu ise, ani tepkilere açık, ama oldukça hareketli ve enerjik bir günde olduğumuzu gösteriyor. Ani tepkilerden ve hareketlerden, öfkeli kişilerden kaçınmalı, ufak tefek sakarlıklara veya kazalara karşı tedbirli olmalıyız. Gerilimi doğru yönetebilirsek, ilkbahar geçişini temsil eden bugün de, bahara taze bir geçiş yapabilir ve kendimizi yenilenmiş hissedebiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

21 Mart 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Oldukça hareketli olabileceğiniz, yeni girişimlerde bulanabileceğiniz bir dönemdesiniz. Burcunuzda ilerleyen Güneş size kendinizi ortaya koyma isteği ve cesaret getirmekte. Ancak bu dönemde alacağınız riskleri de iyi hesaplamalısınız. Özelliklehayatında büyük bir çabalama ve rekabet duygusu söz konusu. Bu alanda yapacağınız girişimler önümüzdeki aylarda bazı engellerle karşılaşabilir. İş hayatında üstlerinizle ve yönetimle ilişkilerinizde soğukkanlı olmaya bakmalısınız. Bu dönemde aşk hayatında koşullar çok rahatlatıcı olmayabilir.

21 Mart 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ufacık sebeplerden dolayı aile içinde fikir ayrılıkları yaşanabilir. Ortak noktada birleşmeşseniz sorun düşündüğünüzden büyük olabilir.

21 Mart 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün finansal konular, para alış verişi ve alım satım işlerinizde durağanlık, problemler ve zamanında olmama gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz. İlişkilerinizde özellikle akşam saatlerine dek sevginizi daha fazla göstermeniz gereken bir zaman diliminde bulunuyorsunuz. 17.40 sonrasında partnerinizle daha rahat iletişim kurabilecek, yakın dostlarınız veya partnerinizle etkinliklere katılabilecek, paylaşımlarınızı daha rahat gerçekleştirebileceksiniz. Nitekim iletişim sorunlarına açık bir günden geçtiğinizin farkında olarak, bazı konuların üzerine gitmemeli, anlayışlı ve uzlaşmacı tavrınızı gün sonuna dek korumayı tercih etmelisiniz.

21 Mart 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, kendi beklenti ve ihtiyaçlarınıza daha fazla önem vermeye başlayabilirsiniz. Bir süredir gerçekleştirmek için can attığınız faaliyet veya çalışmalar ile ilgili önemli şanslar yakalamanız da, günün ana konularından olabilir.

21 Mart 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 20' 38" R
Ay
Balık
07° 19' 58"
Merkür
Koç
18° 20' 55"
Venüs
Boğa
04° 42' 17"
Mars
Koç
02° 02' 31"
Jüpiter
Boğa
24° 39' 37"
Satürn
Balık
16° 50' 08"
Uranüs
Boğa
22° 31' 10"
Neptün
Balık
28° 59' 51"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 38"
Lilith
Başak
23° 40' 17"
True Node
Koç
15° 22' 02"
Son Güncelleme : 03/05/2024 10:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>