Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Mayıs 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çevrinizin gösterdiği ilgi ilişkinizi olumlu etkiliyor. Bugün onunla alacağınız ortak bir davet, bu daveti kabul etmeniz halinde hoş sürprizlere çok açık. Bir zamanlar olduğu gibi çok romantik bir gün geçirebilirsiniz.

İş alanınızdaki yetenekleriniz ve becerikliliğiniz bazı çözümsüzlüklerin üzerinize yıkılmasına neden oluyor. Bugüne ertelenmiş bir destek sözünün birkaç gün daha gecikmesi söz konusu olabilir.

Hem yeni yatırımlar hem de yeni harcamalar içine girebilirsiniz. Sorun ettiğiniz bazı olumsuzlukların giderilmesi konusunda herhangi bir gelişme söz konusu değil.

Can sıkıntınızı atabilmeniz için elinizin altınızda olanaklarınız var. Gereksiz masraflara girmeniz gerekmiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akıldan çıkarmadığınız bir konuyla ilgili olarak bugün girişimlerde bulunabilirsiniz. Çok yakın ilişkilerinizde gelişen birçok olaya bugünlerde belli bir ilgisizlik içindesiniz. Bugün öğrendiğiniz bir bilgi, sizi bu yüzden çok şaşırtabilir. Sağlık sorunu olan bir yakınınız özellikle sizden ilgi bekliyor gibi. Bugünlerde ona yönelebilirsiniz.

22 Mayıs 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler Cuma gününe, iki önemli görünümle merhaba diyeceğiz. İlki, saat 04:56 Venüs-Pluto karşıtlığıdır. Para ve güç sahibi olmanın ne kadar önemli olduğunu, kariyer hayatımızla ilgili konularda ileriye bakmamız gerektiğini gösteriyor. Bugün duyarlıyız. Hani zayıf noktalarımızı kimsenin bilmesini istemeyiz ya. Bugün kendimize ait olan her şeyi korumaktan, savunmaktan yanayız. Kendimizi göstermek, sevilmek, ilgi çekmek niyetindeyiz. Eğer gerçekten değecekse yeni bir aşka bile yelken açabiliriz. Yeter ki, karşımızdaki kişi buna değsin. Belki hemen güvenmeyebiliriz, hatta kimi zaman onun üzerinde hakimiyet kurabiliriz. Kendinden emin bir kişinin özlemini çekebiliriz. Bütün bunlar günlük aktivite içinde yaşanabilir. Ancak şu var ki, hiçbir şeyi oluruna bırakmak niyetinde olmadığımız gayet açık görünüyor. Saat 19:29 Mars-Kuzey düğüm üçgeni, sosyal ilişkilerinizi canlandırıcı, fikirlerinizi ortaya koyabilmenizi destekleyici, arkadaşlık ilişkilerinizi güçlendiricidir. Genelde kendi kafanıza uygun kişilerle olmaktan, kendi ihtiyaçlarınızı elde etmekten, toplumsal hayatta ilgi uyandırmaktan, yeni yerler görmekten hoşlanırsınız. Hayatın zorlukları yerine güzelliklerini yaşamak arzunuz bir hayli yükselecektir. Ancak bir konuda tavsiyem olacak. Merkür geri hareket dönemindeyiz. Birileri memnun olsun diye veya uyumlu görüneyim diye, kendinizden taviz vermek ne kadar yanlışsa, gereksiz tartışmalara girmek, sizinle aynı düşünmüyor diye birilerine içerlemek de o derece yanlış olur. Gün boyunca her işinizin umduğunuzdan daha güzel şekilde gelişmesi dileğimle,

22 Mayıs 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geri giden Merkür, sosyal ilişkileriniz geri plana atmanıza neden olurken, masraflarınız dengeleme konusunda, önleyici bir yöntem bulmanıza yardım edecek. Maddi konularda size yarar sağlayacak çalışmalar yapacaksınız. Bulunduğunuz ortamın elektriğine ihtiyacınız olacak. Güç mücadelelerinden uzak kalmalısınız.

22 Mayıs 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Mutlaka harekete geçme ihtiyacı duyabilirsiniz. Bu amaçla, ürkütücü durum ya da kişilerden uzaklaşmanız gerekebilir. Ufkunuzu genişletmek, sınırlarınızı büyütmek istiyorsanız bir şeyler yapmalısınız.

22 Mayıs 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Evinizdeki rutin işlerinizi toparlamak için uygun bir gün. Ailevi konularla uğraşabilirsiniz. Geçmişte kalan konular gündeminize gelebilir. Babanızla ilgili olayları ihmal etmemeye çalışın. İş hayatınızda sorumlu olduğunuz konularda engellendiğinizi düşünebilirsiniz. İlişkilerinizde fazla üstelememeye çalışın. Akışta kalmaya özen gösterin.

22 Mayıs 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

SEVDİĞİNİZ bir insanı motive etmek için bugün uzun bir zaman harcayabilirsiniz. O kişi başarıya ulaşınca siz gurur duyacaksınız..

22 Mayıs 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde çalışma hayatınızda muazzam tekliflerle karşılaşabileceğiniz,hayatınızda ve görüşmelerinizde pozitif şanslar elde ettiğiniz, kendinizi mutlu, huzurlu, pozitif ve sevgi dolu hissedeceğiniz, ilişkilerde uyumun hakim olduğu bir zaman diliminde olacaksınız.

22 Mayıs 2015, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, aileniz veya partneriniz,alanlarınız üzerinden size baskı kurabilir veya ilişkilerinizi manipüle edebilir. Davranışlarınızı özellikle toplum önünde gözden geçirmeli ve hırslarınıza yenik düşmemelisiniz.

22 Mayıs 2015, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ailevi konularda gerginliklere, anne ile ilgili problemlere, ev sahibinizle ilgili sıkıntılı durumlara işaret etmekte. Ev içinde değişiklikler yapmak, taşınmak, mülk alıp-satmak için pekte uygun bir hafta değil. Keza ev içinde tadilatlar içinde. Evden çıkarken her şeyi söndürdüğünüze emin olarak, son kontrolleri yaparak çıkın.

22 Mayıs 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş ve aşk. İşte bugün kalbiniz bu ikisi için atacak. İş hayatınızda dev adımlarla ilerliyor ve hayranlık topluyorsunuz. Ancak sizin isteğiniz hep takdir değil; hep daha yukarılara sıçramak. Bunu da başaracaksınız. Hanenize yazılan artılara bakmak yeterli.

22 Mayıs 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 33' 10" R
Ay
Balık
10° 25' 41"
Merkür
Koç
18° 28' 35"
Venüs
Boğa
04° 58' 12"
Mars
Koç
02° 12' 28"
Jüpiter
Boğa
24° 42' 38"
Satürn
Balık
16° 51' 14"
Uranüs
Boğa
22° 31' 55"
Neptün
Balık
29° 00' 13"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 21"
Lilith
Başak
23° 41' 43"
True Node
Koç
15° 22' 20"
Son Güncelleme : 03/05/2024 15:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>