Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Kasım 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

İçinizden gelenlerin tamamını ona fark ettirmekten çekiniyorsunuz. O size daha içten ve samimi davranıyor. Aynı samimiyete onun da ihtiyacı var. Sizin ona olan duygularınızı sorgulamak üzere.

Basamakları bir bir tırmanıyorsunuz. Şansınız açık ama bundan da önemlisi çok emek harcıyorsunuz. Neysi ki karşınızda emeğinizin hakkını veren birileri var.

Geliriniz bir çok beklentinize karşılık vermiyor olsa da tutumluluğunuzla sıkıntı çekmiyorsunuz. Planladığınız bazı harcamaları bir süre daha ertelemek zorunda kalabilirsiniz.

Sizin hastalık hastası olduğunuzu düşünenler var. Kendinizi dinlemekten vaz geçmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevineceğiniz bir haber var. Bekliyordunuz, ama bu kadarını değil. Bugünlerde şüpheciliğiniz üzerinizde olduğu için bir süre sonra sevinciniz endişeye dönüşebilir. Yakınlarınız sizin içe kapandığınızı, kendileriyle hiç bir şeyi paylaşmadığınızı söylüyorlar. Son günlerdeki ruh haliniz üzerine bir düşünmelisiniz, belki de onlar haklılar.

22 Kasım 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler 22 Kasım saat 00:22-21 Aralık saat 13:44 tarihleri arasında Güneş-Yay burcu geçişi, aynı alanda etkili Satürn-Yay geçişiyle örtüştüğü için, yakın çevrenizle olan ilişkinizde olumsuz tavırlardan, hoşgörüsüz yaklaşımlardan kaçınılmalı, sorumlu bir birey gibi davranılmalı, farklı görüşlere saygı gösterilmelidir. Bu görünüm iletişimde belli bir sınır içinde ancak birbirinize kulak vererek dinlemeyi gerektirir. Satürn burcunuzla uyumlu görünüm yapacağı için, istenirse pekala yapıcı düşünülerek birlik ve beraberlik kurulmuş olur. Saat 11:35 Ay-Venüs olumlu görünümü, iç dünyanızda bir hayli sıkıntılı olduğunuzu, bazen işin içinden çıkamadığınızı, bu yüzden de her meseleyi kafanızın içinde kurcaladığınızı gösteriyor. Ailevi durumunuz, özel hayatınızla ilgili konularda sakin olmaya çalışmakta yarar var. Saat 17:31 Ay-Merkür görünüm etkisi altında, hem adil hem de mantıklı bir şekilde meseleleri ele almaya çalışırsınız. Fakat birileri akıl vermeye kalkarsa sinirlenirsiniz. Saat 18:37 Ay-Pluto olumlu görünümü, her konuda kazançlı çıkma arzunuzdur. Geleceğimizi garanti altına alma ihtiyacınız her zamankinden çok daha yükselir. Saat 20:41-23 Kasım 22:42 arası Ay-Boşluk süresince, insan kendisini değerli hissettirecek huzurlu kılacak insanlarla konuşmaktan, yazışmaktan zevk alabilir. Hayatı güzel yanlarıyla görmek ister. Sorunlar gözümüzde büyür. Özellikle ilişkimizle ilgili meselelerin çözüme kavuşmasını bekleriz. Saat 21:19 Merkür-Jüpiter görünümü, sizi bir hayli canlandırıyor, moral gücünüzü yükseltiyor, aktif hale getiriyor. Bayan Teraziler çekiciliğiniz, estetik duruşunuz, kendinize olan güveninizle, Bay Teraziler, karizmatik görüntünüzle karşı cins üzerinde etkiniz oldukça yüksek saatlerdesiniz. İletişimde sıcacık yaklaşımlarınız ilgi uyandırıcıdır. Düşüncelerin zenginleştiği ve rahatlıkla ifade edildiği bu saat, özel paylaşımlar, karşılaşmalar için bir hayli olumludur. Sosyal ilişkilerin, yazışmaların, tanışmaların, heyecanların bu görünüm eşliğinde lezzet verici olduğunu söyleyebiliriz. Güneşin ışıkları altında, mutlu bir güne uyanmamız dileğimle,

22 Kasım 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Partnerinizin duyguları çok önemli olmasına rağmen, çevresel koşullarınızı da gözden geçirmeden edemiyorsunuz. Birlikte çalıştığınız arkadaşlarınızın duygusal sorunlarından, etkilenebileceğinizi gösteriyor. Bazılarının size karşı gizli kıskançlıkları olabilir. Duygusal takıntıları olan kişilere karşı temkinli davranmanızda fayda var.

22 Kasım 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Olaylara daha yakından dahil olabilirseniz, kendinize yenilikler katabilirsiniz. Günlük hayatınızı canlandıracak adımlar atarsanız, yeni fırsatlar da yüzünü gösterecektir. Eşiniz ya da partnerinizle katılacağınız davetler size yeni bir işbirliği ilişkisi yaratabilir.Günün Atmosferi:Hayalperest yaklaşımlardan veya varsayımlardan kaçınmalı ve gerçekçi olunmalı. Kararsızlıklar vea iniş çıkışlı durumlar olabilir. Öğle öncesi saatlerde yanlış anlaşılmalara karşı esnek ve affedici olmak yararlı olabilir. Farklı engel veya aksilikler de olabilir. Dedikodu yapmaktan veya söylentilere inanarak hareket etmekten kaçınmalı. Öğle sonrası saatlerde ise, olumlu gelişmeler veya duyumlar söz konusu. Olumlu ve zarif kişilerlebirlikleri veya arkadaşlıklar kurabilirsiniz. Öğreneceğiniz kadar öğreteceğiniz şeyler de olabilir. Olumlu iletişim kurmaya veya yaşadığınız yerde koşullarınızı iyileştirmeye çalışmanızda fayda var. Ancak, ihmal edilen görev ve sorumluluklar sorun yaratabilir ve duygusal yaklaşımlarde sorun yaratabilir. Planlı programlı ilerlemeli ve dikkatli olmalısınız. Kurallarla ilgili veya yapısal problemler dikkat gerektiriyor.

22 Kasım 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bilemediğiniz olaylar nedeniyle ani değişikliklerle karşılaşabilirsiniz. Mücadele etmeniz gereken konular için beklemek durumunda kalabilirsiniz. Bürokratik engellerle karşılaşabilirsiniz. Teknik konularda gelişmeler olabilir. Yeni eğitimler planlayabilirsiniz. Geliştirmek istediğiniz konuların üzerine eğilebilirsiniz. Riskli durumlara girişmeyin.

22 Kasım 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Enerjinizin güçlü olduğu bir gün içindesiniz. Uzun süredir ihmal ettiğiniz işlerinizin size sorun yaratmasını istemiyorsanız, verdiğiniz sözleri yerine getirmelisiniz.

22 Kasım 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

22 Kasım 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Devreye girecek güzel bir anlaşma ayaklarınızı yerden kesebilir. Sorumlu ve disiplinli yaklaşımlarla istediğiniz çalışmaların karşılığını rahatça alabileceksiniz. Hayat, birçok alanda sizi destekliyor olacak.

22 Kasım 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinize dönük yaşayacağınız bir Mars gününe başlıyorsunuz. Öncelikli olarak bir ay boyunca kardeşler, komşular,ilişkileriniz, eğitim, pazarlama ve tüm sosyal bağlantılara odaklanacağınız bir sürece giriyorsunuz.İletişim gezegeni Merkür de bu alanda size destek olacaktır. Ayrıca kendi burcunuzda ilerleyen Jüpiter'le olan olumlu teması nedeniyle bilhassa iletişimle ilgili çok özel fırsatlara sahip bulunuyorsunuz. Fikirlerinizi ve diplomasi ustalığınızı yararınıza çevirebileceğiniz bir süreçte bulunuyorsunuz.

22 Kasım 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Elde edeceğiniz kazançlar yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin. Hatta zor günler geçirebilirsiniz. İlerlemek ve atılım yapmak için uygun bir zaman değil. Şu sıralar yakın çevrenizle ilgili ilişkileriniz ağırlık kazanacak ve sosyal hayatınız bir hayli hareketlenecek.

22 Kasım 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 21' 48" R
Ay
Terazi
04° 49' 45"
Merkür
Boğa
04° 05' 27"
Venüs
Boğa
23° 50' 06"
Mars
Koç
13° 56' 11"
Jüpiter
Boğa
28° 19' 13"
Satürn
Balık
18° 00' 28"
Uranüs
Boğa
23° 25' 13"
Neptün
Balık
29° 24' 15"
Plüton
Kova
02° 02' 38"
Chiron
Koç
21° 38' 60"
Lilith
Başak
25° 23' 41"
True Node
Koç
14° 56' 19"
Son Güncelleme : 18/05/2024 23:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>